University of Wollongong

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

In slechts 40 jaar tijd is de University of Wollongong een referentiepunt geworden voor de nieuwe generatie universiteiten in Australië; dynamisch, behendig, innovatief en prominent in nationale en internationale ranglijsten voor de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek.

De universiteit begon als een instituut voor de toenmalige New South Wales University of Technology, Sydney op een enkele locatie in Wollongong. Sinds zijn onafhankelijkheid in 1975 is UOW uitgegroeid tot een internationale multi-campus universiteit, die zich uitbreidde om twee campussen in Sydney en vijf regionale campussen te bezetten, evenals locaties in Hong Kong en Dubai.

Met nu meer dan 36.000 studenten, meer dan 2.400 personeelsleden en een economische impact van ongeveer $ 2 miljard aan activiteit per jaar, is UOW een invloedrijk onderdeel van zijn gemeenschappen en de katalysator voor de transformatie van Wollongong in een universiteitsstad.

Onze studenten en medewerkers hebben verschillende achtergronden en we verwelkomen jaarlijks vele internationale studenten op onze campussen. Ze delen een cultuur die openheid, inclusiviteit, collegialiteit en diversiteit respecteert.

We willen onze academische gemeenschap en afgestudeerden afstemmen op nationale prioriteiten en zijn gericht op het produceren van uitmuntend onderzoek dat de complexe sociale, ecologische en economische uitdagingen aangaat waarmee we nu en in de toekomst worden geconfronteerd.

Door vooruit te lopen op de aard van opkomende industrieën en de banen van de toekomst, willen we afgestudeerden ontwikkelen die ethisch, mobiel, technologisch geletterd en klaar voor multiculturele werkplekken zijn. We stimuleren creatief en kritisch denken en moedigen onze studenten en medewerkers aan om de grenzen van traditionele disciplines uit te dagen en over te steken en echt interdisciplinaire partnerschappen te creëren.

We hebben onze inspanningen geconcentreerd om ervoor te zorgen dat het UOW-curriculum intellectueel uitdagend is, kritisch onderzoek modelleert en praktijkgericht is, en wordt geleverd in technologierijke en meeslepende omgevingen.115192_pexels-photo-864994.jpeg

Ons doel

De University of Wollongong is een onderzoeksintensieve universiteit met een uitstekende reputatie voor haar leeromgevingen in een breed scala aan disciplines.

Onze toewijding aan onze studenten is duidelijk in onze afgestudeerden, die worden erkend vanwege hun bekwaamheid, kwaliteit en succes op de wereldwijde werkplek.

UOW is een internationaal netwerk van campussen en regionale leercentra. Samen met onze partners maken we een sterke en verbonden aanwezigheid in onze gemeenschappen.

Wij zijn een jonge en levendige universiteit met onverminderde ambities. We waarderen onze onderzoekscapaciteit om te werken aan complexe interdisciplinaire problemen. Onze onderzoekende geest drijft onze onderzoeks- en leeromgevingen aan.

Door trouw te blijven aan deze waarden en ons doel om bij te dragen aan de verbetering van de samenleving, hebben we onze plaats verdiend bij de top 250 universiteiten ter wereld.

Universiteiten zijn nog nooit zo belangrijk geweest voor onze toekomst. In een wereld met zeer grote en complexe sociale, ecologische en economische uitdagingen zullen onze universiteiten een centrale rol spelen om Australië economisch concurrerend en sociaal samenhangend te houden. Het hoger onderwijs zal een voortrekkersrol spelen bij het vormgeven van het hedendaagse beleid en de moderne samenleving.

Aan de University of Wollongong (UOW) zullen we ons blijven concentreren op het aanbieden van persoonlijke ervaringen en uitstekende leeromgevingen. We zullen zeer gewilde afgestudeerden ontwikkelen die een onderzoeksintensieve universiteit hebben gehad en een intellectueel uitdagend curriculum.

We doen er alles aan om uitstekend onderzoek en resultaten van wereldklasse te genereren. Onze doelstelling om een ​​plaats te verwerven in de top 1% van de universiteiten ter wereld, biedt een kans om te vernieuwen en te vernieuwen.

De komende periode biedt grote kansen om:

  • De drive voortzetten om een ​​uitstekende onderzoeksomgeving, een sterke graduate school en duidelijke prikkels te bouwen om de focus en productiviteit van onderzoek te stimuleren;
  • Voltooiing van de transformatie van ons curriculum in verband met de vraag van studenten, de resultaten van afgestudeerden en het gebruik van nieuwe technologie;
  • Investeer in onze mensen om intern en extern samen te werken om geweldige dingen te bereiken;
  • Onze campussen verbeteren en onze faciliteiten afstemmen op de veranderingen in bevolkingscentra, het vraaggestuurde systeem en nieuwe onderzoeksprioriteiten; Gebruikmaken van onze reputatie als een wereldwijde multi-campus universiteit door het uitbreiden van ons off-shore internationaal programma en portfolio;
  • Samenwerken met onze partners om meer innovatie en impact te creëren en bij te dragen aan de oprichting van nieuwe ondernemingen;
  • Neem contact op met onze alumni om een ​​netwerk voor het leven te bouwen;
  • Een efficiënte en productieve universiteit onderhouden die zich richt op aanpasbaarheid en financiële duurzaamheid;
  • Streef ernaar om UOW een bestemmingsuniversiteit te maken en Wollongong een universiteitsstad.

Locaties

Wollongong

Address
Northfields Ave
2522 Wollongong, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden