Lees de Officiële Beschrijving

Een stad op de constante zoek naar iets nieuws.

Rio de Janeiro is altijd de samenvatting van alles wat Brazilië geweest.

Het is het punt waar de culturele diversiteit samenkomen, en het theater waar al het land toonaangevende culturele bewegingen en evenementen te organiseren hun debuut.

Rio is de thuisbasis van de samba en de bossa nova, naar Brazilië moderne architectuur en hedendaagse kunst, om concrete poëzie en de neo-realist "Cinema Novo" beweging.

De stad rijk plastic creativiteit, inventieve capaciteit, fascinerende kleuren en "opnieuw uitgevonden" materialen zijn een echt teken van Brazilië meerdere identiteiten.

Dit is een spontane en niet-academische vorm van het ontwerp in de praktijk, een soort crossdiscipline waar mode, grafisch en product design samenkomen, op zoek naar een evolutie van vormen en ervaringen.

Binnen de grenzen van Rio Genius Loci, zal IED richten haar onderwijsprogramma's op te nemen in niet alleen Design, Fashion, Communicatie en Beeldende Kunsten, maar ook de innovatieve principes van duurzame architectuur en de strategische en service design.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Wil je marketing leren en van mode houden? Wil je mode leren en van marketing houden? Haar plek is in IED Rio, in de Professional Fashion Marketing Master leer je marketi ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN. Onder begeleiding van professionals van bedrijven als Vogue en Osklen, ontwikkelt de student een marketing- en communicatieproject voor een modemerk.

Door verschillende connecties met de markt heeft de student een actuele visie op het gebied en kan hij zowel zijn eigen merk oprichten als zich aansluiten bij de communicatie-afdelingen van grote modebedrijven.

In samenwerking met Levi's biedt de Professional Master in Fashion Marketing de student een kans om in contact te komen met het dagelijks leven van een van de grootste kledingbedrijven ter wereld.

Gedurende de cursus hebben de studenten lezingen met merkprofessionals en zullen ze een marketingproject ontwikkelen in een ruimte die is ontworpen door het bedrijf hier op school.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
September 2019
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
400 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazilië
Website
Telefoonnr.
+55 21 3683-3786