Lees de Officiële Beschrijving

De Internationale Universiteit van Sarajevo is een non-profit onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die autonoom voorziet in de financiering voor zijn werk. Het biedt educatieve programma's in alle drie de studie cycli, evenals specifieke professionele ontwikkelingsprogramma's in de geregistreerde gebieden.

IUS is geaccrediteerd met de nationale Agentschap voor de ontwikkeling van het hoger onderwijs en Quality Assurance en opgenomen in de staat register van erkende instellingen voor hoger onderwijs in Bosnië en Herzegovina. De universiteit is een associate lid van de Europese vereniging van universiteiten (EUA) en een volledige lid van de Internationale Vereniging van Universiteiten (IAU). Bovendien, alle zeven programma's vertegenwoordigd door de Keystone zijn geaccrediteerd door AQ Oostenrijk voor zes jaar met ingang van september 2016. IUS volgt een vier-jarige opleiding structuur Op Hbo-niveau. De programma's zijn compatibel met de Bologna-systeem en laat de vrije overmaking van kredieten door middel van ECTS. Een bachelor's degree bij IUS heeft een waarde van 240 credits. EEN master's programma op IUS duurt een jaar en heeft een waarde van 60 studiepunten.

Taaleisen

De taal van de communicatie en educatie op spiraaltje EngelsEn alle aankomende studenten moeten een bewijs van taalvaardigheid (IELTS 6 of TOEFL IBT 79). Studenten die niet over dit niveau van bekwaamheid kan studeren aan de Engels taal School totdat ze klaar zijn voor hun faculteit studies taal-wise.

Deelnamekosten

Bij Hbo-niveau de kosten van een programma begint vanaf 3600 Euro met de relevante beurzen. Voor master in de genetica en Bioengineering de vergoeding is 3500 Euro. Voor de Internationale Betrekkingen en de elektrische en elektronische programma, De vergoeding is 3000 Euro.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International University Of Sarajevo IUS

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en internationale veiligheid. ... [+]

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en Internationale veiligheid.

Het programma biedt afgestudeerde studenten van de vaardigheden die ze nodig hebben om te functioneren in de hedendaagse wereld en de motieven, de methoden en het beleid van staten die hun specifieke belangen in de internationale arena en de krachten die vorm te geven en die staten te beperken onderzoeken.

Het programma heeft ook een zeer succesvolle Summer School on leren van het verleden, Transitional Justice, Verzoening en andere verwante disciplines.

One-jarige opleiding 60 ECTS AQ Oostenrijk geaccrediteerd 3000 Euro per jaar [-]
Bosnië-Herzegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University Of Sarajevo IUS

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technisch ... [+]

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technische normen.

Wij streven ernaar om open-minded genetici en bio-ingenieurs, op de hoogte van de lokale en mondiale problemen, en gevoelige over ethische kwesties op te leiden.

Het programma richt zich op praktische toepassingen van de theoretisch kader op Hbo-niveau geleverd, de opbouw van het onderzoek arm en de ontwikkeling van de industrie-specifieke praktijken. De samenwerking met de industrie is een van de belangrijkste doelstellingen van het programma, om toe te voegen aan op oplossingen gerichte vaardigheden en een mind-set van onderzoek gesteund uitvoerbaarheid. ... [-]

Bosnië-Herzegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

International University Of Sarajevo IUS

Electrical and Electronics Engineering Program biedt een Master of Science graad in het gebied van elektrische energie en power systems, evenals elektronica en embedded s ... [+]

Electrical and Electronics Engineering Program biedt een Master of Science graad in het gebied van elektrische energie en power systems, evenals elektronica en embedded systemen.

De opleiding richt zich door middel van de geboden curricula op toegepaste aspecten van de bestudeerde onderwerpen. Daarom wordt de student aangemoedigd om een ​​beter begrip van het veld, dat verschillende mogelijkheden zou openen voor hem te ontwikkelen / haar of in de industrie, de academische wereld en onderzoek en ontwikkeling.

De enorme veranderingen in de sectoren energie, te beginnen uit hernieuwbare energiebronnen om gedistribueerde generatoren en eindigend met micro-grids, vragen om nieuwe ideeën en verschillende manieren van integratie van het onderzoek in die gebieden en het is de toepassing in de markt. Voor dat en nog veel meer, de EEE programma biedt de mogelijkheid voor studenten actief worden betrokken in een spoor met betrekking tot energie systemen analyse en ontwerp in de ene hand, en voor de controle en optimalisatie van die systemen door de embedded systemen spoor.... [-]

Bosnië-Herzegovina Sarajevo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

International Relations Office of IUS