Reeves College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1961 heeft Reeves College een wereld van mogelijkheden en de opleiding van studenten door middel van onderwijs en opleiding geopend. In de loop der jaren heeft het college een reputatie voor het voeden van hooggeschoolde zakelijke professionals verdiend. Onze carrière diploma's te helpen studenten met de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn om het bedrijfsleven en de gezondheidszorg carrière te starten. Het ministerie van Academics ontwikkelt curriculum in overleg met het bedrijfsleven en de gezondheidszorg gemeenschappen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden voldoen aan de huidige eisen van de industrie. Het college medewerkers en docenten begrijpen dat studenten willen kwalificaties dat werkgevers de vraag en streven ernaar om hen te voorzien van de opleiding en vaardigheden voor een succesvolle carrière. Elk programma traint individuen om de meest huidige applicaties, software en technieken in hun vakgebied. Ook worden programma's aangeboden op een modulaire basis, zodat studenten leren een vak op een tijd en op een progressieve manier. Faculteit leden bij Reeves College zijn beide volbracht instructeurs en ervaren professionals die kennis en expertise op hun respectieve gebieden te verbeteren de leerervaring in de klas en de werkplek. Department of Business - De faculteit bij de afdeling Business and Hospitality zijn volbracht instructeurs en ervaren professionals. Hun ervaring en kennis zal u helpen de benodigde vaardigheden te ontwikkelen die de werkgevers de vraag. Kleine klassen zodat docenten meer tijd doorbrengen met je mee op een 1 op 1 basis, die ervoor zorgt dat je een kwalitatief goed onderwijs krijgt. MINISTERIE VAN DE GEZONDHEIDSZORG - Faculteit in het Department of Health Care zijn goed geïnformeerd, de industrie ervaren professionals die volledig zijn toegewijd om u te helpen een bekwaam en veelzijdig vakman. Plus de sterke relaties die we hebben gemaakt in de gezondheidszorg gemeenschap ons helpen gelijke tred te houden met de eisen en veranderingen in de markt in het veld. Faculteit Technologie - De Faculteit Technologie is gewijd aan u te voorzien van een zeer uitgebreide benadering van een carrière in de technologie-gerelateerde carrière. Onze instructeurs gebruik van de meest recente software-applicaties en praktische technieken om ervoor te zorgen dat je ontwikkelt gewilde verhandelbare vaardigheden die werken in de 'echte' wereld. Plus gratis opwaardering van cursussen na je afstuderen, zorgt ervoor dat u altijd in de vraag. Value Stellingen

  1. 49 jaar Training Albertans for Business, Technology en Health Care gerelateerde carrière.
  2. Versnelde, marktgedreven programma's om studenten op te leiden in een kwestie van maanden voer een competitieve arbeidsmarkt.
  3. Hands-on training helpt bij het ontwikkelen van de vaardigheden afgestudeerden zullen gebruiken in het personeelsbestand.
  4. De instructeurs zijn ook de industrie ervaren beoefenaars in de gebieden die ze onderwijzen.
  5. persoonlijke ervaring als gevolg van kleine klassen. Studenten hebben meer interactie met docenten.
  6. Career en Werkgelegenheid Services beschikbaar voor studenten te helpen tijdens het programma en na het afstuderen te zoeken en te zorgen voor een baan in hun favoriete carrière veld.
  7. Locaties in Calgary, Edmonton, Lethbridge en Lloydminster.

Locaties

Calgary

Address
Reeves College Calgary City Centre Campus 200-206 7th Avenue SW,
T2P 0W7 Calgary, Alberta, Canada

Calgary

Address
Reeves College Calgary North Campus 111-2323 32nd Ave NE,
T2E 6Z3 Calgary, Alberta, Canada

Lloydminster

Address
44 Street,5704
T9V 2A1 Lloydminster, Saskatchewan, Canada

Lethbridge

Address
4 Avenue South,601
T1J 0N6 Lethbridge, Alberta, Canada

Edmonton

Address
Jasper Avenue,10004
T5J 1R3 Edmonton, Alberta, Canada