Lees de Officiële Beschrijving

Gelanceerd in 1980, the Future Studies Program ondersteunt zowel publieke als private organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen om betere prognose en omgaan met veranderingen in hun zakelijke omgeving en implementeren van de mogelijkheden voor de bouw van hun gewenste toekomst.

PROFUTURO is verantwoordelijk voor de premie internationale MBA-programma's in Brazilië. Ons team werkt met de hoogste internationale standaard in het leveren van MBA's en korte duur programma, evenals in-company cursussen, ontworpen om de behoeften van elke individuele onderneming voldoen.

De uitgebreide achtergrond in het onderzoek, levert een belangrijke bijdrage aan bedrijven met consulting kennis ondersteund door geavanceerde potentiële methoden die voldoet aan de specifieke kenmerken en omstandigheden waarmee zij worden geconfronteerd.

Profuturo programma's:

International Executive MBA - Brazilië's meest dynamische en ervaren groep van de uitvoerende studenten creëren en implementeren van de internationale bedrijfsstrategie. Zeer beschouwd en markt in senior executives. Internationale seminars naar China, India, Europa en de Verenigde Staten zijn opgenomen als een integraal onderdeel van het programma.

International MBA - Een echt multiculturele MBA in het Engels gegeven en bood in Full-time en Deeltijd formaten. Op dit moment, een gemiddelde van 13 nationaliteiten in de klas, onze cultureel bewust en diverse studenten richten zich op het verbeteren en het uitwisselen van kennis, ervaringen en business modellen van over de hele wereld, profiteerde met een internationale studiereis naar de Verenigde Staten en de mogelijkheid om een ​​consulting project te ontwikkelen in gerenommeerde Braziliaanse organisaties.

Amerika MBA - Aangeboden in samenwerking met de top business scholen uit Canada, de VS en Mexico, het programma omvat in eerste instantie core business management concepten in Brazilië. In het tweede deel van het programma tot en met 15 ervaren managers uit de meest dynamische economieën van de Amerika's mee voor een week in elk land ondergedompeld in specialiteit van elke school, uit te wisselen en kritisch te analyseren business modellen en best practices. Bovendien, gemengde groepen van 4-6 leerlingen van alle scholen werken aan een real-life consultancy project voor een internationaal bedrijf in een van de vier landen, de presentatie van de definitieve resultaten van de klantorganisatie aan het einde van de derde en laatste semester van het Natuurlijk.

Strategic Consulting and Research

Executive Education - Open inschrijving en In-company

  • Leiderschap voor de Toekomst
  • Strategisch management en Planning
  • Profuturo Seminars
  • Internationale en binnenlandse leiderschap seminars
  • Specialisatie Cursussen
  • In-company cursussen
Opleidingen te volgen in:
Engels
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Master

FIA – Fundação Instituto de Administração

De Professional Master in Business Management werd opgericht in 2013 om het onderwijs te bevorderen voor de professionele ontwikkeling in het beheersgebied en in gebieden ... [+]

De Professional Master in Business Management werd opgericht in 2013 om het onderwijs te bevorderen voor de professionele ontwikkeling in het beheersgebied en in gebieden die gerelateerd zijn aan het, ten gunste van de ontwikkeling van kennis in theorieën en management praktijken.

Studenten zijn forums voor het bespreken van ideeën en het opbouwen van relaties om een ​​stimulerende omgeving te bevorderen voor de verspreiding en uitwisseling van kennis tussen de academische wereld en organisaties, om theorieën te testen, kennis te produceren en tools die op hetzelfde moment te ontwikkelen, functionele en praktische efficiëntie in specifieke bestuurlijke context.

Het typische profiel masterstudent, bestaat uit managers met leidinggevend niveau, met een minimum van drie jaar ervaring in het management van organisaties. Hebben gemiddeld 41 jaar oud en 15 jaar professionele ervaring. De gemiddelde klasgrootte is 30 studenten met slechts een jaarlijkse invoer.... [-]

Brazilië São Paulo
February 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MBAs do Profuturo FIA - Experiências internacionais

Diferenciais dos MBAs Internacionais do Profuturo FIA

Venha conhecer os MBAs Internacionais do Profuturo FIA