Lees de Officiële Beschrijving

FDI in de wereld en de wereld in de directe buitenlandse investeringen

O Istituto Europeo di Design is een internationaal netwerk van hoge opleiding in design, mode, visuele communicatie en het beheer van creatieve disciplines.

Sinds de opening in 1966, nog voordat het ontwerp universiteiten ontstond in Italië, FDI wordt gepresenteerd als een centrum van de zeer innovatieve voorstellen, met een pragmatische onderwijsmodel en cultureel rijk. Het samenbrengen van de beste eigenschappen van scholen voor beroepsonderwijs en de Academie, het Istituto is de realisatie van een model instelling, op basis van de synthese van de gedachte van de oprichter en huidige president, Francesco Morelli. "Kennis en know-how" is het leidende beginsel van de leer van FDI project.

Op dit moment, het Istituto is een internationale universiteit-level netwerk. Het heeft kantoren in Italië, Spanje en Brazilië, te beginnen met China, uitbreiding van haar internationale aanwezigheid met speciale aandacht voor de landen protagonisten van de nieuwe economie, de voortzetting van een cultureel project en ondernemer voortdurend in ontwikkeling zijn.

Milieu, duurzaamheid, kunst, uitmuntendheid gemaakt in Italië en digitale media zijn enkele van de professionele scenario's waarvoor de door de IED voorgestelde nieuwe opleidingstrajecten aan te pakken.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, De eerste eenheid buiten Europa, geopend in 2005, toen Brazilië begon de economische groei. De grote natuurlijke rijkdommen aan de ene kant en de bevestiging van hun eigen culturele waarden van de andere cast Brazilië in de grootte van de landen die een verschil maken in de nieuwe economische wereldorde die wordt getrokken kan maken.

De beoordeling door de Brazilianen van Italiaanse creativiteit op het gebied van mode en design bevrucht de grond voor het college en liet FDI traceren een cursus in staat zijn om gewaardeerde professionals voor te bereiden en gespeeld door Braziliaanse bedrijven.

Elk jaar, de directe buitenlandse investeringen draagt ​​bij aan São Paulo te positioneren als de hoofdstad van de Latijns-Amerikaanse mode. Op het gebied van het ontwerp, de school draagt ​​bij aan de emancipatie van de Braziliaanse product in de buitenlandse markt. Het didactisch model van de directe buitenlandse investeringen is ook toegestaan ​​de realisatie van educatieve programma's voor de ontwikkeling van verschillende productiesectoren in sommige Braziliaanse staten, met de strategische partnerships met publieke en private sector.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

De Postgraduate cursus in Interior Design is gebaseerd op de traditie van Italiaans design, terwijl het promoten van geavanceerde benaderingen van innovatie, gericht op h ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Met een innovatieve aanpak denkt de post strategisch en integraal over de ruimtes en waardeert hij creativiteit, identiteit en uniekheid. De klassen, van praktische aard, betrekken deelnemers bij experimenten, rekening houdend met de ambities van klanten en gebruikers.

VOOR WIE?

Architecten, ontwerpers en professionals die zich willen verdiepen op het gebied van projecten voor verschillende ruimtes, die veel verder willen gaan dan bekende formules van decoratie, nieuwe praktijken willen omarmen in dit nieuw gereguleerde en veelbelovende gebied.

HOE IS HET?

Cursisten zullen meer inzicht krijgen in alle factoren die in overweging moeten worden genomen tijdens het ontwerp en de planning van de projecten Interieur, en moeten bereid zijn om hun uitvoering in alle fasen te beheren.... [-]

Brazilië São Paulo
September 2019
Portuguese (Brazil)
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Strategic Design configureert zichzelf als een "groot beeld" van de behoeften van de samenleving, gebaseerd op een nieuwe mindset en systeemvisie, die de aanpak van uitda ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Strategic Design configureert zichzelf als een "groot beeld" van de behoeften van de samenleving, gebaseerd op een nieuwe mindset en systeemvisie, die de aanpak van uitdagingen opnieuw definieert, met een focus op het identificeren van actiemogelijkheden.

VOOR WIE?

Voor professionals uit verschillende domeinen van kennis en professionele activiteit die geïnteresseerd zijn in het ontwerpdenken en de disruptieve aanpak, met modellen die creatieve innovatie kunnen genereren en de realiteit kunnen transformeren, of dit nu in het bedrijfsleven is of in oorzaken.

HOE IS HET?

Studenten maken kennis met nieuwe bedrijfsmodellen, ondersteund door een creatieve, duurzame, verantwoordelijke en samenwerkingsvisie, waarbij menselijke waarden en ambities worden vertaald in haalbare oplossingen, met Design als katalysator voor het proces van waardecreatie.... [-]

Brazilië São Paulo
September 2019
Portuguese (Brazil)
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Wat science fiction was, wordt langzamerhand realiteit in menselijke interacties, in mens-machine-interacties en in interacties tussen machines. In de hyperverbonden were ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Weten hoe de gebruikerservaring moet worden ontworpen en beheerd, is een concurrentievoordeel geworden voor een nieuwe markt vol met creatieve en innovatieve eisen. Het zijn de UX-richtlijnen die vandaag de dag dienen als basis voor nieuwe media en bedrijfsmodellen.

VOOR WIE?

Professionals uit verschillende vakgebieden die geïnteresseerd zijn in een globaal begrip van projecten die interactie vereisen en die de vaardigheden, vaardigheden en hulpmiddelen willen beheersen die nodig zijn om end-to-end initiatieven te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.

HOE IS HET?

De assen die de poeders sturen zijn: UX (User Experience); Speldenken; en Hypermedia. De deelnemers zullen de verschillende benaderingen in de ontwerpfase kennen en geschikt worden voor de uitwerking van de meest uiteenlopende mensgerichte interfaces.... [-]

Brazilië São Paulo
April 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

De Postgraduate in Fashion Marketing en Communicatie van het Istituto Europeo di Design - IED São Paulo biedt training in marketingmanagement en communicatie specifiek vo ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Succesvol jaar na jaar in IED biedt deze post verschillende perspectieven voor de verschillende modescenario's en bevordert het een marktgerichte leerervaring, met lezingen en lezingen door gerenommeerde professionals uit de industrie en de academische wereld.

VOOR WIE?

Professionals die geïnteresseerd zijn in het verdiepen of leiden van hun loopbaan of potentiële ondernemers op het gebied van communicatiemanagement en modemarketing, hun potentieel waarderen en hun profiel van de meest gewaardeerde professionals benaderen.

HOE IS HET?

Het programma presenteert de onderwerpen Marketing Toegepast op Mode, Lifestyle

CURSUS... [-]
Brazilië São Paulo
Vraag informatie aan
Portuguese (Brazil)
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, São Paulo, Brazilië
Website
Telefoonnr.
+55 11 3660-8000