Lees de Officiële Beschrijving

Focus Education Centre of Canada bereidt de studenten voor om hoge scores te behalen in internationaal erkende talen en postdoctorale examens. Wij zijn erop toegewijd om u te helpen uw doelen te behalen!

Wij zijn gespecialiseerd in groep IELTS voorbereiding . Ons IELTS programma helpt studenten om strategieën en vaardigheden te bouwen die nodig zijn om te slagen op de dag van het examen.

Voor studenten die het IELTS-niveau moeten bereiken, raden we ons Focus on English-programma aan, dat is een algemene Engels als tweede taal (ESL) Engelse les die studenten op alle niveaus helpt om hun taalvaardigheden op alle gebieden te verbeteren.

Het Algemeen Engels programma leert vloeiendheid door middel van grammatica instructies en in-klas oefeningen. Het hoofddoel van dit programma is om studenten te helpen in zo'n vloeiend Engels mogelijk te zijn in een ontspannen sociale omgeving en tegelijkertijd hun begrip van de Engelse taal te versterken.

Er is een toenemende Canadese bevolking die streeft naar medische artsen die medische school overzee in bestemmingen zoals de Caribische en Europese landen bijwonen. Om lokale Canadese studenten te helpen bieden we de USMLE Step 1 High Yield Review Course. Bovendien, voor de groeiende internationale medische afgestudeerden (IMG's) die in Canada als medisch dokter willen kwalificeren, bieden wij de voorbereidingscursus van de MCCEE (Medische Raad van Canada Evaluatieonderzoek).

Microsoft Office en Microsoft Windows zijn de vraag van de dag en zijn nodig in elk veld. Onze deskundige faculteit leert u en begeleidt u door zelf een efficiënt kantoorprofessionel te worden.

Daarnaast hebben we deskundige accountants die Quick Books leren in een groepsverband of individuele sessies.

Opleidingen te volgen in:
Engels