BRAC University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

hoofd

BRAC UNIVERSITY

BRAC University (Bracu) werd opgericht in 2001. Hieruit volgt een liberal arts benadering van onderwijs die frisse ideeën voedt en geeft een nieuwe impuls aan het gebied van hoger onderwijs. Het zorgt voor een hoge kwaliteit van het onderwijs en heeft tot doel de eisen van de hedendaagse tijd te voldoen. Voortbouwend op de ervaring van het zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen van extreme armoede BRAC's, Bracu hoopt bij te brengen in haar studenten een engagement om te werken aan de nationale ontwikkeling en vooruitgang. De voertaal en examen aan BRAC University is Engels. Bracu is geaccrediteerd door de Universiteit Subsidies Commissie (UGC) en door het Ministerie van Onderwijs, de regering van Bangladesh goedgekeurd.

pic

MISSIE

De missie van BRAC University is om de nationale ontwikkelingsproces te bevorderen door de oprichting van een centrum van excellentie in het hoger onderwijs, dat inspeelt op de behoeften van de samenleving, en in staat om creatieve leiders te ontwikkelen. Het draagt ​​actief bij aan het leren en het creëren van kennis.

pic

DOEL

Het doel van de universiteit is een uitstekende brede opleiding met een focus op de professionele ontwikkeling van studenten, om hen uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het leiden van het land in zijn streven naar ontwikkeling. Samen met dit, de Universiteit biedt een omgeving voor docenten ontwikkeling tot een dynamische leeromgeving te garanderen. Faculteit zal worden voorzien van een omgeving waarin ze hun onderwijs-leervermogen kunnen bevorderen en bijdragen aan de creatie van nieuwe kennis door de ontwikkeling en het gebruik van hun onderzoeksvaardigheden.

pic

Locaties

Dhaka

Address
66 Mohakhali

1212 Dhaka, Divisie Dhaka, Bangladesh