Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Deelnemen aan het Rocket Sky Team is een levensveranderende ervaring en 96% van onze afgestudeerden zijn professionele animators vandaag.

WAAROM KOM BIJ HET ROCKET SKY TEAM?

Waren verschillend. Rocket Sky maakt gebruik van een 'gesimuleerde productieomgeving'-benadering van leren, die een realistische animatiestudio nabootst. Dit proces ontwikkelt vaardigheden op het hoogste niveau terwijl onze studenten worden geconditioneerd om in de echte wereld te werken, en dat alles terwijl ze nog op school zitten.

DE RAKETHEMEL BENADERING

Het Rocket Sky-leersysteem is ontstaan uit jarenlange professionele productie-ervaring en jarenlange ervaring in het beroepsonderwijs. We richten ons op klassieke animatieprincipes en basisbeginselen en passen deze toe op de 3D-software. Deze eenvoudige aanpak ontwikkelt de kunst en de kunstenaar. Herhaling is de moeder van vaardigheid, en door gebruik te maken van onze unieke, één-op-één, mentor-achtige benadering van leren, en de focus op fundamentals in plaats van software, worden Rocket Sky-studenten bekwaam in alle facetten van deze allusieve kunstvorm, en uiteindelijk in staat zullen zijn portfolio's van de hoogste kwaliteit te produceren om deze vaardigheden te demonstreren.

ONZE MENTORS

Ons team van instructeurs werkt voor enkele van 's werelds toonaangevende studio's. Onze collectieve professionele ervaring in de gaming-, tv- en filmindustrie, in combinatie met onze educatieve achtergrond en fundamentele benadering van ontwikkelingseducatie, onderscheidt ons van de rest. Onze animatiekredieten zijn bewolkt met een kans op gehaktballen

ONS LIDMAATSCHAP IS VOOR HET LEVEN

Animatie is een nooit eindigende zoektocht naar verbetering en onze studenten kunnen blijven leren en verbeteren met behulp van onze inhoud en toegang tot onze instructeurs voor de komende jaren. We zijn een gelukkig gezin en ons netwerk is groot en blijft groeien.

KOSTEN

De collegegeldkosten van Rocket Sky behoren tot de laagste in high-end karakteranimatietrainingen ter wereld. De portfolio's van onze studenten zijn vergelijkbaar met $ 100.000, 4-jarige opleidingen. Ons lesgeld is momenteel ingesteld op ons introductietarief van $ 5300 USD en zal tot begin 2019 aan dat tarief blijven.

We bieden ook collegegeldplannen aan om onze studenten te helpen hun collegegeld te betalen tijdens het trainen. Vraag ons naar onze financieringsprogramma's.

Locaties

Edmonton

Address
ONLINE


Edmonton, Alberta, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: