Royal Roads University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat betreft

Royal Roads University , gelegen in een van de mooiste nationale historische locaties van Canada, heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid. In 2015 vierden we 75 jaar leiderschap en leren - 55 jaar als een militaire universiteit en 20 jaar als een openbare universiteit voor toegepast onderzoek.

We begrijpen de behoeften en ambities van onze studenten en we hebben opties gecreëerd om een ​​educatieve ervaring te bieden die past bij jouw levensstijl. Ons cohortmodel biedt op groepen gebaseerd cursuswerk en biedt een bron van gelijkgestemde collega's die u tijdens uw programma kunt delen, uitdagen en mee kunt groeien. Zelfs na het afstuderen blijven deze groepen je aspiraties ondersteunen om ervoor te zorgen dat je levensveranderende ervaring met ons niet alleen professionele transformatie heeft mogelijk gemaakt, maar ook een persoonlijke.

We hebben een uniek leermodel - we noemen het "effectief"

De programma's aangeboden aan Royal Roads University bieden onze studenten de tools en technieken die nodig zijn om effectief te zijn na het afstuderen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe carrière of uw positie wilt verbeteren, financieel en professioneel, binnen uw huidige organisatie, ons blended learning-model van online cursussen en intensieve residenties op de campus laat u gebruiken wat u vandaag leert.

Met ons online leermodel kunt u blijven werken terwijl u uw diploma behaalt. Het programma begint met een korte residentie op de campus waarmee je de rest van de leerlingen in je cohort kunt ontmoeten, gevolgd door cursussen op afstand die het theoretische en op informatie gebaseerde materiaal in het programma opleveren. Moodle, het platform dat wordt gebruikt voor online leren, vergemakkelijkt de aanlevering van leermaterialen en biedt u de mogelijkheid om te communiceren en contact te leggen met medestudenten en professoren.

Wat ons anders maakt

Een duurzame toekomst

Bij Royal Roads University begrijpen we dat milieumanagement vereist is en we zijn er trots op dat onze studenten, faculteit en personeel deze richting ondersteunen. Klimaatverandering is een van de meest kritieke uitdagingen van onze tijd en we zijn gericht op initiatieven die duurzaamheid op de campus ondersteunen. Milieuduurzaamheid is niet alleen intrinsiek gekoppeld aan ons onderwijs- en onderzoeksmandaat, het is een uitdaging die vraagt om het soort interdisciplinaire en samenwerkende probleemoplossing waar we uitblinken.

Locaties

Victoria

Royal Roads University

Telefoonnr.
250.391.2511

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden