Executive Hotel Management College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij EHMC, wij zijn gespecialiseerd in Opleiding huidige en nieuwe hospitality professionals door middel van workshops, stages, klassikaal onderwijs en industrie evenementen.

Executive Hotel Management College biedt een unieke combinatie van een hoog niveau van onderwijs en een directe weg naar het Uitvoerend Bureau. Onze ervaring in de industrie van de afgelopen 35 jaar heeft relaties en contacten binnen toonaangevende hotel en restaurant bedrijven die geen enkele andere universiteit kan bieden beveiligd. Wanneer we onze studenten in betaalde stages en practica, wij persoonlijk bespreken de carrière van elk van onze studenten met de eigenaren en directeuren van de ontvangende organisaties, zodat we hun kansen om hun dromen van het werken als senior executives bereiken maximaliseren.

De moedermaatschappij van EHMC is in de horeca sinds 1979, het verstrekken van onderwijs en kwalitatief zeer goed hotel management systemen aan toonaangevende hotels in de Canada, de VS en Europa. De oprichter van EHMC, Ken Honborg, besefte dat er een aanzienlijke kloof in de opvoeding van up and coming hoteliers in Canada. Te veel Hogescholen en Universiteiten boden afgestudeerden met theorie gebaseerd onderwijs; toen zij het personeelsbestand, de General Managers en eigenaren waren verrast te ontdekken dat het merendeel van de afgestudeerden niet kan uitvoeren op een aanvaardbaar niveau.

EHMC heeft zich verzekerd van sterke partnerships en de verbanden met vele toonaangevende hotel en restaurant bedrijven te garanderen onze afgestudeerden kunnen presteren op het verwachte niveau dat nodig is in de industrie. We breiden hun netwerken en het opbouwen van hun cv, zodat wanneer ze afstuderen, ze zijn ervan overtuigd met hun vaardigheden en ervaring om onmiddellijk op leidinggevende functies.

Net als bij de Fairmont Hotels and Resorts management voorbereidingsprogramma dat de heer Honborg bijgewoond, EHMC combineert echte wereld praktijkervaring met industriestandaard AHLA onderwijs om het beste voorbereiden onze studenten om hun dromen om de General Manager van een World Class hotel of restaurant te bereiken.

Top 10 Redenen om te studeren aan EHMC

De Best Executive Level Hospitality Management College in Noord-Amerika De enige AHLA Goedgekeurd College die in combinatie met een Major Hotelketen EHMC's Exclusive AHLA Dual Diploma Program - Verdien 2 Diploma's in 1 jaar Onze studenten kunnen theorie en de praktische toepassing combineren met werk Immersion Programma Flexibiliteit met 3 - Maand, 6 - Maand, 1 - Jaar & 2 - Jaar Opties Kleine klassen en individuele aandacht van ervaren docenten & Staff Beurs, Beurs en financieringsmogelijkheden voor binnenlandse en internationale studenten Gepassioneerde instructeurs met meer dan veel van gecombineerde Hospitality Experience Een World Class Campus ligt in het hart van Vancouver Management niveau, Multi-afdeling, Practicum en werkervaring

Locaties

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1 604-428-3462

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: