NYIT-Vancouver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Waar kunt u beter uw MBA of Master of Science te verdienen in Cybersecurity, Energy Management, of Instructional Technology dan levendige Vancouver? Onze campus, gelegen in het centrum van de stad in de nabijheid van alle openbare voorzieningen, weerspiegelt de reputatie van Vancouver als een leider van innovatie, technologie en duurzaamheid. Als een van de meest populaire reisbestemmingen in de wereld, Vancouver heeft een matige weer en wordt consequent gerangschikt in de top drie steden in de wereld om te leven.

Wanneer u een master's degree van NYIT-Vancouver te verdienen, zul je ook een deel van de wereldwijde universitaire NYIT geworden. U kunt ervoor kiezen om je programma te starten in Vancouver en vul het in New York of andere wereldwijde campussen.

NYIT-Vancouver biedt de volgende programma's:

Energy Management, MS Information, Network en Computer Security, MS Instructional Technology, MS Master of Business Administration, MBA Master of Business Administration, MBA, Finance concentratie

de campus ligt in het hart van het centrum van de stad, in de buurt van zakelijke hoofdkantoren van financiën, het bankwezen, de mijnbouw, de dienstensector, natuurlijke hulpbronnen en IT-bedrijven bevinden, beschikt over computerlokalen, student lounges, en een afstand-learning center. Kleine klassen leiden tot grote kansen voor stages, practica, en mentoring programma's op toonaangevende commerciële en financiële instellingen in de regio.

Onze on-campus gemeenschap omvat special-interest clubs, een student adviesraad, en een eer de maatschappij, en organiseert een scala aan sociale en recreatieve activiteiten gedurende het hele jaar. Direct buiten en rondom is een spectaculaire kuststad, rijk aan diversiteit, leven met de kunst en cultuur, en prachtig uit in haar natuurlijke schoonheid.

Studeren in New York

Begin je opleiding in Vancouver en vul hem in New York, het vlaggenschip campus van NYIT's Global Exchange programma. U kunt er ook voor kiezen om te studeren aan onze campus in Abu Dhabi of China. Of u kunt bezoeken NYIT in New York via onze Vancouver-based Study Tours programma en ontdek deze geweldige stad. Verkennen van nieuwe culturen en loopbaantrajecten, terwijl je vrienden met klasgenoten te maken uit de hele wereld.

Accreditatie

New York Institute of Technology is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs in de Verenigde Staten.

De School of Management is geaccrediteerd door AACSB International (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business), een wereldwijde accreditatie dat alle NYIT's zakelijke programma's over de hele wereld, met inbegrip van Vancouver bevat.

In British Columbia, Canada, wordt NYIT goedgekeurd door het ministerie van Advanced Onderwijs en is een van British Columbia-EQA aangewezen Post-Middelbaar Onderwijs.

NYIT wordt ook vermeld op de website van Citizenship and Immigration Canada (CIC) als een deelnemer aan de off-campus werkvergunning programma en wordt vermeld op de website van de Canadese Information Centre for International Geloofsbrieven.

Career Services

Als een brug tussen de universiteit en werkgevers, bereiden we NYIT-Vancouver studenten en alumni voor de wereld van het werk door het aanbieden van:

Persoonlijke carrière adviseren Training in CV-schrijven en interview vaardigheden Stage en werkgelegenheid Graduate school voorbereiding en advisering Industrie-specifieke workshops en panel presentaties Carrière-georiënteerde excursies naar bedrijven Netwerkevenementen voor studenten, alumni en professionals uit de industrie Actieve werkgever databases voor carrière dienst outreach Alle carrière diensten mogelijkheden en diensten die worden aangeboden door de belangrijkste kantoor van Career Services NYIT's.

In tegenstelling tot andere universiteiten, NYIT biedt deze waardevolle carrière diensten aan u voor het leven.

Deze school biedt programma's in:
  • English (Canada)

Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Educatieve Technologie, Opvoeders, Ms

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

Naarmate de technologie ontwikkeling op halsbrekende snelheden beweegt, moet je bedreven in het kiezen, gebruiken en toepassen van technologie in de lagere en middelbare school curricula te zijn. Ons programma biedt u de kennis en hands-on ervaring om een ​​meester leraar, school of district educatieve technologie leider, coach, professionele ontwikkelaar, of educatief ontwerper te worden. [+]

Naarmate de technologie ontwikkeling op halsbrekende snelheden beweegt, moet je bedreven in het kiezen, gebruiken en toepassen van technologie in de lagere en middelbare school curricula te zijn. Ons programma biedt u de kennis en hands-on ervaring om een ​​meester leraar, school of district educatieve technologie leider, coach, professionele ontwikkelaar, of educatief ontwerper te worden. Je leert aan te passen en toe te passen technologie om de leer van de P-12 curriculum te verbeteren voor diverse leerlingen. U zult ook krijgen de theoretische kennis en leiderschap perspectieven te voorzien van leiderschap op lange termijn strategieën voor technologie adoptie ontwerp en de implementatie begeleiden. Na succesvolle afronding van de nationaal erkende en NYSED goedgekeurd NYIT programma, zult u in aanmerking komen voor certificering staat New York als een Educational Technology Specialist en voor permanente of professionele certificering in uw initiële certificering omgeving. Een optie voor niet-gecertificeerde docenten en anderen die geïnteresseerd zijn in de technologie in het onderwijs en leren is ook beschikbaar. Toelatingsvoorwaarden Houd een vierjarige bachelor's degree of het equivalent van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit. Hebben een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (op een schaal van 4,0). Kandidaten moeten in staat zijn om vaardigheid aan te tonen in de basis gebruik van de klas technologie. In het geval dat ze niet over deze vaardigheden, zal het programma faculteit passende voorwaarde cursussen die moeten worden genomen voor het begin van het programma van de studie te bevelen. Internationale studenten zijn verplicht om Engels taalvaardigheid aan te tonen door het... [-]

Educatieve Technologie, Trainers, Ms

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

Of u nu het begin van een nieuwe carrière of op zoek naar uw invloed uit te breiden en het verdienen van de macht als een technologie trainer, zullen we je voorbereiden om te anticiperen en voldoen aan de eisen van de snelle organisatorische en technologische veranderingen binnen de wereldwijde markt. We zullen ook zorg ervoor dat je een commando van de belangrijkste leermiddelen en technologische competenties zoals vastgesteld door de American Society for Training and Development. [+]

Of u nu het begin van een nieuwe carrière of op zoek naar uw invloed uit te breiden en het verdienen van de macht als een technologie trainer, zullen we je voorbereiden om te anticiperen en voldoen aan de eisen van de snelle organisatorische en technologische veranderingen binnen de wereldwijde markt. We zullen ook zorg ervoor dat je een commando van de belangrijkste leermiddelen en technologische competenties zoals vastgesteld door de American Society for Training and Development. In ons programma, zul je kennis en vaardigheden in de volwasseneneducatie theorieën, educatief ontwerp principes, en wereldwijde trainingstechnieken te ontwikkelen als wij uw ervaring in en kennis van social networking platforms, software en training simulaties, collaboratieve tools, mobiele apparaten en games te verbeteren to-technologie gebaseerde training omgevingen te ontwerpen. U leert ook hoe je de technologie programma's ter verbetering van de communicatie en samenwerking, de productiviteit te verhogen, en de culturele verschillen en gestandaardiseerde procedures hele wereldwijde personeelsbestand van een organisatie een brug te ontwerpen. Ontdek hoe sommige trainers aantonen dat aan de veiligheid of andere speciale regelingen, terwijl anderen te instrueren personeel op het gebruik van nieuwe hardware of software door een organisatie aangenomen, in persoon of via e-learning programma's. Toelatingsvoorwaarden Houd een vierjarige bachelor's degree of het equivalent van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit. Hebben een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (op een schaal van 4,0). Kandidaten moeten in staat zijn om vaardigheid aan te tonen in de basis gebruik van de klas technologie. In het geval dat ze niet over... [-]

Energiemanagement, Ms

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

Onze hands-on programma bereidt je voor op een boeiende carrière in de energie- en facilitair management en beveiliging. De ingrijpende curriculum omvat groene gebouwen, aandrijfsystemen, en milieukwesties. [+]

Onze hands-on programma bereidt je voor op een boeiende carrière in de energie- en facilitair management en beveiliging. De ingrijpende curriculum omvat groene gebouwen, aandrijfsystemen, en milieu-onderwerpen, waaronder: geavanceerde accu en brandstofceltechnologie alternatieve energie milieu-audits en monitoring milieurisicobeoordeling faciliteiten operatie elektriciteitscentrale systemen smart grid-systemen zonne-energie-technologie systems engineering en het beheer Vul dit programma op NYIT-Old Westbury, in Manhattan, in Vancouver, of volledig online. Weekend en 's avonds cursussen worden aangeboden. Toelatingsvoorwaarden Houd een vierjarige bachelor's degree of het equivalent van een erkende hogeschool of universiteit, op het gebied van engineering en / of Science. In bijzondere omstandigheden andere majors, met inbegrip van Economie, Management, Architectuur of Liberal Arts kan worden beschouwd met een minimum verzameling van de volgende voorwaarde cursussen: PHYS-115 Humanity en het fysieke universum (3 studiepunten) ECON-101 Basic Economics (3 studiepunten) Ieng-245 Statistische Ontwerp I (3 studiepunten) Hebben een minimale cumulatieve GPA van 2,85 (op een schaal van 4,0). Internationale studenten zijn verplicht om Engels taalvaardigheid aan te tonen door het indienen van minimale score van 6,5 (IELTS) of 88 (TOEFL IBT) voor toelating. Neem de GRE naar het oordeel van de afdeling. Submit Vereiste aanbrengmaterialen Zodra je online solliciteren en betaalt de kosten van de aanvraag, kunt u een e-mail de volgende bewijsstukken aan de Vancouver Admissions Office op vancouverinfo@nyit.edu: Kopie van de ingediende aanvraag en de kosten van de aanvraag. Kopie van undergraduate transcripties voor alle scholen bezocht. Vrijstellingen en de overdracht van kredieten voor eerdere college werk zal niet worden toegekend zonder officiële transcripties en... [-]

Master Of Science In De Informatie, Netwerk- En Computerbeveiliging Ms-meerderingen

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

In de Master of Science in Information, Network en Computer Security, wordt u kritisch te evalueren diverse technische / bouwkundige oplossingen om het risico te beperken, de gevolgen van vijandige actie te verzachten en te herstellen van aanvallen; ontwerpen, implementeren en onderhouden van software tools om veiligheid van het netwerk op meerdere besturingssystemen ondersteunen; toezien op de levenscyclus van informatie van een organisatie, met inbegrip van planning, verwerving en uitvoering van veilige infrastructuur; bestuderen algoritme concepten, computer forensics, risicobeheer en juridische kwesties, en intrusion detection en hacker exploits [+]

In de Master of Science in Information, Network en Computer Security, zult u: kritisch evalueren van diverse technische / bouwkundige oplossingen om het risico te beperken, de gevolgen van vijandige actie te verzachten en te herstellen van aanvallen ontwerpen, implementeren en onderhouden van software tools om veiligheid van het netwerk op meerdere besturingssystemen ondersteunen toezien op de levenscyclus van informatie van een organisatie, met inbegrip van planning, verwerving en uitvoering van veilige infrastructuren bestuderen algoritme concepten, computer forensics, risicobeheer en juridische kwesties, en intrusion detection en hacker exploits NYIT professoren zijn bekroond met diverse prestigieuze onderzoeksbeurzen in het veld, in gebieden, waaronder: biometrie conceptuele modellering geheimschrift cyber behavioral authenticatie genomische berekening mobiel en cyberveiligheid zwermintelligentie Onze 30-krediet curriculum biedt ook een scriptie optie waarin je zes studiepunten in verband met thesis cursussen zult nemen. Hierdoor kunt u specialisatie te krijgen in gebieden die je beter gekwalificeerd voor specifieke onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden te maken. Onze Entrepreneurship and Technology Innovation Center (ETIC) in Old Westbury biedt u de mogelijkheid om onderzoeksprojecten te sluiten op gebieden als cyberveiligheid, gezondheidszorg en energie. Dit kan leiden tot uw werk te krijgen gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften en gepresenteerd op grote conferenties. U kunt ook bij ons op de jaarlijkse conferentie van Cybersecurity in onze Manhattan campus, waar we zijn blij met experts uit de academische, het bedrijfsleven, de overheid en de hele wereld. Toelatingsvoorwaarden Houd een vierjarige bachelor's degree of het equivalent daarvan in de informatica, informatietechnologie, techniek, wiskunde of een gerelateerd veld uit een geschikt... [-]