Lees de Officiële Beschrijving

EBAPE Braziliaanse School of Public and Business Administration (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp De Braziliaanse School of Public and Business Administration van de Getúlio Vargas Foundation - werd opgericht in april 1952 en heeft een belangrijke rol gespeeld in de opleiding de universiteit en overheid personeel in zowel in Brazilië en in andere landen in Latijns-Amerika en Afrika. &nbsp Van bij het begin, is het uit te voeren administratie cursussen op academisch niveau en gespecialiseerd, evenals een breed onderzoeksprogramma en technische consultancy diensten voor de overheid bedrijven en entiteiten. &nbsp De Master of Public Administration-programma, opgezet in 1967, heeft opgeleid personeel te nemen sleutelposities in de directe en indirecte administratie in staat bedrijven en grote Braziliaanse bedrijven. &nbsp In het onderwijs, in aanvulling op de initiële cursus in Administration, Master of Public Administration natuurlijk de Master of Business Administration natuurlijk de Ph.D. in Administratie natuurlijk EBAPE biedt momenteel de uitbreiding en specialisatie cursussen voor medewerkers en het management van de staatsbedrijven in aanvulling op permanente vorming en opleiding programma's open voor meer dan vierduizend studenten per jaar. &nbsp Onderzoeksprojecten gepromoot door EBAPE betrekking hebben op de gebieden van de regering en administratie, het beheer van de publieke en private sector, de openbare orde, sociaal beheer, het onderwijs in het openbaar bestuur en inzicht in de publieke sector infrastructuur. EBAPE publiceert ook een bi-monthlyPublic Administration Journal (RAP - Journal of Public Administration), opgericht in 1967, het tweemaandelijkse en Braziliaanse Portugees Journal of Management (RPBG - Portugese en Braziliaanse Magazine Management) en een Electronic Journal - Notebooks EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters samenwerking tussen instellingen en uitwisselingsprogramma's. In de loop der jaren zijn deze programma's een stimulans voor het ontwikkelen van gezamenlijk onderzoek inspanningen en technische begeleiding projecten met andere scholen Administration. &nbsp Academisch beleid EBAPE is opgesteld door de Adviesraad bestaat uit de faculteit leden. De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor de administratie van de school, hoewel de Academische Opleiding en Research Centers, Lato Sensu Graduate Center en Consultancy, Training en Managerial Development Centers. &nbsp In aanvulling op de activiteiten die worden uitgevoerd op het hoofdkantoor in Rio de Janeiro, heeft EBAPE uitgebreid en geconsolideerd zijn werkzaamheden in de regionale kernen in het hele land en buitenland. Speciale programma's in de technische training en consultancy worden gehouden in Brasília en andere Braziliaanse steden.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

De Master in de administratie is EBAPE's antwoord op de huidige eisen voor de Graduate Cursussen in administratie, in lijn met de richtlijnen van CAPES / Ministerie v ... [+]

Master in Administration

&nbsp

De Master in de administratie is EBAPE's antwoord op de huidige eisen voor de Graduate Cursussen in administratie, in lijn met de richtlijnen van CAPES / Ministerie van Onderwijs, die zij accrediteert onder de kwalificatie als natuurlijk een Professional Master in overeenstemming met bestuursrechtelijke beslissing N. 080/98 .

&nbsp

De Professional Master-opleiding is in de eerste plaats een part-time opleiding die aan de master-studenten in staat stelt om hun studie te verzoenen met hun professionele activiteiten.

&nbsp

De cursus structuur werd gebaseerd op de ervaring EBAPE met Lato Sensu graduate cursussen aan de behoeften van de organisaties te identificeren en het opstellen van de waargenomen profiel van de beheerder om posities in het midden-en senior management en in de consultancy in te vullen. Deze ervaring toonde een sterke vraag naar professionals met een brede basis vertrouwdheid met management tools en informatie over internationale dynamiek van de markt en een ondernemende geest en de gevoeligheid voor marktomstandigheden. Op deze manier, van de selectie van kandidaten tot en met uitwerking van het uiteindelijke werk, de cursus is gericht op kennis, competenties, talenten en attitudes te ontwikkelen om aan deze eisen te voldoen. ... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
March 2019
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands