Lees de Officiële Beschrijving

SUPINFO is een particuliere instelling voor hoger onderwijs opgericht in 1965, erkend door de Franse staat en de wereldleiders in de computerindustrie. Met zijn 36 campussen in Frankrijk en het buitenland, SUPINFO heeft de roeping of opdrachtgever n trainen senior ingenieurs, specialisten in Information Technology en Communicatie (ICT) en rechtstreeks in bedrijven die actief zijn op het verlaten van de school. SUPINFO geeft de "International Master of Science" graad van deskundige en informatiesystemen gecertificeerd door de Franse Staat en in Frankrijk zijn geregistreerd in het nationaal register van Vocational certificering op het hoogste niveau, het niveau I (Bac + 5 jaar, Master, Engineer).

Bachelor of Science (niveau baccalaureaat 3 jaar) die overeenkomt met het behalen van 180 ECTS (na het succes de examens die in B1, B2 en B3)

International Master of Science M.Sc (niveau baccalaureaat 5 jaar) erkend door de Franse regering om 1 (niveau Master, Engineer) overeenkomt met het verkrijgen van 300 ECTS (niveau na met succes de examens die in B1, B2 , B3, M1 en M2)

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

SUPINFO International University

Het Instituut voor Information Technology in het algemeen wil dat zijn materiaal aan de behoeften van alle bedrijven te voldoen en uitgebreide mogelijkheden voor de werkg ... [+]

Meester

SUPINFO is een privé-instelling voor hoger onderwijs opgericht in 1965, erkend door de Franse staat en de wereldleiders in de IT-industrie.

Met zijn 36 Campus in Frankrijk en in de wereld, de belangrijkste roeping SUPINFO is om op hoog niveau ingenieurs, specialisten Technologies van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en direct in de operationele zaken te trainen bij het verlaten van de school . Het levert dus een "International Master of Science" als een expert in computer en informatiesystemen gecertificeerd door de Franse Staat en France opgenomen in het nationaal register van Professional Certification op het hoogste niveau, het niveau I (Bac + 5, Master, Engineer).... [-]

Frankrijk Parijs Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble België Brussels Hoofdstedelijk Gewest  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands