Lees de Officiële Beschrijving

Humber, Lid van Polytechnics Canada, Zet zich in voor studenten succes door middel van excellentie in het onderwijs en leren. Humber's breed scala van carrière-gerichte geloofsbrieven zijn: bachelor graden, diploma's, certificaten en postdoctorale certificaten. Wij bieden ook het leerlingwezen. Met 160 full-time programma's en 200 voortgezette opleidingen programma's om uit te kiezen, de 27.000 fulltime en 56.000 deeltijdstudenten van Humber hebben toegang tot de vele mogelijkheden voor continu leren.

Visie

Leiderschap in het HBO onderwijs

Humber Missie

Humber ontwikkelt breed opgeleide, hoogopgeleide en flexibele burgers succesvol in een carrière die een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschappen die zij dienen lokaal, nationaal en mondiaal te zijn.

Waarden

Student-Centered - We houden van de huidige en toekomstige succes van onze studenten als onze hoogste prioriteit. Excellence - We zijn toegewijd aan uitstekende diensten, academische opleidingen en onderwijs. Innovatie - We anticiperen en inspelen op nieuwe trends op de veranderende behoeften van onze lokale, nationale en globale gemeenschappen te voldoen. Respect - We handhaven de hoogste ethische normen, en bevestigen en beschermen van de rechten, waardigheid en integriteit van elk lid van onze diverse gemeenschap. Inclusie - We cultiveren een werk- en leeromgeving waarin diversiteit wordt erkend als essentieel voor ons succes. Duurzaamheid - Wij behouden onze gezamenlijke toekomst door te kiezen voor de sociale, ecologische en economische impact van onze beslissingen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Humber Receives 2015 Internationalization Excellence Award

Humber's 2015 Film and Television Production Screenings

Humber on YouTube