Lees de Officiële Beschrijving

Over UVA

UVA

De UVA Het werd opgericht in 1971 en overleden in de afgelopen jaren door een duidelijke proces van de academische groei en behaalde resultaten hoogtepunten in recente evaluaties van het ministerie van Onderwijs (MEC). In 2012, heeft de instelling de nummer 4 van de MEC General Index van cursussen (1-5), de hoogste bereikt door een particuliere universiteit in het land bereikt. Vandaag de dag, het bezet de zevende plaats in de rangschikking van de beste particuliere universiteiten in het land, dat de tweede beste vooral de deelstaat Rio de Janeiro.

Het hotel biedt 40 undergraduate en technologische afstuderen graden vijf master's en meer dan 70 sensu post-afstudeerrichtingen. In 2012, werd toestemming verleend voor de oprichting van de eerste doctorale universiteit op het gebied van de psychoanalyse, Gezondheid en maatschappij, die haar eerste klasse in 2013 hadden.

Met vier campussen, drie van hen in de stad Rio de Janeiro - Tijuca, bar en het centrum - en de vierde in Cabo Frio, in de Meren, en een gezondheidscentrum, is de universiteit ondergaat een periode van aanzienlijke investeringen in de infrastructuur.

De UVA biedt postgraduaat afstandsonderwijs cursussen en dubbele certificering programma's, in samenwerking met Amerikaanse universiteiten. De eerste cursussen zijn in samenwerking met de Universiteit van Texas in Arlington (UTA).

Rector

Arlindo Cardarett Vianna

Decaan van graduate

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-decaan van graduate onderwijs, onderzoek en uitbreiding Maria Beatriz Duarte Balena Pro-rector Studentenbeleid

Opleidingen te volgen in:
Engels
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

De Civiele Techniek doctorale opleiding kan worden bereikt in vijf jaar (10 periodes) en is gestructureerd om de klassieke theoretische grondslagen en de meest moderne ge ... [+]

De cursus

De Civiele Techniek doctorale opleiding kan worden bereikt in vijf jaar (10 periodes) en is gestructureerd om de klassieke theoretische grondslagen en de meest moderne geavanceerde technieken van toepassing zijn op het oplossen van problemen in het gebied.

De cursus biedt de student met een stevige achtergrond in het gebied van de werking, groeien in omvang als gevolg van de voortdurende technologische evolutie van de moderne wereld, aandacht voor de niet-aanvalsverdrag met het milieu en participatie, het vergroten van de burgerlijke ingenieurs in management activiteiten , beheer en planning. Elke dag zijn er veel en diepgaande veranderingen, als gevolg van de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën, en de creatie en goedkeuring van nieuwe analysemethoden, beïnvloed door het gebruik van computers. Daarom is het gebied Civiele Techniek van de activiteiten heeft uitgebreid en geëxtrapoleerd de traditioneel aangewezen gebieden (structuren, geotechnische en transport, waterbeheer en bouwmaterialen).... [-]

Brazilië Belém
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands