Melbourne Polytechnic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Polytechnic levert al beroepsopleiding al sinds 1912 en biedt vandaag de dag een breed scala aan innovatieve, hands-on TAFE (VET) en Hoger Onderwijs (Degree) programma's om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om uit te blinken in een evoluerende en uitdagende markt.

Melbourne Polytechnic cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld met deelname van de industrie om studenten de beste werkgelegenheid uitkomsten geven.

Melbourne Polytechnic heeft vijf grootstedelijke campussen, Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, en Heidelberg. Elke campus biedt een individuele, unieke en verrijkende ervaring student. Er zijn ook zes opleidingscentra, Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Centre, Northern AMEP (Adult Allochtone Engels Program) Centre in Broadmeadows, Growling Kikker Wijngaard en Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Met meer dan 60.000 inschrijvingen per jaar, is Melbourne Polytechnic geaccrediteerd te leveren ongeveer 550 nationaal erkende opleidingen, Vele die beschikbaar zijn op ofwel een full-time of part-time basis zijn. Het biedt ook meer dan 400-instituut geaccrediteerde opleidingen. Melbourne Polytechnic biedt momenteel drie jaar (en een vier jaar), specialist bachelor- en masteropleidingen binnen onze unieke hands on leeromgeving en optimale belichting industrie in:

Boekhouding Landbouw & Land Management bedrijf Onderwijs (Early Years) Early Years Studies Equine Studies hospitality management illustratie informatie technologie muziek Music Industry Wijnbouw en Wijnbereiding Schrijven & Publishing

We zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe articulatie paden en graden om de kansen groeien voor onze studenten. In 2016 introduceerden we de Masters of Professional en Practising Accounting met CPA accreditatie, blijken erg populair reeds als onze eerste postdoctorale cursus aangeboden. We zullen de details van elke nieuwe cursussen op onze website plaatsen zodra ze zijn afgerond.

Melbourne Hogeschool-diploma cursussen aan te bieden krediet overdracht en erkenning van verworven competenties voor studenten die al een landelijk erkend diploma, Advanced Diploma of andere kwalificaties hebben afgerond.

Directe invoer Associate graden (2 jaar) ingebed in alle Melbourne Polytechnic opleidingen bieden een grote pathway (overschrijving en erkenning van verworven competenties) mogelijkheden voor voortgezet onderwijs.

Melbourne Polytechnic heeft internationale erkenning bereikt met meer dan 10.000 offshore-inschrijvingen per jaar en 24 educatieve partnerships in Azië, en is erkend door de Victoriaanse regering voor excellentie in het internationaal onderwijs, het winnen van de beste aanbieder in zijn categorie in 2014 en runner up in 2015.

Melbourne Polytechnic nauwe banden met het bedrijfsleven te waarborgen hebben de studenten de mogelijkheid om toegekende studiebeurzen geschonken door de industrie sponsors, ook de uitbreiding van hun eigen netwerken voor toekomstig succes.

Net als het kiezen van een cursus, de omstandigheden elke student zijn verschillend wanneer het tijd is voor collegegeld en wij kunnen u door de tariefstructuur. Elke cursus pagina zullen specifieke vergoedingen schetsen, of bezoek de International Student vergoedingen pagina voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meester van de professionele oefenen accounting

Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Australië Melbourne

Advance uw boekhouding vaardigheden en zakelijk inzicht in onderzoek, verder leren of de beroepspraktijk, met Melbourne Polytechnic Master of Professional en Oefenen Accounting (MPPA). [+]

Advance uw boekhouding vaardigheden en zakelijk inzicht in onderzoek, verder leren of de beroepspraktijk, met Melbourne Polytechnic Master of Professional en Oefenen Accounting (MPPA).

De MPPA ontworpen voor progressieve, hardwerkende, business-minded afgestudeerden en voor degenen die willen om uit te blinken in de professionele boekhouding gebied, biedt een overvloed aan kansen op werk, van het werken als een academische om een ​​CFO, in elke hoek van de wereld!

Bijbenen, gaan en vooruit te komen

De wereldwijde zakelijke wereld evolueert in een steeds sneller tempo. Bedrijven willen professionals die in staat zijn om trends zakelijke aanpassingen die de financiële en operationele levensvatbaarheid te identificeren en voor te stellen.... [-]


Contact

Melbourne Polytechnic

Adres Melbourne, Victoria, Australië
Website http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefoon +61 3 9269 1200