Lees de Officiële Beschrijving

Over Trent University

Een van de beste universiteiten van Canada, Trent University is gebaseerd op het ideaal van interactief leren dat persoonlijk, doelgericht en transformerend is.

Consequent nationaal erkend voor leiderschap op het gebied van onderwijs, onderzoek en studenttevredenheid, Trent trekt uitstekende studenten uit het hele land en over de hele wereld .

Hier verbinden niet- gegradueerde en afgestudeerde studenten zich en werken ze samen met docenten, medewerkers en hun leeftijdsgenoten door verschillende gemeenschappen die residentiële hogescholen , klaslokalen, disciplines, hands-on onderzoek, co-curriculaire en gemeenschapsgerichte activiteiten omvatten.

In alle disciplines brengt Trent dagelijks kritisch, integratief denken tot leven. Trent's unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling door middel van ondersteunende, collaboratieve gemeenschapsbetrokkenheid is meer dan ooit nodig. Studenten lopen voorop door samen ervaringen te creëren die zijn geworteld in dialoog, verschillende perspectieven en samenwerking.

In een leeromgeving met een levenslange passie voor inclusie, leiderschap en sociale verandering zijn Trents studenten, alumni, docenten en personeel geëngageerde wereldburgers die katalysatoren zijn bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken.

Trent's Peterborough campus beschikt over bekroonde architectuur in een adembenemende natuurlijke omgeving aan de oevers van de rivier de Otonabee, op slechts 90 minuten van het centrum van Toronto, terwijl de Durham GTA- campus een hechte gemeenschap met een stedelijke uitstraling biedt, gunstig gelegen in Oshawa, 40 minuten van het centrum van Toronto.

We erkennen respectvol dat we op het traditionele grondgebied van de Mississauga Anishinaabeg zijn . We bieden de First Peoples onze dankbaarheid voor hun zorg voor en onze leringen over onze aarde en onze relaties. Mogen we die leringen eren.

Trent is zeven jaar op rij de nr. 1 undergraduate-universiteit van Ontario geweest

 • # 1 undergraduate university in Ontario; # 3 in Canada 1
 • # 1 in Canada voor studiebeurzen en beurzen 1
 • # 1 in Ontario voor buitenschoolse activiteiten 1
 • # 1 in Student Awards in Ontario 1
 • # 2 in Ontario voor Student Satisfaction 1
 • Onder de top 3.4% Universiteiten in de wereld 2

Trente afgestudeerden krijgen banen

 • 95% van Trent-gradiënten werkzaam na twee jaar 1
 • 87% van Trent grads werkte zes maanden na afstuderen
 • Trent studeert af in verpleegkunde, natuurwetenschappen en fijn
 • Landbouw- en BioScience-studenten uit Trent zien twee jaar na hun afstuderen een werkzaamheidspercentage van 96%;
 • Afgestudeerden van het onderwijsprogramma van Trent zien een indrukwekkende werkgelegenheidsgraad van 97% na twee jaar afstuderen;
 • Geesteswetenschappen afgestudeerden bij Trent registreerden een arbeidsparticipatie van 93% slechts zes maanden na het afstuderen, hoger dan het gemiddelde van de provincie.

Trent-studenten zijn blij dat ze zijn gekomen

 • 95% van de studenten is blij dat ze voor Trent hebben gekozen
 • 94% van de studenten is tevreden met de algehele kwaliteit van hun Trent-opleiding 3

Trent is een leider in onderzoek en innovatie

 • # 4 undergraduate research university in Canada 4
 • # 1 in publicatie-intensiteit in Canada 4
 • # 3 in publicatie-impact in Canada 4

Het is een opwindende tijd om Trent-student te worden

1 Maclean's University Rankings, 2018 - Primary Undergraduate Category

2 Centre for World University Rankings, 2017

3 Canadian University Survey Consortium, 2012

4 Re $ earch Infosource Rankings, 2017

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Trent University

Dit nieuwe professionele masterprogramma biedt u een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt met een basis in een breed spectrum van bedrijfs- en managementdisciplines, v ... [+]

OverzichtBegrijp de grotere sociale problemen waarmee bedrijven en organisaties worden geconfronteerd in de veranderende omgeving van vandaag.

Dit nieuwe professionele masterprogramma biedt u een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt met een basis in een breed spectrum van bedrijfs- en managementdisciplines, van accounting tot bedrijfsfinanciering en marketing tot strategisch management. Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de hedendaagse werkgevers, zult u bereid zijn om leidinggevende posities in te nemen in het management in Canada of in het buitenland.

Dit full-time, 16 maanden durende, cursus-gebaseerde programma wordt aangeboden door de School of Business aan de Trent University Durham Greater Toronto Area, specifiek voor studenten die recent zijn afgestudeerd aan niet-zakelijke majors. Begin direct na het universitair afstuderen of met maximaal vijf jaar post-graduation werkervaring. Het programma wordt aangeboden in vier termen en omvat een geïntegreerde leermogelijkheid in de zomer.... [-]

Canada Oshawa
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Trent University

Trent is een van de eerste universiteiten in Canada die heeft gewerkt aan het opvullen van de opleidingskloof voor professionals in data science. Je wordt op een unieke m ... [+]

OverzichtDuik in het snelgroeiende veld van data science.

Trent is een van de eerste universiteiten in Canada die heeft gewerkt aan het opvullen van de opleidingskloof voor professionals in data science. Je wordt op een unieke manier voorbereid met de tools en technieken die je nodig hebt om mee te werken en analyseert de steeds complexere datasets van vandaag in alle gebieden van de wetenschappen, evenals de bedrijfswereld. Dit professionele programma kan in 16 maanden worden voltooid en legt de nadruk op praktische vaardigheden op het gebied van visualisatie, datamining, cloudgebaseerde benaderingen en parallelle programmeervaardigheden. Bereid je voor op een carrière als Chief Data Officer, Data Scientist, Data Solutions Architect, Business Manager en Business Analyst.... [-]

Canada Peterborough
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trent University

Concentreer u op de theorieën en technieken van financiële analyse terwijl u zich voorbereidt op een carrière in aandelenanalyse, financiële prognoses, investeringsbankie ... [+]

Overzicht

Concentreer u op de theorieën en technieken van financiële analyse terwijl u zich voorbereidt op een carrière in aandelenanalyse, financiële prognoses, investeringsbankieren, commercieel bankieren, bedrijfsplanning, portefeuillebeheer, pensioenfondsbeheer en andere kansen in de financiële sector. Dit professionele programma kan in slechts 12 maanden worden voltooid en omvat de grondige studie van wiskundige financiën, portefeuille- en risicobeheer, lineaire programmering, financiële econometrie, numerieke methoden en financieel beheer.

Programma

Er zijn drie hoofddoelen van het programma:

Het onderwijzen van fundamentele en gemeenschappelijke analytische modelleertechnieken die nodig zijn voor onderzoek op een groot aantal kwantitatieve gebieden.De kruisbestuiving die voortkomt uit het delen van ideeën met onderzoekers in andere disciplines, en de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden die hiervoor nodig zijn.Voldoende training van de student in zijn / haar gekozen discipline, inclusief cursussen en een onderzoeksscriptie, om progressie mogelijk te maken tot een disciplinaire Ph.D. programma bij een andere instelling.... [-]
Canada Peterborough
September 2019
Engels
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Website
Telefoonnr.
905-435-5100
Trent University - Peterborough