Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Rocket Sky

Wij zijn een groep van professionele Feature Film, TV en videospelletjes animators die mentor en carrière-minded studenten in professionele kwaliteit animators te ontwikkelen, volledig online. Onze professionele kredieten omvatten Het Regent Gehaktballen I & II, Pacific Rim, Hotel Transylvania, Smurfen I & II, Escape from Planet Earth, Ninja Turtles en binnenkort, Jurassic World, om er maar een paar te noemen. In een wereld waar slechts 6% van de afgestudeerden van 3D-programma's belanden in de industrie, meer dan 80% van de studenten die we hebben getraind vandaag werken.

Wereldklasse professioneel MENTOR / DOCENTEN Ongelooflijk lage ONDERWIJS TARIEVEN voor high-end ANIMATION TRAINING Het is volledig ONLINE. FULL-time of part-time opleiding OP EIGEN TIJD EN TEMPO GRATIS Autodesk Maya SOFTWARE ONZE STUDENTEN ZIJN VOOR HET LEVEN, om te blijven werken met onze RAKET Sky Team en het ontwikkelen van hun talent voor de komende jaren

Waarom studeren aan ROCKET HEMEL? Raket Sky is een online mentorschap en levenslang animatie club die traint en ontwikkelt een passie, carrière gelijkgestemde kunstenaars in professionele kwaliteit karakter animators. Als je over een carrière in de animatie voor TV, speelfilms of Video Games gepassioneerd bent, vul het formulier aan de rechterkant, en kijk of u in aanmerking komt voor opneming in CANADA FIJNSTE karakter animatie SCHOOL.

DE ROCKET SKY AANPAK The Rocket Sky Learning System is geboren uit jarenlange professionele ervaring in de productie, en jaar een beroepsopleiding ervaring. Wij richten ons op klassieke animatie principes en fundamentele grondslagen en toe te passen binnen de 3D-software. Deze eenvoudige benadering ontwikkelt de kunst en de kunstenaar. Herhaling is de moeder van vaardigheid, en door gebruik te maken van onze unieke mentor-achtige benadering van het leren, kleine en grote projectmatige opdrachten en de focus op de fundamentals in plaats van software, Rocket Sky studenten raken bedreven in alle facetten van dit zinspelend kunstvorm, en uiteindelijk in staat zal zijn om de hoogste kwaliteit portefeuille werk om deze vaardigheden te demonstreren produceren.

ONZE MENTORS Ons team van mentoren werken voor een aantal van 's werelds toonaangevende studio's. Onze collectieve professionele ervaring in de gaming-, tv-en filmindustrie, in combinatie met ons onderwijs achtergrond en fundamentele benadering van ontwikkelings onderwijs is wat ons onderscheidt van de rest.

U kunt voor meer informatie naar onze website te leren: www.rocketsky.ca /

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

Rocket Sky Animation School