Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De missie van ICHEC

ICHEC, talent scout, traint haar studenten voor een verantwoorde en open naar de wereld managers.

Om deze missie te bereiken, het opleidingsproject benadrukt de koppeling veld in een rigoureuze aanpak gevoed door onderzoek. De kennis, vaardigheden en competenties ontwikkeld laat afgestudeerden in te schrijven in een leerproces gedurende het hele leven.

Respect, integriteit en solidariteit zijn de waarden die ICHEC geest te bouwen.

ICHEC, universitair niveau School of Management

dat is in de traditie van grote business schools en biedt daagse cursussen in het management trainingen 's avonds cursussen in de initiële opleiding en nascholing.

ICHEC, een groep van 3 gespecialiseerde centra in een permanente vorming centrum voor volwassenen

ICHEC ondernemingen, KMO's ICHEC ICHEC-ESSF (College van Fiscale Wetenschappen) vormen nu de ICHEC training center, gericht op kwaliteit en uitmuntendheid training voor het management.

ICHEC in het hart van een netwerk

Meer dan 2000 studenten, binnen een vereniging meer dan 12.000 eerdere bijeenkomst, ICHEC Alumni, faculteit 200 mensen, academici en deskundigen uit de professionele wereld, die hun ervaring van het dagelijks bestuur te brengen.

ICHEC in verband met de Louvain School of Management

De eerste successen van de EU waren de lancering in 2006 van een "International MBA" en een doctoraat in het management, en in 2008 de mogelijkheden van kleine uitwisselingen op de Masters. ICHEC het organiseren van een double degree met de Louvain School of Management van de Master in Business Management, Specialised Finance. Deze training heeft de erkenning van de CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC ondertekening van een honderd bilaterale overeenkomsten met universiteiten en scholen in Europa en wereldwijd

ICHEC heeft een double degree met ESAN in Peru ondertekend.

ICHEC lid van de EFMD (European Foundation for Management Development).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ICHEC Brussels Management School

Als een logische uitbreiding van de rang van bachelor in business management, de Meester van 120 studiepunten in het management van het bedrijf stelt een programma van tw ... [+]

Als een logische uitbreiding van de rang van bachelor in business management, de Meester van 120 studiepunten in het management van het bedrijf stelt een programma van twee jaar.

Alle studenten volledig gezamenlijke opleiding door een aantal opties in het beheer disciplines. Het zal dan een optie om uit te kiezen:

Optie 1 (Blok 1): Financiële Asset of International Business and Management; Optie 2 (Blok 1): Financiële Markten, Advanced International Business and Management, Marketing en Accountancy Besluiten en Révisorat (1); Optie 3 (Blok 2): Ontwikkeling en Noord-Zuid-management, ondernemerschap en het MKB, duurzaam beheer, Europese Perspectives, Accountancy en Révisorat (2), belastingen, Expertise Marketing en International Business and Management. ... [-]
België Brussel
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ICHEC Brussels Management School

Georganiseerd over een periode van één jaar, opleiding deze 60-credit master, voornamelijk niet-gespecialiseerde, stelt studenten in staat, als een verlengstuk van de bac ... [+]

Georganiseerd over een periode van één of twee jaar (s), opleiding deze 60 of 120-credit master, voornamelijk niet-gespecialiseerde, studenten in staat stellen, als een verlengstuk van de bacheloropleiding, om hun bevoegdheid op verschillende onderwerpen die verband houden met commerciële wetenschappen te verbeteren .

Een stage periode wordt georganiseerd voor de 120-credit master's degree, maar niet voor de 60-credit master's degree.

Een student een diploma behalen van dit programma zal kwalificeren als «Master in commerciële wetenschappen» voor de MIBM-60 en als «Master in business management" voor de MIBM-120.

De programma's zijn ook beschikbaar in het Frans (Master in handelswetenschappen en Master in Business Management).... [-]

België Brussel
September 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ICHEC Brussels Management School

Deze master's degree is de logische uitbreiding van de bachelor in Business engineering. Twee specifieke specialisatie majors zijn uitgevoerd voor toekomstige zakelijke i ... [+]

Dit programma is volledig in het Frans.

Master in Handelsingenieur Deze master's degree is de logische uitbreiding van de bachelor in Business engineering. Twee specifieke specialisatie majors zijn uitgevoerd voor toekomstige zakelijke ingenieurs. Bovendien, studenten ronden deze training door te kiezen voor een minderjarige. In aanvulling op de gewone 'core' programma, worden de studenten gepresenteerd met twee belangrijke opties:

technologie beheer Fiscale techniek

Het bereik van minderjarigen die door ICHEC stelt studenten in staat om een curriculum die het beste past bij hun projecten en behoeften te kiezen. De minderjarigen te gaan met één van de gespecialiseerde gebieden van de bedrijfsvoering door middel van een multidisciplinaire aanpak. Afstudeerplannen (stage en Master thesis) zal door middel gevolgd worden in verschillende seminars en zal worden behandeld als in-company project management opdrachten. Een student zijn afstuderen aan dit programma zal kwalificeren als «Master in Handelsingenieur». Let wel dat het programma is alleen beschikbaar in het Frans.... [-]

België Brussel
September 2020
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ICHEC Brussels Management School

Georganiseerd over een periode van twee jaar, deze 120 studiepunten masteropleiding, voornamelijk niet-gespecialiseerde, stelt studenten in staat om hun bevoegdheid op ve ... [+]

Georganiseerd over een periode van twee jaar, deze 120 studiepunten masteropleiding, voornamelijk niet-gespecialiseerde, stelt studenten in staat om hun bevoegdheid op verschillende onderwerpen die verband houden met commerciële wetenschappen te verbeteren.

Op grond van een overeenkomst tussen de ICHEC, ULB en UCL, studenten moeten 15 ECTS op de ULB campus en een optie module waard 15 studiepunten op één van de UCL campussen (Louvain-la-Neuve of Mons) in aanvulling op de kern programma te volgen . Zowel de UCL en de ULB ook deelnemen aan het toezicht op de MA Proefschriften.

Een stage periode wordt georganiseerd. Een scriptie is ook vereist.

Een student zijn afstuderen aan dit programma zal kwalificeren als «Master in Business Management».... [-]

België Brussel
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussel, België
Telefoonnr.
false