European Polytechnical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Beste aankomende studenten,

Beste ouders,

Geachte potentiële werkgevers,

We hebben gemaakt en geïmplementeerd een educatieve "ervaring" voor onze studenten, een combinatie van de meest succesvolle Europese en Amerikaanse praktijken in het hoger onderwijs. Wij, de Raad van Toezicht, zijn zich ervan bewust dat naast dat het een uitdaging, dit is een grote verantwoordelijkheid die we hebben genomen om u - studenten, ouders, docenten en zakelijke leiders.

Het succes van elke wagen is afhankelijk van de humane factor. De Raad van Toezicht is een garantie voor de succesvolle ervaring van onze studenten door het aanbieden van academische uitmuntendheid, terwijl het verstrekken van hoge kwaliteit en betaalbare levensstijl. EPU is gericht op pragmatisch business georiënteerde onderwijs. Onze strategie houdt in constante communicatie en interactie met toonaangevende bedrijven, waar onze studenten oefenen en ervaring opdoen en erkenning. We stimuleren innovatie en pragmatisme.

"Doe je best" is ons een beroep op u. Deze slogan is niet zomaar een zin. Wij streven naar uitmuntendheid in het onderwijs. Dit is de filosofie van de universiteit. We eisen aan onze studenten en op hetzelfde moment dat we hen helpen hun doelen te bereiken. We betrekken bij deze filosofie al onze studenten, docenten en medewerkers van de universiteit. Wij verwachten van onze studenten om de volgende generatie van de succesvolle professionals en zakelijke leiders te worden.

Ik wens al onze studenten om de beste ervaring met ons hebben!

President van EPU Toshko Krastev

Missie EPU's

De Europese Polytechnische Universiteit is een multinationale centrum van de interactie tussen hedendaagse onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en innovaties, en de academische en zakelijke samenwerking. De universiteit personaliseert de relatie met haar studenten en promovendi, in overeenstemming met hun individuele capaciteiten en voorkeuren en bereidt hen voor de professionele realisatie in de markt omgeving van de dynamisch veranderende world.The Universiteit houdt zich aan de filosofie van duurzame ontwikkeling en de prioriteit waarden zijn: De universiteit houdt zich aan de filosofie van duurzame ontwikkeling en de prioriteit waarden zijn: 1. Europese tradities en normen in combinatie met de Amerikaanse pragmatisme van het hoger onderwijs; 2. De ontwikkeling van de academische wetenschap binnen het profiel van de universiteit, gericht praktijken en behoeften van de internationale en Bulgaarse bedrijfsleven; 3. Internationale karakter van het hoger onderwijs als een middel van prestatie en het onderhoud van hoge kwaliteit; 4. Internationale wetenschappelijke staf van wetenschappers en ontwikkelaars uit buitenlandse universiteiten en internationale academies; 5. Onderwijs van de hedendaagse academische inhoud, afgestemd op de Europese en Amerikaanse context; 6. Collegegeld in avant-garde professionele omgeving en de beoordeling van de studenten van hedendaagse methoden; 7. De ontwikkeling van de persoonlijke kwaliteiten van de studenten en promovendi om het maximum van hun intellectuele potentieel te bereiken; 8. Aanmoediging van de studenten 'initiatief, de ontwikkeling van gewoonten voor continue zelfverbetering en vaardigheden voor self-learning, het verwerven van' draagbare 'kennis, de belangrijkste competenties en vaardigheden.

Locaties

Pernik

Evropeyski Politehnicheski Universitet

Address
"23 “Sv. sv. Kiril i Metodiy” str. , Pernik, Bulgaria
2300 Pernik, Pernik, Bulgarije
Telefoonnr.
+359 76 600 773