Canadian Southern Baptist Seminary & College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over het Canadese Southern Baptist Seminary and College

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

Al meer dan drie decennia zijn we belast met de opleiding en theologische opvoeding van voorgangers en andere kerkelijk werkers, zodat ze de Grote Opdracht van onze Heer Jezus Christus in en door lokale kerken over de hele wereld gehoorzamen. Daartoe werken we om onze studenten training te bieden voor bediening die zowel bijbels accuraat is als relevant is voor onze context. Wij geloven dat het niet genoeg voor ons is om eenvoudig kennis over te dragen.

Het is onze visie om door God geroepen mannen en vrouwen te trainen voor het leiderschap van de eenentwintigste eeuw op moeilijke plaatsen. We willen in de volgende generatie leiders een verlangen koesteren om moeilijke plaatsen te betreden en moedig de uitdagingen aan te gaan die ons daar tegenkomen.

Als we beginnen aan toekomstige decennia van bediening, geloven we dat het werk van onze school nog nooit zo kritiek is geweest. De kleine groep kerken die met de school is begonnen, is vandaag uitgegroeid tot meer dan 350 kerken, met een volhardende visie om in minder dan vijf jaar 1.000 kerken te worden. Onze school speelt een cruciale rol in de realisatie van die visie. Jaar na jaar stuurt God meer alumni naar regio's in Canada, van de Pacifische kust tot de Atlantische kust, en noordwaarts naar onze uitgestrekte gebieden.

De visie van de gemeente op het planten van de Canadese Nationale Doopsgezinde Conventie heeft de verbeeldingskracht van veel studenten tot het verleden doordrongen en ze durven de Canadese moeilijke plaatsen binnen te gaan omwille van Christus en de uitbreiding van Zijn Koninkrijk. En naast onze alumni die in Canada werken, hebben we ook andere alumni die zich hebben verspreid naar regio's over de hele wereld die als zendelingen dienen. De missionaire ijver die bij onze aanvang in onze school werd gegoten, heeft geleid tot afgestudeerden die ervoor hebben gekozen Canada te verlaten om naar plaatsen te gaan die nog moeilijker zijn.

Bij het CSBS

Omdat onze school probeert om verloren te gaan in heel Canada, krijgen studenten veel kansen om als onderdeel van hun training deel te nemen aan de bediening.

Met een lage student-naar-faculteit verhouding, de CSBS

Kom en zie wat God voor jou op Zijn hart zou kunnen hebben op het Canadese Southern Baptist Seminary

Onze overtuigingen en Statement of Faith zijn nauw verbonden met de CNBC.

Adviesraad

James Teel startte een adviesraad voor de school. Deze groep, bestaande uit Canadezen en Amerikanen, is een waardevolle vriend van het seminarie geweest door gebed, promotie, fondsenwerving en fellowship. De groep schommelt in het lidmaatschap door de jaren heen met een gemiddelde grootte van 30.

trustees

Seminariebeheerders vormen een belangrijke schakel tussen het seminarie en de kerken in de Canadese Conventie van Zuidelijke baptisten. Trustees worden gekozen door boodschappers van de kerken op jaarlijkse vergaderingen van de conventie. Ze worden verkozen voor vier termijnen van een jaar en hebben de verantwoordelijkheid om de school te helpen haar doelen, beleid en visie te bereiken. Trustee boards bestaan ​​uit zeven mannen en vrouwen. Ze komen tweemaal per jaar bijeen en rapporteren rechtstreeks aan de nationale leiderschapsraad van de Canadese Conventie van Southern Baptists. Zes gediplomeerden van het seminarie hebben als trustees van de school gediend.

Onze geschiedenis

Staand op een heuvel met uitzicht op Cochrane, Alberta staat een cowboy-standbeeld op zijn paard. Het beeld draagt ​​de titel "Men of Vision" en werd opgericht ter nagedachtenis aan die vroege pioniers die het gebied in de jaren 1880 als veefokkerij vestigden en dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Op een andere heuvel met uitzicht op Cochrane staat het Canadese Southern Baptist Seminary

Locaties

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden