Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor VU

Bij Victoria University (VU) willen we dat je je passie volgt en uitblinkt in de branche waar je altijd al van hebt gedroomd.

Wij zijn een van de meest door de industrie verbonden instellingen van Australië en behoren tot de top 2% van universiteiten in de wereld.

Je leert van toonaangevende professionals uit de sector die theorie en praktijk combineren om je vanaf dag één voor te bereiden op je carrière.

Ervaar ons eerste jaarmodel

We hebben onze manier van lesgeven veranderd zodat je het eerste jaar als geen ander beleeft - gericht op jou en je succes.

Bereik de vroege overwinningen en het vertrouwen dat u heeft voorbereid op een succesvolle universiteitservaring, meer één op één met docenten en meerdere ondersteuningsniveaus.

De blokvormingsmethode zal in 2019 worden uitgebreid tot onderwerpen van het tweede jaar en tot onderwerpen van het derde en vierde jaar in 2020.

Studenten die in 2018 bij de VU zijn begonnen, zullen gedurende hun gehele opleiding al hun studies uitvoeren onder de blokmodus.

Ontdek toonaangevende cursussen

We begrijpen dat de belangrijkste reden voor het onderzoek is om je gekozen carrière te bereiken. Daarom zijn onze cursussen samen met de industrie ontworpen om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden leert die werkgevers zoeken - nu en in de toekomst.

Omdat onze cursussen zo relevant zijn voor de werkplek, zijn veel ervan door toonaangevende organisaties erkend als industriestandaard. Slechts enkele van onze vele accrediterende organisaties zijn:

  • Australisch marketinginstituut
  • Australische Raad voor pleegzorg en verloskunde
  • Australian Psychology Accreditation Council
  • CPA Australië
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australia
  • Institute of Chartered Accountants Australia
  • Victorian Institute of Teaching.

Flexibele studieopties

In staat zijn om te kiezen hoe je studeert, is belangrijk om je doelen te bereiken. Daarom bieden we een reeks flexibele studieopties.

Of je nu een studie combineert met een fulltime baan, een gezinsleven in evenwicht houdt, of je opleiding moet voortzetten om carrièredoelen te bereiken, we kunnen helpen om studie voor je te laten werken.

Ondersteunende diensten die voor u werken

We bieden studenten een breed scala aan ondersteunende diensten - van beurzen en financiële ondersteuning, tot academische ondersteuning, kinderopvang en gezondheids- en welzijnsdiensten.

We begrijpen dat een evenwichtige studie met werk en levensverplichtingen niet altijd gemakkelijk is. Daarom zijn onze cursussen en ondersteuningsprogramma's ontworpen om studenten met verschillende achtergronden de mogelijkheid te bieden hun doelen te bereiken.

Ongeacht uw eerdere ervaring, economische en educatieve achtergrond, willen we dat u slaagt.

Een gastvrije gemeenschap

Ervaar een gevarieerd aanbod van culturen, religies en talen aan de Victoria University (VU).

Wanneer je bij ons studeert, deel je lessen, gesprekken en vriendschappen met studenten uit meer dan 175 verschillende landen.

Omdat onze studenten vanuit zoveel verschillende locaties bij ons komen werken, hebben we ook meer dan 240.000 VU-alumni die over de hele wereld wonen en werken.

We hebben in 2018 de Multicultural Business Award van de Victoriaanse regering (externe link) gewonnen voor onze uitstekende dienstverlening aan multiculturele gemeenschappen.

Onze wereldwijde ranglijst

Bij het kiezen van een universiteit, is het belangrijk om te overwegen hoe goed het is gerangschikt in Australië en internationaal.

Hoewel het een relatief nieuwe instelling is, ontvangt de VU elk jaar een grotere wereldwijde erkenning.

Onderzoekskansen van wereldklasse

Aan de Victoria University (VU) kun je samen onderzoek doen voor en met de industrie, de overheid en de gemeenschap.

Onze afgestudeerde onderzoekers zijn gevestigd in onze hogescholen en gespecialiseerde onderzoekscentra en instituten, werken samen met gerenommeerde onderzoeksmedewerkers en dragen bij aan de 600 papers die jaarlijks worden gepubliceerd - waarvan meer dan de helft in 's werelds beste tijdschriften.

Een recent onderzoek onder onze afgestudeerde onderzoekers heeft een tevredenheid van 93% gevonden in onze ontwikkelingsprogramma's voor ondersteuning en vaardigheden.

Wij zijn ook een van slechts zeven Australische universiteiten die een vijfsterrenbeoordeling van de Council of Australian Postgraduate Associations voor onze faciliteiten ontvangen.

Leiders in de sport

Victoria University (VU) staat wereldwijd op nummer 12 voor sportwetenschappelijk onderwijs. *

Als leiders in de sport bieden we meer dan 40 sportgerelateerde cursussen aan op het niveau van niet-afgestudeerden, postacademisch en beroepsonderwijs (TAFE). Ons onderzoek in menselijke beweging en sportwetenschap heeft een reputatie van wereldklasse.

We hebben sterke ambities om de leidende sportuniversiteit van Australië te zijn en een wereldwijde leider in sport.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Victoria University

Word marktleider in Enterprise Resource Management Planning (ERP) -systemen en SAP met VU's Master of Business Analytics (Professional). ... [+]

Overzicht

Word marktleider in Enterprise Resource Management Planning (ERP) -systemen en SAP met VU's Master of Business Analytics (Professional).

De business masters van VU zijn van wereldklasse en worden zeer gewaardeerd in de branche. We hebben sterke brancheverbindingen en bieden real-world ervaring en netwerkmogelijkheden.

Tijdens je studie ontwikkel je praktische, actuele kennis van SAP-software. We bieden hands-on ervaring en online toegang tot een uitgebreid pakket SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) softwaretoepassingen en -technologie.

Stimuleer uw loopbaanperspectieven op SAP-gerelateerde gebieden met een kwalificatie voor afgestudeerden. Onze cursus omvat de management- en organisatorische vaardigheden die nodig zijn om bedrijfsanalyseprogramma's te leiden.... [-]

Australië Melbourne
November 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University

Ontwikkel een begrip van de theorie en praktijk van counseling met de Master of Counseling aan de VU. ... [+]

Overzicht

Ontwikkel een begrip van de theorie en praktijk van counseling met de Master of Counseling aan de VU.

Je zult ervaring opdoen met counseling voor volwassenen, kinderen en adolescenten, waarbij je je leren focust op:

counseling en psychologische theoriecounseling-interventies en psychologische therapieën (voor volwassenen, kinderen, adolescenten en gezinnen)praktische vaardigheden door middel van op de industrie gebaseerd leren en plaatsing.

Geaccrediteerd door de Australian Counseling Association (ACA), bestrijkt de Master of Counseling:

inzichten in een reeks van presentatievraagstukken, waaronder depressie, angst, verdriet, verlies en verslavingeneen goed begrip van de ethiek van counselingde voltooiing van een praktijkgerichte minor thesis.... [-]
Australië Melbourne Footscray
Vraag informatie aan
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University

De Master in de toegepaste informatietechnologie (NMIT) is een flexibele, geaccrediteerde cursus die geavanceerde training biedt voor studenten met een IT-diploma. ... [+]

Overzicht

De Master in de toegepaste informatietechnologie (NMIT) is een flexibele, geaccrediteerde cursus die geavanceerde training biedt voor studenten met een IT-diploma.

U bouwt verder op uw computervaardigheden en bereid u voor op senior IT-rollen. Hands-on, praktische lessen laten je de vaardigheden ontwikkelen en verbeteren die gevormd zijn door de theorie. Deze cursus biedt flexibiliteit door face-to-face en online leren.

We richten ons op het oplossen van problemen uit de echte wereld in:

cloud computing (met practica met Amazon Web Services)cybersecuritygeavanceerde programmeringsoftware engineeringdraadloos en mobiel netwerkenmobiele applicatiesdata-analyseproject management.... [-]
Australië Saint Albans Werribee
Vraag informatie aan
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University

Word een leider in sociale verandering, mensenrechten en duurzame ontwikkeling op mondiaal of lokaal niveau, met de Master of International Community Development. ... [+]

Overzicht

Word een leider in sociale verandering, mensenrechten en duurzame ontwikkeling op mondiaal of lokaal niveau, met de Master of International Community Development.

Dit unieke, populaire programma biedt u een persoonlijke opleiding. Het omvat praktische on-site leren en diepe betrokkenheid bij gemeenschappen en experts in het veld. De perfecte combinatie van studie en praktische ervaring zorgt ervoor dat je klaar bent voor een bevredigende carrière.

De belangrijkste studiegebieden zijn:

kritisch bewustzijn en ethiek van ontwikkelingontwerp en beheer van gemeenschapsontwikkelingsprojectenparticiperend onderzoek en evaluatieglobalisering en sociale bewegingenleiderschap in gemeenschapsontwikkelingimpact van Trump en Brexit op het bestuur van internationale organisatiesconflictoplossing en vredesopbouw.... [-]
Australië Saint Albans
Vraag informatie aan
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University

Bestudeer een wereldwijd erkende boekhoudkundige graad met de Master of Business (Accounting). ... [+]

Overzicht

Bestudeer een wereldwijd erkende boekhoudkundige graad met de Master of Business (Accounting).

Krijg een sterke basis en conceptuele kennis van recente ontwikkelingen in duurzaamheid en wereldwijde trends in de boekhouding. Je ontwikkelt specialistische kennis op het gebied van accounting, economie en financiën en leert de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in een senior accounting-functie in verschillende branches.

Na afronding van deze cursus kom je in aanmerking om accreditatie aan te vragen bij CPA Australia en / of de Charted Accountants - Australië en Nieuw-Zeeland (CA ANZ).

Careers... [-]
Australië Melbourne Werribee
November 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University

In deze cursus Enterprise Resource Planning Systems leer je hoe je zakelijke en technologische trends kunt toepassen op echte problemen door te leren van docenten die exp ... [+]

Overzicht

In deze cursus Enterprise Resource Planning Systems leer je hoe je zakelijke en technologische trends kunt toepassen op echte problemen door te leren van docenten die experts zijn in hun vakgebied.

In deze cursus van wereldklasse ontwikkel je de computer- en zakelijke vaardigheden om Enterprise Resource Planning (ERP) -systemen te implementeren en te onderhouden. Belangrijk is dat deze cursus je inzicht geeft in de implicaties van deze systemen voor het bedrijfsleven.

Je leert op de nieuwste SAP-modules, en kan dus van start gaan als je in een ERP / SAP-rol werkt.

Krijg diepgaande kennis van Systems Applications and Products (SAP) -software door hands-on ervaring en 24-uurs online toegang. Je leert belangrijke vaardigheden, waaronder:... [-]

Australië Melbourne Werribee
November 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Footscray Park Campus
Address
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Saint Albans, Victoria, Australië
City Flinders Campus
Address
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australië
City Flinders Lane Campus
Address
301 Flinders Lane
Melbourne, Victoria, Australië
City King Campus
Address
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australië
City Queen Campus
Address
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australië
Footscray Nicholson Campus
Address
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australië
Saint Albans Campus
Address
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Saint Albans, Victoria, Australië
Sunshine Campus
Address
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Sunshine, Victoria, Australië
VU at MetroWest (Footscray) Campus
Address
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australië
Sydney Campus
Address
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië
Werribee Campus
Address
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Victoria, Australië