Briercrest College & Seminary

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Briercrest College and Seminary is een gemeenschap van rigoureuze kennis die studenten oproept om het koninkrijk van God te zoeken, diepgaand gevormd te worden door de Schrift en geestelijk en intellectueel gevormd te worden voor een dienstbaar leven. Briercrest College and Seminary exploiteert ook Briercrest Christian Academy.

Onze missie

We bereiden leiders al meer dan 70 jaar voor. Onze bediening kwam voort uit een gemeenschap van gelovigen die het Woord van God waardeerden en bijbelse training wilden geven. Die toewijding blijft de kern van wat we doen en waarom we bestaan. Ons doel is om studenten op te roepen om volledig toegewijde volgelingen van Jezus Christus te worden, en onze benadering om dit doel te bereiken wordt steeds unieker in het onderwijslandschap. "... het Woord van onze God zal voor altijd bestaan." Jesaja 40: 8

Onze campus

We bevinden ons in een hechte gemeenschap die ideaal is voor spirituele reflectie, maar toch een van de meest uitgebreid ontwikkelde christelijke onderwijscampussen in Canada biedt. Het middelpunt is de Hildebrand-kapel met 2.400 zitplaatsen; het grootste auditorium van de kerk in de provincie. Faciliteiten omvatten ook een bibliotheek van 25.000 vierkante meter, negen slaapzalen voor studenten, een hotel, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een gymzaal met twee banen, een ijsbaan, talloze sportvelden, een restaurant Subway en twee coffeeshops.

Locaties

Caronport

Address
College Drive,510
S0H 0S0 Caronport, Saskatchewan, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: