Access Masters

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De 2018 Access Masters Spring Tour begint op 24 januari met een evenement in Brussel en biedt Masters-aspiranten de mogelijkheid om de beste scholen één-op-één te ontmoeten.

Tussen januari en april 2018 zal de Tour potentiële aanvragers in staat stellen om toonaangevende internationale universiteiten en business schools te ontmoeten op 17 evenementen in Europa, Latijns-Amerika, India en het Midden-Oosten. De Access Masters Tour zal voor het eerst een bezoek brengen aan Berlijn en Brussel. Vind het volledige schema op de evenementenpagina op accessmasterstour.com

Op maat gemaakte educatieve ervaring

Tijdens Access Masters evenementen kunnen hogere bachelorstudenten of pas afgestudeerden het best passende Masters-programma vinden. De evenementen combineren een graduate schoolbeurs, persoonlijke ontmoetingen en adviessessies die aspiranten in staat stellen educatieve kansen te verkennen op de manier die het beste bij hen past.

One-to-One-evenementen stellen deelnemers in staat kennis te maken met insiders van topscholen - toelatingsbestuurders, professoren, huidige studenten en alumni. Hierdoor zijn ze beter in staat om de beste programma's voor hen te identificeren en hun toelatingskansen te vergroten. Individuele vergaderingen bieden de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de bron meer te leren over Masters-programma's voor individuele bedrijven, alle details te ontdekken die u het belangrijkst vindt en verschillende perspectieven en ervaringen te vergelijken.

De Access Masters Fairs stellen deelnemers in staat om verschillende Masters-programma's tegelijk te leren kennen. Tijdens het open beursformat, kunnen toekomstige Masters-aanvragers alle deelnemende universiteiten ontmoeten en informatie krijgen over de volledige reikwijdte van hun graduate-programma's, buiten business en management. Dit geeft een indruk van de universitaire omgeving en de interdisciplinaire ervaring waar men in kan duiken.

Maar deze evenementen gaan niet alleen over het helpen van aankomende studenten om het juiste programma te vinden. Aspiranten kunnen ook profiteren van feedback van experts over de sterke punten en gebieden voor verbetering van hun MBA-profiel, professioneel advies over het selecteren van de juiste programma's en wat een uitstekende toepassing maakt. Ze kunnen ook praktische tips krijgen over testvoorbereiding (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, etc.), een beursaanvraag en andere financieringsopties.

Kortom, de Access Masters Tour stelt u in staat om uw postdoctorale opleiding op de best mogelijke manier te verkennen, voor te bereiden en te starten.

Wie kan profiteren

Access Masters evenementen zijn ontworpen om potentiële Masters-studenten te helpen de Masters-programma's te vinden die het beste bij hen passen.

Organisatoren moedigen studenten aan in het laatste jaar van hun bacheloropleiding, evenals recent afgestudeerden om aan het evenement deel te nemen. De meeste masteropleidingen verwelkomen sollicitanten zonder werkervaring. Sommige programma's zijn echter gericht op jonge professionals die al ongeveer twee jaar professionele ervaring hebben die relevant is voor het beoogde vakgebied in de graduate school.

Een goede beheersing van het Engels voor academische studies is een must, omdat de meeste programma's die tijdens de Access Masters evenementen worden gepresenteerd, in het Engels worden gegeven.

Het is belangrijk om ook te weten dat het One-to-One evenementformaat en de Access Masters beurzen zich richten op verschillende soorten kandidaten.

Het One-to-One-evenementformaat is bedoeld voor aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in zakelijke opleidingen. Kandidaten maken contact met bedrijfsscholen die overeenkomen met hun profiel en voorkeuren tijdens vergaderingen van maximaal 20 minuten die vooraf zijn gepland.

De beurzen staan kandidaten daarentegen toe om tientallen schoolvertegenwoordigers te ontmoeten om over verschillende Masters-programma's te leren. Deze verscheidenheid aan programma's en indelingen stelt de Access Masters evenementen in staat om een groot aantal kandidaten te helpen bij het kiezen van hun levenspad.

Locaties

São Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
São Paulo, Staat São Paulo, Brazilië

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Staat Mexico, Mexico

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, India

Milaan

Address
Piazza della Repubblica 20
Milaan, Lombardy, Italië

New Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, India

Parijs

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Moskou

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moskou, Moskva, Rusland

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Staat van Rio de Janeiro, Brazilië

Beiroet

Address
Beiroet, Gouvernement Beiroet, Libanon

München

Address
Maximilianstraße 17
München, Beieren, Duitsland

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia

Kyiv

Address
5, Alla Tarasova Street
Kyiv, Kiev stad, Oekraïne

Brussel

Address
Rue du Commerce 9
Brussel, België

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao-regio, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, India

Bogotá

Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden