Lees de Officiële Beschrijving

Khazar University

Khazar University is een particuliere onderwijsinstelling voor undergraduate, graduate en professionele studies ter bevordering van geavanceerde studie en onderzoek, onderwijsbeleid en ontwikkeling in de Republiek Azerbeidzjan.

Khazar University is de eerste universiteit in Azerbeidzjan, samengesteld uit meerdere onafhankelijke scholen verenigd door hetzelfde academische beleid en dezelfde principes, die een breed scala aan diverse majors bieden op het gebied van kunst, menswetenschappen en sociale wetenschappen, architectuur, ingenieurswetenschappen en toegepaste wetenschappen, economie, management en Bedrijfskunde, Onderwijs .

Khazar ook een van de toonaangevende universiteiten in Azerbeidzjan in termen van relaties met de industrie.

Vandaag heeft de universiteit effectieve relaties opgebouwd met de toonaangevende lokale en internationale bedrijven.

Hoogleraren van Khazar hebben erkenning en leiderschap verworven in hun vakgebied of zijn bedrijfsleiders, artiesten en advocaten met nationale en internationale reputatie.

Afgestudeerde studies waaronder Professional, Ph.D. en Master-programma's, en de meest uitgebreide MBA-programma in Azerbeidzjan hebben een belangrijke plaats in het universitaire opleidingsprofiel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Khazar University

De tweejarige Master of Arts in Internationale Betrekkingen en Diplomatie-programma biedt studenten academisch en praktisch onderwijs in internationale betrekkingen en di ... [+]

De tweejarige Master of Arts in Internationale Betrekkingen en Diplomatie-programma biedt studenten academisch en praktisch onderwijs in internationale betrekkingen en diplomatie. Het programma daagt studenten uit om hun diepgaande kennis van internationale zaken en internationale diplomatie te ontwikkelen.

Het curriculum heeft betrekking op vakgebieden zoals:

Geschiedenis van internationale betrekkingenWereldwijde beveiligingAnalyse van buitenlands beleidWereld economieOnderzoeksmethodenTransnationaal terrorisme enz.

Studenten leren de cursussen met docenten opgeleid in toonaangevende universiteiten van de wereld, evenals ervaren senior docenten. Ze krijgen een kans om deel te nemen aan interactieve seminars, hun analytische, onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen. Na het afstuderen zijn studenten bereid om door te gaan naar een loopbaan in internationale organisaties, overheidsinstanties, onderzoekscentra, ambassades, enz.... [-]

Azerbeidzjan Baku
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ