Fanshawe College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fanshawe College is een groot, publiek gefinancierd College gevestigd in Londen, Ontario, Canada - ongeveer twee uur rijden van Toronto en Niagara Falls. Er zijn 21.000 full-time studenten, waaronder meer dan 6000 internationale studenten uit 97 verschillende landen.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Londen, Ontario, Canada

De stad Londen heeft een bevolking van ongeveer 400.000 en meer dan 500.000 in het grootstedelijk gebied. Het is de thuisbasis van zowel Fanshawe College als Western University. Londen heeft geweldige kunst, markten, theaters en het nachtleven. Het staat bekend als de "Forest City" met meer dan 200 parken en in een regio die wordt omringd door 's werelds grootste zoetwatermeren. Londen heeft een internationale luchthaven en is ook bereikbaar per auto, Greyhound Bus of VIA-trein.

programma's

Fanshawe biedt meer dan 200 academische programma's, variërend van tweejarige diploma's en driejarige voortgezette diploma's tot postuniversitaire programma's (één jaar) en honours bachelor degrees (vier jaar).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Toelatingseisen

Bekijk hier onze toelatingsvoorwaarden: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-in-ternational-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Engels voor academische doeleinden

Voor studenten die eerst Engels willen studeren, biedt Fanshawe een EAP-programma (Engels voor academische doeleinden). Er zijn tien niveaus in het EAP-programma, die acht weken per keer lopen. Er is een gratis oefentest beschikbaar, zodat leerlingen kunnen inschatten welk niveau het meest logisch is.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads krijgt Jobs

Volgens de meest recente KPI (Key Performance Indicators) enquêteresultaten, overschrijdt Fanshawe's werkgelegenheidsgraad van 87,6% het provinciaal gemiddelde met twee procent. Wanneer zes maanden na zijn afstuderen wordt bevraagd, meldt 80,2% van de alumni van Fanshawe dat ze tevreden zijn met hun hbo-opleiding - en 94,2% van de werkgevers is tevreden met de vaardigheden en bijdragen van afgestudeerden van Fanshawe.

Fanshawe geeft om

Fanshawe biedt een pakket met aankomstdiensten aan, Fanshawe Cares genaamd, voor alle nieuwe internationale studenten. Fanshawe Cares omvat:

  • Airport Greeting Service gerund door studentenambassadeurs;
  • Transportshuttleservice van Pearson Airport in Toronto naar Londen, Ontario;
  • Twee overnachtingen voorzien (indien nodig);
  • Hulp bij het vinden van een woning en het openen van een bankrekening (indien nodig).

Ook organiseert het International Center als onderdeel van het Fanshawe Cares-programma elk semester een welkomstsessie om u kennis te laten maken met het College en zijn diensten en om u te verbinden met andere internationale studenten.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Beurzen

Fanshawe biedt $ 5 miljoen aan beurzen, onderscheidingen en beurzen per jaar. Er zijn exclusief mogelijkheden voor internationale studenten, zoals toegangsbeurzen.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Extras

Alle voltijdstudenten op de Londense Oxford Street-campus krijgen een full-time LTC-buspas, lidmaatschap van het studentenwellnesscentrum en gezondheidszorg en tandheelkundige dekking via Morcare. Er zijn veel clubs en sportteams bij Fanshawe - voor spelers en voor fans!

Locaties

Londen

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

Londen, Ontario, Canada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Canada

Saint Thomas

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Saint Thomas, Ontario, Canada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Canada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden