Lees de Officiële Beschrijving

de ESPM

De ESPM werd geboren in 1951 door middel van een project van Rodolfo Lima Martensen, het bijwonen van een uitnodiging van Pietro Maria Bardi, de toenmalige directeur van het São Paulo Art Museum (MASP) - en ondersteund door Assis Chateaubriand, voorzitter van Associated Newspapers in tijd de grootste mediagroep in Brazilië. Met de naam van MASP Advertising School, hield aanvankelijk een museum kamer.

Onder leiding van Martensen en de slogan "Teach wie doet", de school ontmoette in die tijd, de markt professionals om uw gratis cursus te leveren; maar hield de huidige filosofie van altijd de praktijk te associëren met de theorie, die vandaag de dag de meeste universitaire opleidingen kenmerkt.

En al met de naam van São Paulo School of Propaganda bleef geïnstalleerd op MASP tot 1955, toen het verhuisde naar een eigen pand in hetzelfde gebouw, en won de "superieure" aanduiding. In 1971 nam Otto Hugo Scherb over en voorgestelde wijziging van de naam in Escola Superior de Propaganda e Marketing, gehandhaafd tot vandaag. Met de steun van Antonio Delfim Neto - op het moment dat minister van Financiën en ook een exponent van de USP - de cursus werd aangepast voor de vier-jaar formaat van de toenmalige communicatie cursussen gemaakt en spoedig daarna, erkend door het Ministerie van Onderwijs.

Missie, visie en waarden

MISSION

Genereren van waarde voor de samenleving leiders vormen transformatoren voor het onderwijs.

vision 2020

Je kunt de belangrijkste onderwijsinstelling, leren en onderzoek - in communicatie, management en technologie - georiënteerde markt.

waarden

  • economische, sociale en ecologische duurzaamheid
  • Enhancement en de bevordering van de Braziliaanse cultuur
  • sociaal systeem op basis van vrije onderneming, vrijheid van meningsuiting, ethische normen en meritocratie
  • Transformatie, creatief en innovatief, als de belangrijkste motivator van onze acties
  • Mensen begaan, gerespecteerd en gewaardeerd
Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Master

ESPM

O curso de Mestrado Profissional, Produção Jornalística en Mercado (MPPJM) da ESPM, die erop gericht zijn om een ​​beroep te doen op het proces van de productie en de ino ... [+]

Objetivo

O Mestrado Profissional em Produção Jornalística en Mercado (MPPJM) da ESPM, die erop gericht zijn om een ​​beroep te doen op het proces van de productie en de ontwikkeling van de sectoren, waarbij een beroep wordt gedaan op de behoeften van organisaties, particulieren en maatschappelijke organisaties.

U kunt ook de meest recente ontwikkelingen van de productie, de software en de software (MPPJM) uitvoeren, zoals programma's, toepassingen voor:

Exercitar e defender o jornalismo ético, reageer op het belang van sociale interesse; Compreender is een echte aanbieder als société contemporânea, en wordt geadviseerd door middel van interactieve en overdraagbare doeleinden, en er zijn ook een aantal processoren; Inprocesprocedures en procedures die geen formaliteit vormen voor een samenwerkingsverband als organisaties van particuliere organisaties en organisaties; Proefoplossingen en modellen zijn een belangrijk onderdeel van de software, zodat u een kwalitatief hoogwaardig systeem kunt vinden die u niet kunt gebruiken. Desenvolver processos de criação en explorar novas possibilidades de distribução e circulação de conteúdos jornalísticos; Produzir conteúdos inovadores em jornalismo, die erop wijzen dat de vraagtekens over de context van de constante mutação tecnológica zijn; Aplicaire methodologieën, instrumenten en methoden voor het behoud van convergentie en pro-ducten; Empreender beschouwde een voorstel voor de modellen van de negatieve projecten en / of de diensten van de organisatie voor meer informatie over de organisatie en de organisatie. Área de concentração ... [-]
Brazilië São Paulo
March 2020
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
ESPM

De Professional Master's Program in Consumentengedrag (MPCC) is bedoeld om professionals in staat om de rol van de consumptie te begrijpen en consumenten in de hedendaags ... [+]

doel

De Professional Master's Program in Consumentengedrag (MPCC) is bedoeld om professionals in staat om de rol van de consumptie te begrijpen en consumenten in de hedendaagse samenleving te trainen, met nadruk op hun sociale en culturele stichtingen om bij te dragen aan een betere concurrentiepositie van organisaties en verbetering van het collectieve welzijn.

Er zijn twee specifieke doelstellingen:

Het ontwikkelen van vaardigheden in de interpretatie, analyse en evaluatie van de beslissingen van de consument. Bevorder verticale integratie van kennis over marketing betrekkingen / verbruik om professionals voor te bereiden om te werken in marketing en consumptie van de toepassing van kennis in de markt situaties als in het onderzoek. Concentratie gebied: consumentengedrag ... [-]
Brazilië São Paulo
March 2020
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
ESPM

De Professional Master is direct gerelateerd aan innovatie en toegepast onderzoek. Door middel van een academisch hoog niveau, in lijn met solide onderzoeksbasis en thema ... [+]

PRESENTATIE

De Professional Master is direct gerelateerd aan innovatie en toegepast onderzoek. Door middel van een academisch hoog niveau, in lijn met solide onderzoeksbasis en thematische applicaties voor de arbeidsmarkt, is het mogelijk met situaties uit het dagelijks leven in een bredere reikwijdte te analyseren en te anticiperen.

Een van de belangrijkste ingangen om dit soort mapping uit te voeren zijn: informatie, technieken en gereedschappen uit de gebieden van ontwerp, communicatie en administratie.

Profiel van afgestudeerden

Managers en ondernemers van de strategische activiteiten in de creatieve economie.

De afgestudeerden van de Professional Master zal in wezen strategische managers en ondernemers in de artistieke, culturele en creatieve sectoren. Zij zullen worden getraind om in te werken: het ontwerp van apparatuur en culturele producten, creatief samenwerkende netwerken, innovatie processen, technologie om creatieve industrie, organisatorische communicatie, planning creatieve sectoren, communicatie producten en marketing, meeslepende entertainmentervaring en cultureel erfgoed.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
March 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands