Centro Universitário Una

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Best Private University Center of Mines (MEC / INEP)

Met een levendige en innovatieve aanpak, het Universitair Centrum Una is de 3e jaar, Best Private University Center van Mijnbouw en, voor de 4e achtereenvolgende jaar, Best Private University Center van BH; volgens de beoordeling van de IGC (General Index van cursussen) vrijgegeven door het ministerie van Onderwijs (INEP / MEC) in december / 2014 - de belangrijkste nationale indicator van de kwaliteit van het hoger onderwijs in Brazilië.

De index, die varieert van 1 tot 5, wordt rekening gehouden met de prestaties van leerlingen in Enade (Nationaal Onderzoek van de prestaties van leerlingen), het evalueren van de infrastructuur van hogescholen en de hoeveelheid training faculteit.

Ben 53 jaar en biedt een degelijke professionele opleiding via een ander leerproces. Onze faculteit bestaat uit meesters en artsen van erkende academische competentie en de markt en ons onderwijs programma is modern, en altijd gericht op het bevorderen van de ontwikkeling van autonomie en besluitvorming capaciteit van de studenten, en zorgen voor de ervaring van de werkende wereld in de kamer klasse.

Una investeert ook in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar studenten (alleen in de 2e helft van 2014, 1267 studenten werden ingehuurd door 713 partnerbedrijven) ook door de Outreach Program, die helpt met educatieve activiteiten in de natuur, sociale, culturele, wetenschappelijke en technologie.

Deze toewijding en inzet voor het land voor het onderwijs wordt weerspiegeld in de resultaten te schakelen: verschillende cursussen worden gescoord in Editora's Student Guide april (met 55 sterren, de grootste hoeveelheid sinds 2009; record in de 2015 editie van de Guide) en de University Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Dezelfde academische uitmuntendheid op het gebied van de menswetenschappen, toegepaste sociale wetenschappen, life sciences en gezondheid, communicatie en kunst, maakt de Una nationale referentie in technologische afstuderen, door het Institute Una Technology (Unatec). Een innovatief voorstel voor het afstuderen voor iedereen met geloofwaardigheid en snel, om te voldoen aan de nieuwe professionele uitdagingen. In lijn met de markt, de cursussen omvatten de vorming van een professional moeten kunnen ontwikkelen volledig en innovatieve manier, activiteiten in een professionele omgeving.

Onze Graduate Program biedt meer dan 100 gespecialiseerde cursussen en twee master's graden in Management en sociaal beheer, onderwijs en Lokale Ontwikkeling-gerangschikt onder de beste in Brazilië door de Higher Education Personnel Improvement Coordination (CAPES). Ook MBA's behoren tot de beste in Latijns-Amerika, volgens de Journal AmericaEconomia (2012).

In 2014 hebben we verder versterkt in de Braziliaanse onderwijs scène met de release van onze undergraduate en graduate 100% van de afstand. Nu bieden we onderwijs zonder grenzen in een groot deel van het land, met centra in Minas Gerais, São Paulo, Mato Grosso do Sul en in het noordoosten. Onder de voordelen zijn onze innovatieve methodologie, een persoonlijke en hoge standaard relaties met onze studenten en focus op carrière en professionele ontwikkeling.

We hebben 12 eenheden op strategische punten in de steden van Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis en Sete Lagoas, het aanbieden van cursussen, in-persoon en afstand, Bachelor, Graduate, Technologie Graduation, Graduate, en technische opleidingen aangeboden via Pronatec - Nationaal Programma voor de toegang tot technische Onderwijs en Werkgelegenheid, de federale regering. De units hebben een moderne academische ruimtes, laboratoria voor praktische activiteit, relatie ruimtes en toplocatie.

De Una is ook verkozen tot een van de 100 beste plaatsen om te werken in Brazilië, voor de 4e achtereenvolgende jaar (2011, 2012, 2013 en 2014), de GPTW instituut / Journal Times. In 2014, een onderzoek uitgevoerd door GPTW in samenwerking met de krant Estado de Minas, het magazine Encounter en ABRH-MG, de University Center ook werd uitgeroepen tot één van de 30 beste bedrijven om te werken in de mijnen. Deze prestaties waren alleen mogelijk met de dagelijkse inzet voor een pedagogisch en inspirerende leeromgeving die wekt bij mensen een passie voor een volledige leven op te bouwen en respecteren de kenmerken van elk.

Locaties

Belo Horizonte

Address
Campus Guajajaras
Rua Guajajaras, 175, centro

Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Belo Horizonte

Address
Campus Liberdade
R. da Bahia, 1764 - Centro

30160-011 Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Belo Horizonte

Address
Campus Barro Preto
Rua dos Goitacazes, 1159 - Barro Preto

30190-051 Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Opleidingen

Deze school biedt ook: