Northeastern Univeristy —Toronto

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Northeastern, opgericht in 1898, is een top 50 wereldwijde onderzoeksuniversiteit en de erkende leider in ervaringsleren, verankerd in 's werelds grootste en meest innovatieve programma voor coöperatief onderwijs. We integreren klasstudies met mogelijkheden voor professioneel werk, onderzoek, service en wereldwijd leren in 128 landen.

Onze kernwaarden

Bijdrage

Northeastern wil bijdragen aan de individuele vervulling van elk lid van de campus, aan het welzijn van de omliggende gemeenschappen en aan oplossingen die tegemoetkomen aan mondiale en maatschappelijke behoeften.

verscheidenheid

Northeastern viert diversiteit in al zijn vormen en bevordert een cultuur van respect die intergroepsrelaties bevestigt en een gemeenschap opbouwt.

Integriteit

Northeastern streeft elk van zijn activiteiten en interacties met integriteit na, met behoud van de hoogste ethische normen.

Verloving

Northeastern bevordert actieve betrokkenheid bij lesgeven en leren, bij studie en onderzoek, in het leven van stedelijke gemeenschappen en met onze alumni en vrienden.

Kans

Northeastern biedt kansen aan diegenen die ernaar streven nadelen te overwinnen en een grote belofte tonen voor toekomstig succes.

Een traditie van leiderschap

Northeastern begon met een nieuw idee: dat hoger onderwijs zou worden verrijkt door de cursussen van studenten te integreren met mogelijkheden voor ervaring in hun vakgebied; dat een universiteit haar studenten het beste kan dienen en innovatie kan leiden door rechtstreeks samen te werken met haar gemeenschap via partnerschappen met werkgevers.

Naarmate de universiteit de afgelopen decennia is gegroeid, neemt ook de breedte van onze gemeenschap en ons niveau van betrokkenheid toe. Tegenwoordig vormt coöperatie de kern van 's werelds grootste programma voor ervaringsleren, dat zich uitstrekt tot meer dan 3.300 werkgevers in 128 landen.

Northeastern's leiderschap in ervaringsleren is de basis van haar leiderschap in de ontwikkeling van wereldwijde onderwijs- en onderzoekspartnerschappen over de hele wereld - en de afgestudeerde campussen in Seattle en Charlotte, North Carolina en de hub in Silicon Valley zijn de nieuwste manifestatie van dat leiderschap. Net als in 1898 werkt Northeastern samen met gemeenschappen aan partnerschappen die gericht zijn op het bevorderen van onderwijs en economische groei.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Ervaar ons wereldwijde netwerk

Northeastern's netwerk van zakelijke leiders, alumni en studenten strekt zich uit over duizenden organisaties in meer dan 150 landen. Deelnemen is eenvoudig: schrijf je in als student of partner bij de universiteit en je maakt deel uit van het Noordoost-netwerk. Je wordt verbonden met professionals en collega's die de juiste deuren openen, of je nu je carrière begint of je bedrijf verder brengt.

Op de industrie afgestemde programma's gebaseerd op ervaringsleren

De online cursussen van Northeastern zijn niet alleen klassikale cursussen die in de online omgeving worden geplakt. Samen met lerende experts en industriële partners, zijn we de eerste universiteit die een online onderwijsmodel heeft ontwikkeld op basis van cognitieve wetenschap, geïnformeerd door werkgevers en aangedreven door ervaringsleren. Het programma omvat een extra ervaringsgerichte dimensie door middel van gezamenlijk ontwikkelde curricula, coöperatieve opleidingsplaatsen en bedrijfsresidenties, case studies en speciale projecten.

Een netwerk van regionale campussen, hubs en 3.300 wereldwijde partners

Toronto is de nieuwste toevoeging aan het wereldwijde netwerk van de universiteit, waaronder de vlaggenschipcampus in Boston en regionale campussen in Charlotte, North Carolina, Seattle en de San Francisco Bay Area. Deze unieke en krachtige combinatie van onderwijs en onderzoek, afgestemd op een regionaal en wereldwijd personeelsbestand en ontwikkelingsbehoeften, brengt hoger onderwijs verder dan een model dat in de loop der eeuwen weinig is veranderd.

De samenwerkingsverbanden van de universiteit - via niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's, evenals facultaire onderzoekssamenwerkingen - omvatten meer dan 3.300 bedrijven en non-profitorganisaties in meer dan 150 landen op zes continenten.

Een wereldwijd alumni-netwerk

De meer dan 255.000 alumni van Northeastern vormen een wereldwijde gemeenschap van professionals en betrokken burgers. De 25 Amerikaanse alumni-hoofdstukken van de universiteit, acht internationale hoofdstukken en alumni-afgevaardigden in meer dan 80 landen houden alumni verbonden en dienen als een bron voor huidige studenten in internationale coöperaties.

Carrière bevorderen

Onze carrièreservices - gerangschikt door Princeton Review gedurende zeven opeenvolgende jaren in de top vier in het land - bieden studenten en alumni in ons netwerk deze bronnen en meer: connecties met duizenden werkgevers, loopbaanadvisering, zoeken naar werk en voorbereiding op sollicitatiegesprekken, en links naar een groot aantal online en persoonlijke carrièrediensten.

Het noordoostelijke voordeel

Northeastern, opgericht in Boston in 1898, is een wereldwijde onderzoeksuniversiteit en een wereldleider in ervaringsleren, met campussen in Boston, Charlotte, de San Francisco Bay Area, Seattle en nu Toronto. We weten dat je in een tijd van snelle technologische veranderingen moet blijven leren om bij te blijven.

Innovatieve programma's

Onze masterprogramma's zijn afgestemd op enkele van de snelstgroeiende industrieën van Toronto. Al onze programma's worden volledig online aangeboden of in een flexibel hybride formaat (online en in-class instructie gecombineerd). Volg lessen die worden gegeven door de faculteit van wereldklasse in Northeastern volgens je eigen schema.

Een wereldwijd netwerk

Met ons groeiende netwerk van campussen biedt Northeastern een uniek perspectief op de talent- en innovatiebehoeften van enkele van 's werelds meest dynamische steden.

Ervaringsmogelijkheden

Northeastern voegt industrie-gerichte ervaring toe aan elk afgestudeerd en professioneel programma via het gerenommeerde coöperatieprogramma en ons innovatieve XN-leerplatform - waarin studenten rechtstreeks met een branchesponsor werken aan een kortlopend zakelijk project.

Ons leveringsmodel

Noordoostelijke faculteitsleden in online en hybride programma's integreren hun diepgaande theoretische kennis met een sterke professionele ervaring. Met behulp van de technologische hulpmiddelen die online onderwijs tot een rijke leeromgeving hebben gemaakt, putten ze uit een breed scala aan middelen waarmee studenten nieuwe kennis rechtstreeks kunnen toepassen op de probleemoplossende behoeften van de werkplek.

Onze opleidingen zijn ontworpen om elke student te laten kiezen uit online en hybride leeropties. We doen er alles aan om cursussen in verschillende formaten aan te bieden; inschrijvingen bepalen echter het cursusaanbod van jaar tot jaar.

Ons hybride formaat - de combinatie van online en klassikaal leren - biedt studenten het beste van twee werelden: de flexibiliteit en het gemak van online onderwijs en de persoonlijke, facultaire en peer-interactie van in de klas gebaseerde programma's.

De campus van Toronto

Northeastern University, een Amerikaanse universiteit zonder winstoogmerk, heeft onderscheidende regionale campussen opgezet in geselecteerde steden en biedt afgestudeerde afgestudeerprogramma's die zijn afgestemd op de industrie om werkende professionals te helpen hun carrièredoelen te bereiken. De campus van Northeastern in Toronto wordt geopend met drie Master of Science-programma's waar veel vraag naar is bij de werkgevers in de regio: projectmanagement, cyberveiligheid en regelgevingsaangelegenheden voor medicijnen, biologie en medische hulpmiddelen. Afgestemd op de behoeften van Toronto als een wereldwijd economisch centrum, bieden deze opleidingen werkende professionals een duidelijk pad om hun carrière te bevorderen terwijl ze bij hun huidige organisaties blijven: de planningsflexibiliteit van online onderwijs in combinatie met de uitstekende faculteit, academische middelen en programmaondersteuning van een toonaangevende Amerikaanse onderzoeksinstelling.

De locatie Vancouver

Northeastern University in Vancouver is onze eerste locatie in British Columbia en de tweede in Canada. We zijn verheugd om deel te nemen aan de snelle opkomst van de internationale superhub bekend als de Cascadia Innovation Corridor naast de locatie van Northeastern in Seattle en bedrijven zoals Amazon, Microsoft, SAP, Sony, Copperleaf, Unbounce, Traction on Demand, Finger Food Advanced Technology Group, Fortinet , en meer.

De aantrekkingskracht van Vancouver wordt keer op keer erkend door onderzoek en rapporten die focussen op een fundamentele prioriteit: om zijn enorme groei als technologisch centrum van wereldklasse voort te zetten, heeft Vancouver talent van wereldklasse nodig. Om innovatie en groei in de economie te stimuleren, zoeken Vancouver en British Columbia steeds vaker de slimste en meest ambitieuze studenten om relevante programma's te bestuderen die hooggeschoolde carrières garanderen. En degenen die slagen, worden beloond met de mogelijkheid om een rijke en gevarieerde carrière in balans te brengen met een ongeëvenaarde levensstijl, met de buitengewone natuurlijke schoonheid van Vancouver en haar reputatie als een veilige en zeer diverse stad.

Locaties

Toronto

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden