Lees de Officiële Beschrijving

De Stichting universiteit van Vale do Itajaí Het is de sponsor van Universiteit van Vale do Itajaí, De Kleine Engel Universitair Ziekenhuis van Radio Onderwijs Univali FM en TV Univali. De administratieve structuur bestaat uit de Raad van Bestuur en Toezicht Superior, naast de Raad van Bestuur.

De administratieve dienst van Univali Foundation Het wordt uitgeoefend door de raad van bestuur, gevormd door Financieel Management, Human Resource Management, Information Technology Management, coördinatie en kostenbeheersing, coördinatie van Infrastructuur Coördinatie en Supplies.

De procureur-generaal is de instantie die verantwoordelijk is voor de juridische verdediging van de instelling en voor het behoud van de wettigheid van de handelingen van alle sectoren van Stichting universiteit van Vale do Itajaí en onderhouden. De procureur-generaal juridisch advies aan de houders van Stichting universiteit van Vale do Itajaí, Hielden hun en hun collectieve organen. Het is de procureur-generaal, die in en buiten rechte de Stichting universiteit van Itajaí Valley en zijn gehouden, geeft juridische ondersteuning aan de besluitvorming van academische en administratieve autoriteiten, bereidt en controleert de interne regels, gidsen en informeert de academische en administratieve sectoren over de procedures te worden goedgekeurd.

Uitzicht

De visie van Univali is om erkend te worden als een universiteit van excellentie in onderwijs activiteit, de ontwikkeling en verspreiding van onderzoek en creatief beheer en ondernemende sociale projecten.

Missie

Onze missie is om te produceren en socialiseren van kennis in het onderwijs, onderzoek en uitbreiding, tot oprichting van ondersteunende partnerschappen met de gemeenschap, op zoek naar collectieve oplossingen voor lokale en mondiale problemen aan de vorming van kritische en ethische burgers.

Waarden

Onze waarden zijn respect voor het pluralisme van ideeën, sociale betrokkenheid bij regionale en mondiale ontwikkeling, de productie en het gebruik van technologie in dienst van humanisering, ethiek in de relatie en de opleiding en professionalisering voorhoede.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Master

Universidade Do Vale Do Itajaí

Bem-vindo ao site do Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia Ambiental (PPCTA). Aqui encontrará as informações necessárias sobre os cursos de Mestrado e Doutora ... [+]

Mestrado em Ciência e Tecnologia Ambiental

Bem-vindo ao site do Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia Ambiental (PPCTA). Aqui encontrará as informações necessárias sobre os cursos de Mestrado e Doutorado, assim como atualizações sobre as atividades acadêmicas do programa.

O PPCTA capacita recursos humanos para atuarem nas áreas de ensino, pesquisa e desenvolvimento, através do conhecimento-domínio de ferramentas e tecnologias voltados para o meio ambiente.

Objetivos do Programa

​O Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia Ambiental (PPCTA) capacita recursos humanos para atuarem nas áreas de ensino, pesquisa e desenvolvimento, através do conhecimento-domínio de ferramentas e tecnologias voltados para o meio ambiente.... [-]

Brazilië Itajaí Balneário Camboriú
March 2020
Voltijd
Deeltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Do Vale Do Itajaí

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pó ... [+]

Mestrado Profissional em Administração – Gestão, Internacionalização e Logística

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pós-graduação, fato que a coloca entre as principais universidades do Estado de Santa Catarina. Este papel de destaque, no entanto, exige da universidade um comprometimento com a melhoria da qualificação dos atuais e futuros profissionais.

Consciente de suas responsabilidades frente ao mercado de trabalho em constantes mudanças, a Univali lança o primeiro Programa de Mestrado Profissional na área de Administração com foco em Gestão, Internacionalização e Logística.... [-]

Brazilië Itajaí Balneário Camboriú
March 2020
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands