SUPINFO International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SUPINFO is een particuliere instelling voor hoger onderwijs opgericht in 1965, erkend door de Franse staat en de wereldleiders in de computerindustrie. Met zijn 36 campussen in Frankrijk en het buitenland, SUPINFO heeft de roeping of opdrachtgever n trainen senior ingenieurs, specialisten in Information Technology en Communicatie (ICT) en rechtstreeks in bedrijven die actief zijn op het verlaten van de school. SUPINFO geeft de "International Master of Science" graad van deskundige en informatiesystemen gecertificeerd door de Franse Staat en in Frankrijk zijn geregistreerd in het nationaal register van Vocational certificering op het hoogste niveau, het niveau I (Bac + 5 jaar, Master, Engineer).

Bachelor of Science (niveau baccalaureaat 3 jaar) die overeenkomt met het behalen van 180 ECTS (na het succes de examens die in B1, B2 en B3)

International Master of Science M.Sc (niveau baccalaureaat 5 jaar) erkend door de Franse regering om 1 (niveau Master, Engineer) overeenkomt met het verkrijgen van 300 ECTS (niveau na met succes de examens die in B1, B2 , B3, M1 en M2)

Locaties

Brussel

Address
Brussel, België

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden