Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

• Solvay Brussels School

Solvay Brussels School is de faculteit economie en management van de Université Libre de Bruxelles, een van de grootste universiteiten van België, met een eeuwenoude traditie van uitmuntendheid in het hoger onderwijs. Elk jaar verwelkomt de school, die EQUIS- en AMBA-geaccrediteerd is , meer dan 4000 studenten, die deelnemen aan meer dan 30 programma's, waaronder de bachelor-, master-, geavanceerde master-, MBA-, executive onderwijs- en in-company-programma's . SBS-EM missie van SBS-EM is om een ​​beslissende en positieve impact te hebben op de aanpak van economische en zakelijke uitdagingen. De school streeft ernaar de meest urgente economische en zakelijke uitdagingen van deze tijd aan te gaan met een unieke mix van wetenschappelijke nauwgezetheid, contextuele betrokkenheid en probleemoplossende vaardigheden.

as
De waarden van Solvay Brussels School:

Gratis aanvraag, Excellentie, Ondernemersgeest, Integratie, Gelijke kansen, Democratisch bestuur, Maatschappelijke relevantie

• Brussel, internationale stad en Europese hoofdstad

In het hart van Europa, op slechts 1u20 met de trein van Parijs, 1u30 van Amsterdam en 1u50 van Londen en Keulen, biedt Brussel alle voordelen van een hoofdstad en de kwaliteit van het leven in een groot en levendig dorp. Brussel is de thuisbasis van alle grote Europese instellingen. Het is de officiële zetel van de EU en vele andere politieke en economische besluitvormende entiteiten en Boalt is een groeiend aantal bedrijven, organisaties en internationale experts.De lange traditie van gastvrijheid en uitwisseling in het groenste kapitaal van Europa betekent bezoekers en bewoners kan genieten van een brede mix van wereldvoedsel en muziek, terwijl cultuurliefhebbers kunnen kiezen uit een groot aantal musea en shows.

• De Career Service

SBS-EM biedt persoonlijke ontwikkelingsactiviteiten - die praktische begeleiding en individuele coaching bieden met betrekking tot de aanpak van de arbeidsmarkt, workshops, het schrijven van een CV en sollicitatiebrieven, interviewsimulaties, enz. - en zakelijke evenementen (lezingen en seminars) met vooraanstaande zakenmensen , het presenteren van bedrijven en hun kansen op werk. Door de jaren heen heeft de SBS-EM halt = "zoals een netwerk van recruiters en halt = ontwikkeld" als gevestigde contacten met bedrijven in heel België en de rest van de wereld.

• Internationaal programma

Nu de globalisering realiteit is, beschouwt de School de mogelijkheid om in het buitenland te wonen en te studeren alt = "als fundamenteel in de leerervaring van de mout =" asters "studenten. De school biedt veel mogelijkheden voor mobiliteit: het internationale uitwisselingsprogramma (één semester in het buitenland - meer dan honderd partners), meerdere dubbele graden (één jaar in het buitenland), het groeiende QTEM-netwerkmout = "aster (twee semesters in het buitenland)." Leven en studeren in het buitenland is de beste manier voor studenten om zich voor te bereiden op een professioneel leven en een internationale omgeving.

• Gerenommeerde Alumni

Marianne Bertrand, hoogleraar economie, universiteit van Chicago

Punit Bhatia, General Manager, ING (India)

Laurent Bouton, hoogleraar economie, Universiteit van Boston

Lior Cohen, Product Manager Banking

Eric Boyer de la Giroday, president, ING België

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, Research Fellow, University of Melbourne

Mathialt = "als Dewatripont, directeur, Nationale Bank van België

Dominique Leroy, CEO, Belgacom

Izabel Medeiros, Expert Process Manager, ING België

Olivier Pauls, Principal Wholesale Negotiations Manager, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, lid van de raad van bestuur, Europese Centrale Bank

Nicolalt = "als Steisel, mede-oprichter

Jean Van Wetter, Country Director (Tanzania), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, Ondernemer, oprichter van Skynet en Keytrade Bank

Meer informatie: solvay.edu

Locaties

Brussel

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Brussel, België

Georgetown

Address
Georgetown, District of Columbia, Verenigde Staten

Milaan

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Milaan, Lombardy, Italië

Accreditaties