University of South Australia Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De 100% online diploma's van de University of South Australia geven je volledige controle en flexibiliteit over je studiekeuzes. Met meer dan 25 jaar ervaring in het aanbieden van online en afstandsonderwijs, kunt u erop vertrouwen dat u een hoogwaardige universitaire kwalificatie behaalt bij een wereldwijd erkende instelling.

100% online graden

Bestudeer een Australische opleiding overal ter wereld. U hoeft niet naar de campus te komen voor cursussen, beoordelingen of examens. Voltooi alle studies voor je diploma waar het jou uitkomt.

Studeer wanneer het u uitkomt

University of South Australia Online graden van de University of South Australia Online ondersteunen studenten die een drukke levensstijl leiden. Met vier startdata per jaar in januari, april, juni en september is het niet nodig je leven te onderbreken. Kies ervoor om elk semester een of twee cursussen te studeren - en als u een pauze in uw studie moet nemen, is dat ook een optie.

Speciaal ontworpen voor online leren

Ons team van academische en online experts hebben cursusmateriaal ontworpen om u de meest boeiende online leerervaring te bieden. Graden worden op een interactieve manier geleverd met behulp van innovatieve digitale technologie en ultramoderne leer- en leermiddelen.

100% online interactieve leeromgeving

De interactieve online leeromgeving ondersteunt al uw studiebehoeften. Log altijd en op elk apparaat in, waar het u uitkomt.

Voltooi elke cursus in 10 weken

Er zijn vier termijnen per jaar en elke termijn loopt 10 weken. Cursussen worden binnen 10 weken gegeven om je gemotiveerd en betrokken te houden tijdens je opleiding. Je kunt kiezen voor een voltijdstudie met twee vakken per semester of voor een deeltijdstudie met slechts één vak per semester.

Krijg de hulp die u nodig hebt

Of u nu hulp nodig hebt met cursusinhoud of beoordelingen, wij bieden de academische ondersteuning en diensten die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw studies.

Leer van wereldberoemde academici

University of South Australia Online diploma's zijn ontworpen door zeer ervaren academici en professionals uit de industrie die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Ze helpen je carrière-klaar te studeren met wereldwijde kennis en de meest actuele industriële praktijk.

Geniet van de steun van een wereldwijde gemeenschap van studenten

Je bent nooit alleen in je studeerkamer. De Universiteit van Zuid-Australië heeft een sterk wereldwijd netwerk van huidige studenten en alumni en organiseert regelmatig evenementen en activiteiten. Waar ter wereld u ook bent, u kunt uw ervaringen delen en in contact treden met studenten van de University of South Australia, zowel in het verleden als in het heden.

Locaties

Adelaide

Address
North Terrace
5000 Adelaide, Zuid Australië, Australië