Lees de Officiële Beschrijving

De Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel werd in 1950 opgericht om te bevorderen contacten tussen België en Italië. Het is het referentiepunt bij uitstek voor elk bedrijf bereid is om zijn eigen bedrijf te promoten en verbreding van haar netwerk in Italië en in België en is gelegen in het centrum van Brussel in de buurt van de Europese instellingen.

De Kamer biedt inderdaad een breed scala aan promotionele diensten, trainingen, ondersteuning en consultancy, wat een voordeel is voor haar leden. Vanaf 2009, het Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel is betrokken, als leider of als partner, in verschillende EU-aanbestedingen en projecten.

Al meer dan tien jaar, de Belgisch-Italiaanse Kamer van KoophandelIn samenwerking met de Instituut voor Europese Studies van de Universiteit van Louvain-La-Neuve, Geeft aan 30 studenten de kans om te begrijpen en te ervaren Europa en Europese projecten met de International Master in European Studies, die twee keer plaatsvindt per jaar, van april tot juli en van september tot december, in Brussel, de hoofdstad van Europa.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - Beleidsadviseur en Project Consultant - Postgraduaat intensieve cursus over Europese instellingen, beleid en financieringsbronnen, voorstellen opstellen, beheer va ... [+]

Het IMES (www.europeanmaster.net) is een postdoctorale intensieve cursus over de Europese instellingen, het beleid en de financieringen met specifieke modules op financieringsprogramma's in details voorstel opstellen, beheer van de EU-project.

Deze intensieve Master wordt georganiseerd in een 3-maanden schema, zodat studenten om specifieke competenties en vaardigheden te verwerven in een korte periode van tijd. De Master vakdidactiek is een praktijkgerichte aanpak, die gericht is op het overdragen van kennis door middel van een leren-door-doen-proces. Ongeveer 30 studenten uit verschillende landen en diverse educatieve achtergronden hebben de mogelijkheid om de Master voor elke editie bij te wonen; Daarom worden alle klassen gehouden in het Engels en het is een multi-culturele leerervaring die ook een verrijking van de persoonlijke mogelijkheden om te werken in een Europese context.... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!