Lees de Officiële Beschrijving

Wat betreft

Royal Roads University , gelegen in een van de mooiste nationale historische locaties van Canada, heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid. In 2015 vierden we 75 jaar leiderschap en leren - 55 jaar als een militaire universiteit en 20 jaar als een openbare universiteit voor toegepast onderzoek.

We begrijpen de behoeften en ambities van onze studenten en we hebben opties gecreëerd om een ​​educatieve ervaring te bieden die past bij jouw levensstijl. Ons cohortmodel biedt op groepen gebaseerd cursuswerk en biedt een bron van gelijkgestemde collega's die u tijdens uw programma kunt delen, uitdagen en mee kunt groeien. Zelfs na het afstuderen blijven deze groepen je aspiraties ondersteunen om ervoor te zorgen dat je levensveranderende ervaring met ons niet alleen professionele transformatie heeft mogelijk gemaakt, maar ook een persoonlijke.

We hebben een uniek leermodel - we noemen het "effectief"

De programma's aangeboden aan Royal Roads University bieden onze studenten de tools en technieken die nodig zijn om effectief te zijn na het afstuderen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe carrière of uw positie wilt verbeteren, financieel en professioneel, binnen uw huidige organisatie, ons blended learning-model van online cursussen en intensieve residenties op de campus laat u gebruiken wat u vandaag leert.

Met ons online leermodel kunt u blijven werken terwijl u uw diploma behaalt. Het programma begint met een korte residentie op de campus waarmee je de rest van de leerlingen in je cohort kunt ontmoeten, gevolgd door cursussen op afstand die het theoretische en op informatie gebaseerde materiaal in het programma opleveren. Moodle, het platform dat wordt gebruikt voor online leren, vergemakkelijkt de aanlevering van leermaterialen en biedt u de mogelijkheid om te communiceren en contact te leggen met medestudenten en professoren.

Wat ons anders maakt

Een duurzame toekomst

Bij Royal Roads University begrijpen we dat milieumanagement vereist is en we zijn er trots op dat onze studenten, faculteit en personeel deze richting ondersteunen. Klimaatverandering is een van de meest kritieke uitdagingen van onze tijd en we zijn gericht op initiatieven die duurzaamheid op de campus ondersteunen. Milieuduurzaamheid is niet alleen intrinsiek gekoppeld aan ons onderwijs- en onderzoeksmandaat, het is een uitdaging die vraagt om het soort interdisciplinaire en samenwerkende probleemoplossing waar we uitblinken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Royal Roads University

Tijdens het Master of Arts in Tourism Management (MATM) -programma leer je uit de eerste hand van experts uit de sector hoe je de uitdagingen van de hedendaagse toerisme- ... [+]

Overzicht

De wereldwijde toerismesector vereist gepassioneerde ondernemers en leiders met geavanceerde, branchespecifieke training. Het programma Master of Arts in Tourism Management (MATM) is ontworpen om u te helpen aan die vraag te voldoen.

Als u een passie hebt voor internationale reizen, duurzaam toerisme of een ander facet van de toerisme- en horecabranche, kan het MATM-programma u helpen de vaardigheden en ervaring op te doen om te gedijen in een aantal spannende en zeer lonende loopbaantrajecten.

Gemaakt in samenwerking met experts uit de industrie, dit programma voorziet u van de leiderschapstools, geavanceerde kennis en praktische vaardigheden om de meest urgente problemen aan te pakken en te profiteren van de nieuwste trends in het wereldwijde toerisme.... [-]

Canada Victoria
April 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Royal Roads University

De Master of Arts in het programma Intercultural and International Communication van Royal Roads University is een innovatief persoonlijk, professioneel en academisch ont ... [+]

Overzicht

De Master of Arts in interculturele en internationale communicatie is een 36 credit, op de campus of gemengd programma aan de Royal Roads University . Het is een innovatief persoonlijk, professioneel en academisch ontwikkelingsprogramma, ontworpen voor studenten die een communicatieve carrière willen nastreven in onze steeds meer gediversifieerde en geglobaliseerde wereld. Dit programma wordt in twee indelingen aangeboden: een on-campusprogramma van 18 maanden, of een tweejarig gemengd model, waarin online leren met een residentie op de campus is geïntegreerd.

Door tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar strategische en onafhankelijk denkende communicatieprofessionals die organisaties kunnen helpen om te reageren op de snel veranderende mondiale omgeving, zullen afgestudeerden de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om effectief te communiceren in complexe omstandigheden, gebruikmakend van diverse media- en communicatiegenres, en verschillende doelgroepen aanspreken in meerdere culturele omgevingen. Studenten verkennen interculturele en internationale communicatietheorie, academisch schrijven en communicatie, mediarelaties in een mondiale context, public affairs en advocacy, sociale marketing en meer.... [-]

Canada Victoria
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 22 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Royal Roads University

De Master of Global Management-graad levert een internationale bedrijfsmanagementopleiding op graduate niveau waarmee u de vaardigheden kunt ontwikkelen en demonstreren d ... [+]

Overzicht

Internationaal zakendoen in de hedendaagse economie vereist van professionals dat ze een perspectief hebben op basis van praktische ervaring en academische bewustwording - de ideale combinatie van werkklare vaardigheden om mensen en projecten te beheren en te leiden, in een complexe wereldwijde markt.

De Master of Global Management is een 42 credit, international business management diploma, speciaal ontworpen voor werkende professionals die willen presteren met gevoeligheid en behendigheid op de wereldwijde werkplek. Een minimum van 2 jaar, full-time, relevante werkervaring is vereist om op het programma van toepassing te zijn. We bieden een praktisch programma waarin u toegepaste kennis ontvangt terwijl u verbindingen tot stand brengt met professionals uit Canada en de rest van de wereld. Afgestudeerden van dit programma zijn volledig bekwame, werkklare managers en leiders met een mondiale mentaliteit, cultureel bewustzijn en een goed begrip van de manieren waarop disciplines zoals boekhouding en recht variëren in de industrie en de markten.... [-]

Canada Victoria
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 19 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Royal Roads University
Website
Telefoonnr.
250.391.2511