Saint Mary’s University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kies Saint Mary's University!

Saint Mary's University werd gesticht in 1802 en is gevestigd in Halifax, Nova Scotia, Canada. De universiteit heeft een lange traditie van academische excellentie in onderwijs en onderzoek. Onze campus biedt onderdak aan meer dan 7.000 studenten uit meer dan 115 landen. Saint Mary's University wordt erkend als een van de meest geïnternationaliseerde studentenpopulaties in Canada.

In overeenstemming met ons motto, Age Quod Agis - Doe wat je doet, hebben we topkwaliteit bereikt in niet-gegradueerde studies binnen Liberal Arts, Environmental Studies, Business, Science and Engineering. We bieden ook programma's voor afgestudeerden op gebieden met een bijzondere sterkte. Al onze academische programma's zijn internationaal geaccrediteerd en erkend om ervoor te zorgen dat studenten wereldwijd toegang hebben tot werk en graduate studies.

Al onze programma's binnen de Sobey School of Business hebben het hoogste niveau van internationale accreditatie ontvangen. De AACSB-accreditatie omvat onze Bachelor of Commerce tot onze PhD in Business Management.

We hebben een Bachelor of Science-programma bekend om het aantal onderzoeksmogelijkheden dat beschikbaar is voor niet-gegradueerden. Degenen die gebieden van de groene chemie bestuderen, kunnen gebruik maken van de onderzoeksfaciliteiten voor groendaken van de nieuwe Atrium en Global Learning Commons, terwijl Astrofysica-studenten tijd doorbrengen in het Burke Gaffney Observatory op de campus.

Saint Mary's Bachelor of Arts diploma staat bekend om zijn flexibiliteit en een breed scala aan natuurlijk aanbod, waaronder enkele zeer unieke majors, zoals International Development Studies, Criminology, Aziatische Studies, en Atlantic Canada Studies.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Top 5 redenen om Saint Mary's University te kiezen

1. Een rijke ondersteunende gemeenschap

De campus bevindt zich in een enkel, prachtig stadsblok. Je zult snel een zinvolle band opbouwen met andere studenten en je op je gemak voelen in je nieuwe huis. Wanneer u zich verzorgd voelt, kunt u meer bereiken.

2. Hoogleraren die u kennen

Met een gemiddelde introductieklasse van slechts 40, voel je je niet alleen verbonden met andere studenten, maar kun je ook je professoren leren kennen. Met toegang tot professoren die geven om je academische prestaties en je toekomst, heb je het soort persoonlijke ondersteuning dat een verschil maakt.

3. Leren door te doen

Bij Saint Mary's geloven we dat studenten beter en sneller leren als ze de theorie aan het werk zetten in de echte wereld. Daartoe bieden we ervaringsgerichte leermogelijkheden, labo's, co-op, (stages in alle faculteiten), reizen naar het buitenland en echte onderzoeksmogelijkheden.

4. Een schat aan onderzoeksmogelijkheden

Als u een stap verder gaat in uw academische carrière, bladert u door de vele mogelijkheden voor graduate programma die wij bieden (waarvan er vele uniek zijn in de regio).

5. De traditie van academische excellentie

Ongeveer 98% van onze full-time professoren hebben hun Ph.D., dat is meer dan elke andere universiteit in de provincie. Deze ervaren professoren brengen hun diepgaande ervaring naar de klas, voor uw voordeel, en onze rijke gemeenschap van alumni brengt de echte wereld naar u. Als je ooit een helpende hand nodig hebt, staan academische ondersteuning, gezondheid, carrière en hulp bij opnames voor je klaar.

Locaties

Halifax regionale gemeente

Address
Robie Street, 923
B3H 3C3 Halifax regionale gemeente, Nova Scotia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties