Adler

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Gebouwd op Adleriaanse waarden van wederzijds respect en samenwerking, zet Adler een 40-jarige traditie van Adleriaanse opleiding en training in Ontario voort.

Adler is een afgestudeerde professionele school die een verscheidenheid aan academische programma's aanbiedt die studenten voorbereiden op diensten op het gebied van geestelijke gezondheid en welzijn. Onze afgestudeerden streven naar een loopbaan in de psychologie (klinische en counseling psychologie), professionele coaching, psychotherapie en geestelijke gezondheidszorg.120766_adlerlobby.jpg

Waarom kiezen voor Adler ? Uniek onder particuliere onderwijsinstellingen, bieden wij een professionele Master of Psychology * graad (met volledige toestemming van het Ministerie van Geavanceerde Onderwijs en Ontwikkeling van Vaardigheden in Ontario) waardoor wij de enige graad in Ontario zijn. Een praktische, toegepaste aanpak in al onze cursussen en programma's.

Adler instructeurs zijn allemaal beoefenaars en brengen hun professionele ervaring in de klas, evenals training in het veld. Ons doel is ervoor te zorgen dat studenten met succes een baan vinden of hen helpen hun doel verder te ontwikkelen in de functie die ze hebben. We hebben een compacte studentengroep, waardoor we geïndividualiseerde cursussen en trainingen kunnen ontwikkelen.

We bieden de mogelijkheid om individuele afstudeercursussen te volgen voor omscholing, upgrade of herstel voor registratie of certificering. Adler programma's en cursussen weerspiegelen de huidige professionele normen en onze studenten worden op de hoogte gehouden van de laatste wijzigingen in wetgeving of accreditatie. We hebben weekend- en intensieve schema's ontwikkeld die ideaal zijn voor werkende volwassenen, met een curriculum gebaseerd op de principes van volwasseneneducatie.

* Dit programma wordt aangeboden met schriftelijke toestemming van de Ontario Minister van Geavanceerd Onderwijs en Ontwikkeling van Vaardigheden voor de periode van 8 augustus 2017 tot 7 augustus 2022. Toekomstige studenten zijn er zelf verantwoordelijk voor zich ervan te overtuigen dat het programma en de mate passend zijn aan hun behoeften (bijvoorbeeld aanvaardbaar voor potentiële werkgevers, professionele vergunningverlenende instanties of andere onderwijsinstellingen).

Waarom Adler ?

  • Een praktische, toegepaste aanpak kenmerkt al onze cursussen en programma's
  • Onze instructeurs zijn allemaal beoefenaars en brengen hun professionele ervaring in de klas, evenals training in het veld
  • Ons doel is ervoor te zorgen dat studenten met succes een baan vinden of hen helpen bij het verder ontwikkelen van hun baan
  • We hebben een compacte studentengroep, waardoor we geïndividualiseerde cursussen en trainingen kunnen ontwikkelen
  • We bieden de mogelijkheid om individuele afstudeercursussen te volgen voor omscholing, upgrade of herstel voor registratie of certificering
  • Adler programma's en cursussen weerspiegelen de huidige professionele normen en onze studenten worden op de hoogte gehouden van de laatste wijzigingen in wetgeving of accreditatie
  • We hebben weekend- en intensieve schema's ontwikkeld die ideaal zijn voor werkende volwassenen, met een curriculum gebaseerd op de principes van volwasseneneducatie
  • Wij bieden het enige afgestudeerde programma in psychologie dat is afgestemd op personen met een niet-traditionele psychologieachtergrond

119135_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Missie, waarden

Adler baseert zijn filosofische veronderstellingen, kernwaarden en leerplanbeginselen op individuele psychologie, een uitgebreid systeem van science-of-living dat is ontstaan en ontwikkeld door de bekende Oostenrijkse psychiater Alfred Adler (1870-1937), die de basiswaarden van gemeenschap en sociale zaken promootte rechtvaardigheid.

Ons gestileerde 'A'-logo is het Griekse teken voor Delta en symboliseert positieve verandering. Elke zijde van de driehoek vertegenwoordigt een van onze drie focusgebieden; Psychologie en psychotherapie, coaching en leiderschap, en permanente educatie en gemeenschapsdienst. Alle drie aandachtsgebieden hebben een soortgelijk doel: mensen helpen positieve verandering te bereiken.

Onze missie

We oefenen wat we leren om onszelf, onze organisatie en de wereld te transformeren.

Onze waarden

Adler ondersteunt het recht van iedereen om te leven zonder onderdrukking en ontbering. Wat we voor onszelf willen, we willen voor iedereen.

Onze doelen

Bij Adler transformeren we lesgeven in leren, carrières in roepingen en theorie in de praktijk en omgekeerd.

Onze geschiedenis

Adler is opgericht met het uitdrukkelijke doel om studenten en studenten uit Ontario en de rest van de wereld diploma's en andere geavanceerde beroepsopleidingen aan te bieden op het gebied van geestelijke gezondheid en welzijn. Beroepsopleidingen op Adleriaans niveau zijn sinds 1978 aanwezig in Ontario. Toen de regering van Ontario de Post-Secondary Education Choice and Excellence Act, 2000, in werking stelde, erkenden leden van de Adler gemeenschap voor het eerst in Ontario de mogelijkheid om zich te vestigen een onafhankelijke afgestudeerde professionele instelling die zou kunnen voldoen aan de professionele behoeften van studenten uit Ontario. Hoewel het een onafhankelijke organisatie is, onderhoudt Adler collegiale relaties met andere Adleriaanse instellingen zoals Adler Graduate School in Minnesota en Adler University in Chicago en Vancouver.

Adler baseert zijn filosofische veronderstellingen, kernwaarden en leerplanbeginselen op individuele psychologie, een uitgebreid systeem van science-of-living dat is ontstaan en ontwikkeld door de bekende Oostenrijkse psychiater Alfred Adler (1870-1937), die de basiswaarden van gemeenschap en sociale zaken promootte rechtvaardigheid.

Hoewel de educatieve oriëntatie van Adler is geworteld in de Adleriaanse filosofie, zijn alle belangrijke benaderingen en theorieën die bijdragen aan geestelijke gezondheid en welzijn vertegenwoordigd in Adler Curricula. Onze ervaring en professionele expertise suggereren dat een stevige basis in een brede theorie, zoals Adlerian Philosophy, een basis biedt voor het ontwikkelen van een cognitief en emotioneel vermogen op hoog niveau voor het vergelijken en evalueren van andere theorieën.

Individuele psychologie, of Adleriaanse psychologie, benadrukt het unieke karakter van elk individu en benadrukt de sociale inbedding van het individu. De kern van de benadering van de School voor geestelijke gezondheid en welzijn, en voor het opleiden van professionals op deze gebieden, is een filosofische veronderstelling over de dynamiek van het mens zijn die voortbouwt op het werk van Adler . We zitten allemaal in een paradoxale spanning tussen onszelf, het centrum en de schepper van ons eigen fenomenologische universum, en het voldoen aan de eisen van een sociale gemeenschap zonder welke we niet kunnen overleven. Aan de ene kant zijn we allemaal unieke mensen met een sterke behoefte en verlangen om ons volledig in ons leven en werk te uiten. Aan de andere kant worden we onderworpen aan duwen en trekken in een web van relaties als lid van meerdere systemen, en een onherstelbaar deel van de mensheid. Onze creativiteit bij het oplossen van deze schijnbare paradox tussen zelfexpressie en ingebedheid bepaalt in belangrijke mate ons niveau van succes en voldoening en, volgens Adler , onze geestelijke gezondheid. De sleutel tot het oplossen van de paradox ligt in het gebruik van ons unieke zelf om een bijdrage te leveren aan en met anderen. Adler noemt deze sleutel 'sociaal belang'.

Ons doel bij Adler is om professionals te ontwikkelen wiens werk grondig zal worden gebaseerd op de intentie om klanten te helpen deze paradox tussen zelfexpressie en ingebedheid op een creatieve manier op te lossen en te overstijgen, dat wil zeggen, om maatschappelijke interesse te ontwikkelen. Zelfs wanneer dat werk nauw is toegespitst op een specifiek probleem of specifiek gebied, zijn wij van mening dat opereren vanuit een dergelijk hoger niveau zowel de genezing als de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling zal verbeteren.

Locaties

Toronto

Address
890 Yonge St. 9th Floor
Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden