University of Alberta: Alberta School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Alberta werd opgericht 1908. In de afgelopen eeuw is de UofA zich gevestigd als een toonaangevende research-intensieve universiteit, een van de beste universiteiten in Canada en onder de top 100 universiteiten in de wereld!

De Alberta School of Business van de UofA is één van Canada's vooraanstaande business schools, het aanbieden van Bachelor of Commerce, Master, PhD en Executive Education programma's.

De Alberta MBA is een 20 maanden full-time programma. Met kleine klassen, de Alberta MBA voorziet in een gepersonaliseerde en kwalitatief hoogwaardige ervaring die verder wordt versterkt door de faculteit van de programma's, velen van hen winnaars van het onderwijs en andere Excellence Awards.

Collaborative Met 80 full-time studenten toetreden tot de Alberta MBA elk jaar, bent u in staat om sterke relatie met elk van uw klasgenoten te bouwen. Een team-based benadering van het leren kun je je team en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze te leren met collega's uit diverse achtergronden.

Flexibele De Alberta MBA vereist dat alle studenten om belangrijke zakelijke fundamentele cursussen en een mix van keuzevakken te voltooien. Met 9 keuzevakken, bent u in staat om je diploma op maat met een mix van cursussen het best geschikt is voor uw eigen belangen of vul een van onze formele specialisaties.

Locaties

Edmonton

Address
2-30 Business Building
Edmonton, Alberta
Canada T6G 2R6

T6G 2R6 Edmonton, Alberta, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: