Melbourne Polytechnic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Polytechnic levert al sinds 1912 beroepsopleidingen en biedt vandaag een gevarieerd aanbod van innovatieve, praktische TAFE (VET) en hogeronderwijs (graad) -programma's om u te voorzien van de kennis en vaardigheden om uit te blinken in een zich ontwikkelende en uitdagende markt.

Melbourne Polytechnic cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld met deelname van de industrie om studenten de beste werkresultaten te geven.

Melbourne Polytechnic heeft vijf grootstedelijke campussen , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield en Heidelberg. Elke campus biedt een individuele, unieke en verrijkende studentenervaring.

Er zijn ook zes trainingscentra : Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, het Northern AMEP (Adult Migrant English Program) Center in Broadmeadows, Growling Frog Vineyard en Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Met meer dan 60.000 inschrijvingen per jaar is Melbourne Polytechnic geaccrediteerd voor het leveren van ongeveer 550 nationaal geaccrediteerde cursussen , waarvan er vele full-time of part-time beschikbaar zijn. Het biedt ook meer dan 400 door het Instituut geaccrediteerde cursussen.

Melbourne Polytechnic biedt momenteel drie jaar (en één vier jaar), gespecialiseerde bachelor- en mastergraden aan in onze unieke praktische leeromgeving en optimale blootstelling van de industrie in:

 • Accounting
 • landbouw
 • Bedrijf
 • Onderwijs (vroege jaren)
 • Early Years Studies
 • Paardenstudies
 • Hospitality Management
 • Illustratie
 • Informatie Technologie
 • Muziek
 • Muziek industrie
 • Wijnbouw
 • schrift

We zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe articulatie Pathways en graden om de kansen groeien voor onze studenten. In 2016 hebben we de Masters of Professional and Practising Accounting met CPA-accreditatie geïntroduceerd, wat erg populair is gebleken als onze eerste postuniversitaire cursus. We zullen details van eventuele nieuwe cursussen op onze website plaatsen zodra ze zijn voltooid.

Melbourne Polytechnic opleidingen bieden studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder geleerd onderwijs aan studenten die al een nationaal erkend diploma, geavanceerd diploma of andere kwalificaties hebben behaald.

Directe toegang Associate degrees (2 jaar) die zijn ingebed in alle Melbourne Polytechnic opleidingen bieden uitstekende Pathway (studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder leren).

Melbourne Polytechnic heeft internationale erkenning gekregen met meer dan 10.000 offshore inschrijvingen per jaar en 24 educatieve partnerschappen in Azië, en wordt door de Victoriaanse regering erkend als excellentie in het internationale onderwijs, en won in 2014 de beste provider in zijn categorie en de tweede plaats in 2015.

Melbourne Polytechnic nauwe banden van de Melbourne Polytechnic met de industrie zorgen ervoor dat studenten de kans krijgen om studietoelagen te ontvangen die zijn geschonken door sponsors uit de sector, waardoor ook hun eigen netwerken worden uitgebreid voor toekomstig succes.

Net zoals bij het kiezen van een cursus, zijn de omstandigheden van elke student anders als het tijd is voor collegegeld en kunnen we je door de vergoedingenstructuur leiden. Op elke cursuspagina worden specifieke tarieven vermeld of ga je naar de pagina Internationale studentenprijzen voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master of Professional Practising Accounting

Campus Voltijd 2 jaar February 2019 AustraliĆ« Melbourne

Stimuleer uw boekhoudkundige vaardigheden en zakelijk inzicht in onderzoek, verder leren of professionele praktijk, met de Master of Professional and Practising Accounting (MPPA) van Melbourne Polytechnic . [+]

Stimuleer uw boekhoudkundige vaardigheden en zakelijk inzicht in onderzoek, verder leren of professionele praktijk, met de Master of Professional and Practising Accounting (MPPA) van Melbourne Polytechnic .

Ontworpen voor vooruitstrevende, hardwerkende, zakelijke afgestudeerden en voor diegenen die willen uitblinken in de professionele boekhouding, biedt de MPPA een overvloed aan werkgelegenheid, van werken als academicus tot een CFO, in elke uithoek van de wereld!

Ga zo door, ga door en kom vooruit

De internationale zakenwereld evolueert in een steeds sneller tempo. Bedrijven willen professionals die in staat zijn trends te identificeren en bedrijfsaanpassingen voor te stellen die zorgen voor financiƫle en operationele levensvatbaarheid.... [-]


Videos

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Contact

Melbourne Polytechnic

Adres Melbourne, Victoria, Australië
Website http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefoon +61 3 9269 1200