Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Opgericht in 1990, de Gustavson School of Business staat bekend om zijn unieke pedagogische aanpak, geïnspireerd onderwijs en excellentie in onderzoek. Als leider van 's werelds 12.000 business schools, zijn wij een van slechts 97 tot accreditatie te bereiken met zowel AACSB International (De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business) en de European Foundation for Management Development door middel van haar European Quality Improvement System (EQUIS).

Wij bieden graden in:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· PhD in International Management & Organisatie

Wij bieden op korte termijn de zomer studies in Ondernemerschap, Service Management, International Business en Business Communications.

In het leveren van deze programma's, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van leiders van internationale bedrijven. Onze internationaal, integratieve, innovatief en maatschappelijk duurzame aanpak zorgt ervoor dat onze studenten leren om anders te denken in de huidige snel veranderende wereldwijde markt.

De Universiteit van Victoria

Consequent gerangschikt als een van de leidende onderzoek Canadese universiteiten door externe onderzoeken en UVic studenten gelijk, zijn we ook in de top 200 in de wereld door de jaarlijkse Times Higher Education enquête. De universiteit van Victoria toont een buitengewone diepte van excellentie in een breed scala aan academische programma's op de undergraduate en graduate niveau. De universiteit heeft een reputatie voor haar inzet voor onderzoek, wetenschap en co-op onderwijs verdiend, en wordt algemeen erkend voor zijn innovatieve en responsieve programma's, interdisciplinaire en internationale initiatieven, en een divers en gastvrije leergemeenschap. Met meer dan 19.000 studenten uit Canada en over de hele wereld en bijna 5.000 docenten en personeel, heeft de Universiteit van Victoria een uiterst collegiaal leiderschap cultuur gelegd met tastbare esprit de corps over de campus.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

De Master of Global Business (MGB) graad is een strenge een-jarige opleiding die mensen met een undergraduate graden-in commerce biedt, handel, administratie of managemen ... [+]

Master of Global Business (MGB)

&nbsp

De Master of Global Business (MGB) graad is een strenge een-jarige opleiding die mensen met een undergraduate graden-in de handel biedt, om zaken, administratie, management-of de mogelijkheid zijn gespecialiseerd in het internationale bedrijfsleven management en leiderschap op een graduate niveau. Studenten studeren op drie campussen over de hele wereld: de universiteit van Victoria in Canada, de Nationale Sun Yat-Sen universiteit in Taiwan, en de Johannes Kepler Universiteit in Oostenrijk. In aanvulling op de vakdidactiek die in dit programma, dat case-analyses, lezingen, discussies klasse, business simulaties, veldbezoeken, team-based learning-activiteiten, bedrijf consulting-projecten, en zelfreflectie (journaling) omvat, het curriculum omvat een rijke onderdompeling in twee verschillende culturen naast het huis cultuur. ... [-]

Canada Victoria
September 2019
Voltijd
12 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business