Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Als een toonaangevende innovator in mondiale vorming, Fairleigh Dickinson University zoekt nieuwe manieren om zijn unieke leermogelijkheden te bieden aan studenten wereldwijd. nieuwste campus van de universiteit in 2007 geopend in Vancouver, Brits Colombia. Gelegen in het westen van Canada in de buurt van de Amerikaanse grens, Vancouver is een van 's werelds meest schilderachtige, kosmopolitische en multiculturele steden.

De Vancouver Campus biedt studenten een van de weinige mogelijkheden om een ​​Amerikaanse universitaire graad te verdienen tijdens de studie in Canada. Alle opleidingen worden aangeboden bij de Vancouver Campus zijn goedgekeurd door de British Columbia ministerie van voortgezet onderwijs. Fairleigh Dickinson University - Vancouver verwelkomt studenten van over de hele wereld om een ​​cultureel diverse leeromgeving te creëren. Vancouver biedt middelen om leerlingen die extra ondersteuning bij het ontwikkelen van hun Engels taalvaardigheid voordat graad studies nodig.

Waarom Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University is een centrum van academische uitmuntendheid gewijd aan de voorbereiding van de wereld burgers door middel van mondiale vorming. De universiteit streeft ernaar om studenten te voorzien van de multidisciplinaire, interculturele en ethische afspraken die nodig zijn om deel te nemen, lood en gedijen in de wereldwijde markt van ideeën, handel en cultuur.

Opgericht in 1942, FDU is de grootste particuliere universiteit van New Jersey, waar bijna 12.000 graduate en undergraduate studenten, waaronder meer dan 1.000 internationale studenten uit de hele wereld. De Universiteit van de twee Amerikaanse campussen zijn in het noorden van New Jersey, in de buurt van New York City. In aanvulling op de Vancouver Campus, de universiteit bezit en exploiteert een campus in Wroxton, Engeland.

De Vancouver Campus wordt bediend via de Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, dat is een not-for-profit entiteit in British Columbia, Canada.

Accreditaties en goedkeuringen De universiteit is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs en een vergunning van de staat New Jersey Commissie op het Hoger Onderwijs. FDU's Silberman College of Business Administration houdt prestigieuze erkenning door AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business. Veel van de Universiteit van de individuele academische opleidingen zijn geaccrediteerd door de juiste professionele en educatieve instellingen.

De term "universiteit" wordt gebruikt onder de schriftelijke toestemming van de British Columbia ministerie van Uitgebreid Onderwijs effectieve 8 mei 2006, een kwaliteitsbeoordeling proces hebben ondergaan en is gebleken dat de door het ministerie criteria voldoen. Fairleigh Dickinson University is de eerste niet-Canadees instituut dat goedgekeurd is volgens de strenge normen die door British Columbia in 2003 aangenomen te krijgen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

De Master of Administrative Science (MAS) graad is een 30-credit mate de bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden van de afgestudeerden te verbeteren. Het programma co ... [+]

De Master of Administrative Science (MAS) graad is een 30-credit mate de bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden van de afgestudeerden te verbeteren.

Het programma combineert zowel cognitieve en affectieve (interactief) instructie door middel van case studies, simulaties, individuele en groepsopdrachten en veldwerk dat helpt om kritische effectiviteit van managers te ontwikkelen. Het MAS educatieve ervaring wil kritische bestuurlijke competenties te ontwikkelen in een ondersteunende leeromgeving in combinatie met specifieke en duidelijke feedback.

Hoogtepunten programma Een 30-krediet programma. Een kans om het programma te beginnen op één van de drie toegangspunten in de loop van het jaar: september, januari, mei. Kleine klassen aangeboden en klasse tijden zullen variëren. ... [-]
Canada Vancouver
September 2019
Engels
Voltijd
30 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

De Master of Science in Hospitality Management studies, die bestaat uit 33 studiepunten, is zo gestructureerd dat de onderwijsbehoeften van lerende volwassenen werken als ... [+]

De Master of Science in Hospitality Management studies, die bestaat uit 33 studiepunten, is zo gestructureerd dat de onderwijsbehoeften van lerende volwassenen werken als managers, ondernemers, docenten en andere professionals in het bedrijfsleven en de industrie te voldoen. Het is ontworpen om een ​​hospitality management onderwijs te voorzien van een academisch rigoureus, maar toch flexibel, programma van de studie die voldoet aan de eisen voor een professionele master's degree. Voor werkende volwassenen die hun professionele vaardigheden te verbeteren om hun carrière te verbeteren, de opleiding verhoogt analytisch, management en leiderschap competenties en zal afgestudeerden te voorzien van de nodige voorbereiding voor loopbaanontwikkeling in diverse hospitality-gerelateerde vakgebieden.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
33 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, Brits-Columbia, Canada
Website
Telefoonnr.
+1 604-682-8112