LaSalle College Vancouver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LaSalle College Vancouver

Onze voordelen

LaSalle College: de internationale referentie in het post-secundair onderwijs

Opleiding niet te vergelijken

Programma's worden aangeboden in het Engels. Praktische educatieve projecten die professionele realiteit weerspiegelen en leiden tot internationaal erkende diploma's. Enthousiaste, toegewijde leraren met stevige achtergrond in de beroepsbevolking. Combinatie werk / opleidingen. Mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden. Stages met de meest innovatieve bedrijven. Een algemeen onderwijs - in alle programma's - het stimuleren van milieubewuste praktijken. Integratie van ondernemende concepten in alle programma's.

De 10 basisprincipes van onze academische project

LaSalle College Vancouver biedt een stichtelijke onderwijs in een inclusieve omgeving die het mogelijk maakt haar studenten om hun gewenste diploma, evenals verwerven verkrijgen en de volgende ontwikkeling:

Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels. De mogelijkheid om nieuwe industrie-gerelateerde informatie technologieën te beheersen. Competenties die professionele mobiliteit. Management vaardigheden in de huidige context van globalisering van de markt en directe communicatie van toepassing. De mogelijkheid om te werken met een multidisciplinair team. Leiderschap en ondernemerschap. Een houding die een verantwoordelijk burger, respect voor anderen, en nauwkeurigheid in alle omstandigheden weerspiegelt. Een inherente waarde voor voortgezet onderwijs. Een besef van verantwoordelijk gewoonten die een goede gezondheid te bevorderen voor jezelf en voor anderen. Een natuurlijke impuls aan de omgeving en pleiten voor duurzame ontwikkeling te beschermen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk BSc's » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors »

Contact
Bezoekadres

101 Smithe Street 
Vancouver (British Columbia) V6B 4Z8
Vancouver, British Columbia, V6B 4Z8 CA
Bezoekadres

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA