University of Technology Sydney

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Technology Sydney (UTS) is een eigentijdse universiteit met een internationale oriëntatie. UTS is gerangschikt in de wereld top 400 universiteiten in de Shanghai Jiao Tong University Academic Ranking of World Universities 2014 en in de top 250 van de Times Higher Education World University Rankings 2014. UTS is ook geplaatst 24e in de "100 meest internationale universiteiten in de wereld", aldus Times Higher Education.

UTS biedt innovatieve en de industrie-relevante opleiding in het hart van de globale stad Sydney. De campus van de stad ligt op korte loopafstand van het Centraal Station, de belangrijkste trein en bus Sydney station. Met de nieuwe state-of-the-art faciliteiten, UTS biedt een levendige campus omgeving waar studenten kunnen werken, studeren en te ontspannen. De nieuwe techniek en IT-gebouw beschikt over een geavanceerde data-arena en software design studio. De Dr Chau Chak Wing Building, zal Australië de enige Frank Gehry ontworpen gebouw van het UTS Business School in 2015 en de opening in 2015, de wetenschap en de Graduate School of Health Building zal beschikken over gespecialiseerde geavanceerde laboratoria en een 'super lab'.

Andere cutting-edge faciliteiten omvatten: Een van de meest technologisch staat bibliotheken in het zuidelijk halfrond; een multifunctionele sporthal en een volledig uitgeruste fitnessruimte; studieplekken met de nieuwste technologische apparatuur om samenwerkend leren te vergemakkelijken; 24 uur toegang computerlokalen Op UTS, studenten plaatsen hun kennis in een echte wereld context door middel van grote projecten, uitgebreide groep-werk en real-life case studies. Meer dan 150 bedrijven partner met UTS middelen, expertise en stagemogelijkheden bieden.

De UTS Model van het Leren is een praktijkgericht, wereldwijd relevant en research-gerichte aanpak gebruikt om zeer gewaardeerd afgestudeerden te ontwikkelen voor de wereldwijde werkplek. Ondersteund door dit model, het ontwerp van de nieuwe campus ruimtes studenten in staat om creatieve, geïntegreerde en samenwerkend leren ondersteund door het gebruik van moderne technologieën te ervaren.

UTS biedt ook uitgebreide ondersteuning voor internationale studenten, waarvan vele zijn gratis. Deze omvatten Engels taalondersteuning, een multireligieuze gebedsruimte, carrière begeleiding en medische diensten en huisvesting.

Meer dan 180 postdoctorale opleidingen worden aangeboden, alsook onderzoeksprogramma's in Business; Communicatie; Creatieve intelligentie en innovatie; Design, architectuur en bouw; Onderwijs; Engineering; Gezondheid; Informatie Technologie; Internationale Studies; Wet; Apotheek en Wetenschap.

Onderzoek bij UTS

UTS is gericht op toegepast, impact gedreven onderzoek, het verstrekken van relevante oplossingen voor de huidige nationale en internationale problemen.

Onderzoek bij UTS is verdeeld in zes thema gebieden: Future diensten en industrie; Communicatie en intelligente systemen; Gezondheid futures; Duurzaamheid en de gebouwde omgeving; Creatieve industrieën en civiele samenlevingen; Bedrijfsinnovatie.

De universiteit werkt met een scala van industriële partners om praktijkgericht onderzoek oplossingen, toegang bieden tot een breed scala aan toonaangevende voorzieningen, de activa en de vaardigheden, expertise en innovatief vermogen van de talentvolle onderzoekers. UTS onderzoek wordt gebenchmarkt aan wereldstandaard of boven door Excellence in Research voor Australië (ERA) 2012.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk MLS » Bekijk Diploma's - Lawstudies » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Diploma's - HealthcareStudies » Bekijk Certificates » Bekijk Master » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Doctor of Educations » Bekijk Certificaten » Bekijk PhD - Lawstudies » Bekijk Cursus - AcademicCourses » Bekijk PhD - PhDStudies » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Juris Arts Afgestudeerde Certificaat In De Professionele Rechtspraktijk

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Nieuw in 2017, UTS is de enige universiteit in Sydney een geïntegreerd recht en PLT-programma dat in het equivalent van drie jaar full time studie, waaronder een aantal zomer onderzoek kan worden afgerond bieden. De Juris Doctor Graduate Certificate in Professional Legal Practice is een afgestudeerde licentiaat in de rechten dat zowel de academische en praktische juridische opleiding componenten combineert voor toelating als advocaat bij het Hooggerechtshof van NSW. Het is specifiek ontworpen voor afgestudeerden van andere dan de wet disciplines. De cursus kwalificeert als een Australische kwalificatiekader level 9 master's degree. Het flexibele karakter van de cursus geeft studenten de mogelijkheid om te werken terwijl ze studeren en hun werklast aan te passen aan de professionele en persoonlijke verplichtingen aan te passen. [+]

De cursus biedt een alternatieve route om te oefenen als advocaat voor afgestudeerden die met succes een eerste graad hebben afgerond. In een geglobaliseerde wereld, is de cursus internationaal erkend als een graduate-level wet kwalificatie. UTS: Law integreert flexibel leren opties, waaronder dag en nacht klassen, blok intensieve lessen, online leren en authentieke assessments.

Career opties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, advocaat in een particulier bedrijf, corporatie, overheidsinstelling of het Gemeenschapsrecht centrum, regulatory affairs en beleidsadviseur in de publieke of particuliere sector of juridische specialisatie in verband met studenten vooropleiding of verbeterde carrièremogelijkheden binnen een bestaande professionele sfeer.... [-]


Juris Doctor Master Of Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Australië Sydney

De Juris Doctor Master of Business Administration is afgestudeerd recht en business graad die voortbouwt op de gevestigde reputaties van UTS: Law en de UTS Business School te hoog kaliber, graduate-level onderwijs in de theorie en praktijk van het recht en business. Het is specifiek ontworpen voor afgestudeerden van andere dan de wet disciplines. [+]

Deze cursus biedt studenten met een geïntegreerde blootstelling aan de beroepspraktijk, zowel in juridische en zakelijke context.

Career opties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, advocaat binnen een particulier bedrijf, overheidsinstelling of het Gemeenschapsrecht centrum, regulatory affairs en beleidsadviseur in de publieke of particuliere sector of juridische specialisatie in verband met studenten 'vooropleiding of verbeterde carrièremogelijkheden binnen een bestaande professionele sfeer.

[-]

Master In De Architectuur

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Architecture is een gerichte, professionele graad en is nodig om een ​​praktiserende architect te worden. Het is de tweede van twee graden, die na de succesvolle afronding van de Bachelor of Design in Architectuur (C10004) of gelijkwaardig. [+]

Deze cursus is een innovatieve en flexibele professionele opleiding. Door middel van een niet-sequentiële structuur, die kunnen studenten kiezen uit een reeks van de kern en keuzevakken, het geeft studenten keuze met betrekking tot hun professionele specialisatie die hen het beste kunnen dienen in hun toekomstige loopbaan. Architectonisch ontwerpen onderwerpen versterken van een kritisch inzicht in architectuur als zowel een discipline met een bestaande hoeveelheid kennis en een set van praktijken die continu uitdagen en toe te voegen aan dat lichaam van kennis. Het onderzoek wordt uitgevoerd als voorstudie van de besluitvorming te ontwerpen, tijdens het ontwerp en in de reflectie op ontwerp ontwikkeling. Architectenbureau onderwerpen voor te bereiden studenten voor op uitgebreide praktijk in nieuwe media en markten, eigentijdse bedrijfsvoering en mondiale economie en binnen uitdagende sociale, milieu-, politieke en regelgevende context.Studenten die een Master of Architecture en de daaropvolgende praktische ervaring komen in aanmerking om te worden ingeschreven architecten. ... [-]


Master In De Architectuur (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Een beperkt aantal plaatsen wordt elk jaar aangeboden aan voldoende gekwalificeerde studenten om een ​​studieprogramma te volgen dat leidt tot deze prijs. Deze graad is voor afgestudeerden die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen door een passend onderzoek te doen onder professionele begeleiding van UTS : Design, Architecture and Building academic staff. [+]

[-]

Master In De Ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt een kans op masterniveau voor recent afgestudeerde ingenieurs en technische specialisten om de kennis en vaardigheden opgedaan in de eerste graad, terwijl de uitbreiding van hun bestuurlijke en professionele engineering kennis te verdiepen. De cursus is bedoeld om studenten in staat om diepgaande kennis en vaardigheden te verwerven in het bijzonder belangrijk dat zij zich, als onderdeel van hun undergraduate engineering. De aangeboden vakken volgen een geïntegreerde aanpak voor de beroepspraktijk door middel van de verplichte disciplinaire en professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken van de gekozen major, een onafhankelijke ingenieur project in ten minste één gebied van engineering, en een set van keuzevakken (elke techniek of IT-onderwerpen relevant , sommige met voorafgaande goedkeuring). Studenten hebben ook de mogelijkheid om geen verkiezing van een grote. [+]

Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma van de studie die het lichaam van de verworven kennis in hun eerste graad verdiept en breidt de kennis grenzen in beleid en engineering management gebieden kiezen. Het biedt ook een unieke kans om hun kennis te verdiepen en krijgen praktische vaardigheden door het verrichten van een onafhankelijk ingenieur project in een bepaalde grote. Studenten hebben ook de mogelijkheid om geen verkiezing van een grote.

Studenten die een fundamentele undergraduate ingenieursdiploma in staat zijn om hun vermogen en kennis te vergroten door middel van master-niveau cursussen in hun respectieve majors, waardoor ze te winnen en houd de werkgelegenheid in hun respectieve technische velden.... [-]


Master In De Ingenieurswetenschappen (geavanceerde)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt een kans op masterniveau aan professioneel opgeleide ingenieurs te verkennen in de diepte specifieke technische aspecten door het verrichten van een substantieel onderzoek in een groot gebied van engineering. Als onderdeel van deze cursus studenten voeren ten minste 48 studiepunten van cursussen en een onderzoeksproject van 48 studiepunten (over een periode van een jaar) onder de individuele academische begeleiding. De informatie aangeboden op deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van de verplichte professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken van de gekozen major, een onafhankelijk ingenieursbureau afstudeerproject in ten minste een gebied van engineering, en een set van keuzevakken (eventuele technische of IT-relevant onderwerpen, sommige met voorafgaande goedkeuring). [+]

Deze cursus is ontworpen om pathways voor in aanmerking komende studenten in hogere mate te creëren door onderzoek (HDR) programma's zoals de Master of Engineering (Research) en de Doctor of Philosophy (PhD). Studenten die toelating zoeken naar HDR-programma's nog moeten gaan door de relevante beoordelingsproces.

Studenten die een fundamentele undergraduate ingenieursdiploma in staat zijn om hun vermogen en kennis te vergroten door middel van master-niveau cursussen in hun respectieve majors, waardoor ze te winnen en houd de werkgelegenheid in hun respectieve technische velden. Studenten die momenteel werkzaam zijn in staat om hun kans om technische problemen in hun beroep op te lossen te verbeteren en kan dus lof ontvangen voor hun prestatie. Er zijn mogelijkheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot hun specifieke technische gebied. ... [-]


Master In De Ingenieurswetenschappen (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze graad kan worden toegekend aan kandidaten die een individueel programma van begeleid werk hebben afgerond en een scriptie waarin de resultaten voorgelegd. Onderwerpen die nauwe samenwerking met het bedrijfsleven te betrekken worden sterk aangemoedigd, en een meerderheid van de huidige kandidaten zijn bezig met thema's die actief worden ondersteund door hun werkgevers. [+]

Deze graad biedt het beoefenen van ingenieurs met een gelegenheid om na te streven, in de diepte, de oplossing van een technisch probleem dat individuele inspanning buiten de reikwijdte van een bachelordiploma vereist. In overeenstemming met het algemene beleid van de faculteit, ligt het accent op toegepast onderzoek en ontwikkeling, hoewel fundamenteel onderzoek voorstellen zijn ook welkom en ondersteund.

Carrière opties omvatten posities in universiteiten en andere instellingen verrichten van onderzoek of ander academisch werk, inclusief onderwijs. Mogelijkheden met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling bestaan ​​ook met nationale en internationale bedrijven.

[-]

Master In De Ingenieurswetenschappen Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Engineering Management (MEM) is een kans voor ingenieurs, technische specialisten en niet-technische professionals op te bouwen en strekken hun managementvaardigheden en integreren van hun zakelijke en technische kennis. [+]

De MEM is speciaal ontworpen om de interface tussen engineering, technologie en management te benadrukken. De integratie van zorg op maat cursussen en een onafhankelijk project levert afgestudeerden die de professionele, maatschappelijke en ecologische context te begrijpen en een scala aan management en engineering capaciteiten hebben ontwikkeld om te reageren op het.

De MEM-programma biedt een kans voor degenen die streven naar uitmuntendheid op zichzelf uit te dagen op het masterniveau, verdiepen hun kennis en vaardigheden en krijgen een voorsprong op de concurrentie in de industrie.

[-]

Master In De Ingenieurswetenschappen Beheer Master Of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie en de Faculteit der Bedrijfskunde hebben deze master dat alle voordelen van een generalist Master of Business Administration biedt met een gerichte engineering management programma ontwikkeld. De aangeboden in deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van verplichte engineering management / professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken voor bedrijfskunde en een onafhankelijke ingenieur project in engineering management relevant. [+]

Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om de Master of Engineering Management en Master of Business Administration in twee jaar full-time studie. Deze unieke cursus is voor studenten die een bachelor in techniek en die willen een Master of Engineering Management combineren met een Master of Business Administration.

Deze cursus is geschikt voor professionele ingenieurs die willen vaardigheden in engineering management en bedrijfskunde beheersen. Het is geschikt voor het beoefenen van ingenieurs die gebruik willen maken van uitdagende en leidinggevende functies in hun organisatie of carrière.

[-]

Master In De Ingenieurswetenschappen Master In De Ingenieurswetenschappen Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om de Master of Engineering (ME) en de Master of Engineering Management (MEM) in twee jaar full-time studie te voltooien. De informatie aangeboden op deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van de verplichte professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken aan de grote relevant (als onderdeel van de Master of Engineering), een onafhankelijke ingenieur project in de grote en een set van keuzevakken (elke techniek of IT-onderwerp). [+]

Deze cursus is voor studenten die kwalificatie een bachelor in techniek en die willen de Master of Engineering te combineren met een specifieke major met de Master of Engineering Management. Dit stelt studenten aan technische-specifieke vaardigheden en engineering management vaardigheden te verwerven in een versnelde manier en volledige twee cursussen in twee jaar in plaats van drie jaar individueel.

Studenten die een basic engineering undergraduate degree in staat zijn om hun vermogen en kennis te vergroten door middel van master-niveau cursussen in hun respectieve majors, en krijgen de kennis en vaardigheden die hun vermogen om te ontwikkelen tot engineering management rollen te verbeteren.... [-]


Master In De Toegepaste Beleid

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Applied beleid, die door de UTS Institute for Public Policy and Governance (UTS: IPPG), is ontworpen voor het midden-niveau en senior professionals en praktijkmensen in de publieke, private en non-profit sectoren die hun kennis te vergroten, vaardigheden base en carrièremogelijkheden. Het voorziet in een transdisciplinaire basis voor het begrijpen van beleid in deze sectoren. De cursus gaat in op de ontwikkeling en uitvoering van het beleid in de praktijk; beleidsonderzoek vaardigheden en methoden; het maken en de evaluatie van het beleid; en de uitvoering van het programma en het beheer. De cursus wordt geïnformeerd door de toegepaste beleid en sociaal onderzoek ervaring van de UTS: IPPG met de overheid, de industrie en de gemeenschap in de Australische context en internationaal. [+]

De cursus is bedoeld om een ​​aangebrachte aandacht die theoretisch onderbouwd zijn. De cursus biedt studenten de mogelijkheid om te werken aan de overkant van industriële sectoren op het real-world problemen en hun leren getrokken uit UTS case studies kritisch toepassen: onderzoeksprogramma IPPG en hun eigen werkplek om oplossingen te innoveren. Het bevat actieve benaderingen van het leren, met inbegrip van debatten, case studies, rollenspellen, groepsdiscussies, presentaties en gastsprekers. Alle studenten voeren een individueel onderzoeksproject, en krijgen de nodige kennis en ervaring tot daadwerkelijke beleidsontwikkeling, uitvoering en evaluatie. De cursus biedt een algemeen beleid stroom gericht op de beroepspraktijk, evenals grote stromen in de lokale overheid studies; stedelijk en regionaal beleid; en sociaal onderzoek. De kernvakken van de cursus onderzoekt hedendaagse beleidsuitdagingen; beleid in de praktijk; het beleid en de middelen en indicaties en besluitvorming. Om hun opleiding op maat kunnen studenten hun keuzevakken kiezen uit een scala van onderwerpen uit UTS: IPPG, de Faculteit van Design, Architectuur en Building en de UTS Business School. De cursus biedt ook een sub-majoor in Project Management. De cursus maakt gebruik van verschillende werkvormen, waaronder de intensieve block-modus en online levering, ontworpen door academici, artsen en industrie leiders. De meeste onderwerpen worden aangeboden in flexibele modus en geleverd in blokken of online voor meer effectieve integratie van studie en werk verplichtingen.... [-]


Master In Het Management

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Management biedt kennis, vaardigheden en conceptuele kaders om leerlingen te identificeren en gericht op een breed scala aan onderwerpen karakteriseren van de werkomgeving van senior managers - dat wil zeggen, in omstandigheden van complexiteit en onzekerheid, waar het vonnis en de bijbehorende verantwoordelijkheden definiëren mogelijkheden. Verwerven de studenten de conceptuele en analytische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle prestaties van het management in een waaier van contexten, waaronder het bedrijfsleven, overheid en non-profit sector, en een verscheidenheid aan professionele instellingen. [+]

De cursus biedt studenten met kennis en ervaringen om hun professionele / publieke verantwoordelijkheden in het leiden, managen en het beheer van de middelen en de ondernemingen te verbeteren. Een innovatieve, flexibele structuur biedt studenten met een maximale keuze bij het selecteren van onderwerpen en opleidingen op maat van hun persoonlijke en professionele behoeften te voldoen.

De Master of Management is ontworpen om de behoeften van individuen, cliëntenorganisaties en beroepsorganisaties voor het beheer van het onderwijs te voldoen.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Master Of Arts (onderzoek) In De Geestes- En Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Arts in de Humane Wetenschappen (Research) biedt een mogelijkheid voor afgestudeerden om hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, om hun kennis te verdiepen in een gebied van de sociale wetenschappen of menswetenschappen, en om een ​​aantal originele onderzoek te doen. [+]

Het onderzoek graden worden aangeboden door UTS: Communicatie zijn vooral waardevol voor diegenen die een academische carrière, een carrière in het onderzoek of een gevorderd niveau van de beroepspraktijk na te streven.

[-]

Master Of Arts (onderzoek) In Internationale Studies

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze graad biedt een mogelijkheid voor afgestudeerden om hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, om hun kennis op een bepaald gebied van internationaal onderzoek te verdiepen en een aantal originele, onafhankelijk onderzoek te verrichten. [+]

De Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen heeft een sterke expertise in China studies. Universiteit regels staan ​​voor het indienen van een scriptie in een andere taal dan Engels op voorwaarde dat specifieke voorwaarden is voldaan taal.

Het onderzoek graden worden aangeboden door UTS: Internationale Studies zijn vooral waardevol voor diegenen die een academische carrière of een carrière in het onderzoek voort te zetten.

[-]

Master Of Arts In Communicatiemanagement

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Arts in Communication Management biedt geavanceerde hedendaagse studie en de praktijk in professionele communicatie management. Het is geschikt voor de huidige en aspirant-beoefenaars die willen de relevante expertise te bereiken om hun carrière doelen te bereiken. Studenten kunnen de belangrijkste op het gebied van Public Relations, geïntegreerde communicatie, of Organisational Change en Communicatie. Als alternatief kunnen de studenten ervoor kiezen om generalist studies die een stichting voor het brede terrein van communicatie management praktijk te bieden af ​​te ronden. [+]

Academisch personeel dat betrokken is in de loop aanzienlijke ervaring in de sector en hebben toegezegd onderzoek in het veld.

Afgestudeerden van deze cursus hebben: gevorderd begrip van de communicatie en de managementthe mogelijkheid om de communicatie theorie en practicethe vermogen om te analyseren, ontwerpen synthetiseren, kosten en evalueren van een communicatie strategya gevoeligheid voor ethische en juridische kwesties in verband met communicationa vermogen om na te denken over de rol en de verantwoordelijkheden van communicatorsthe capaciteit om perspectieven die interculturele en mondiale, eneen gevoeligheid voor problemen van uitsluiting toe te passen, het eigen vermogen en justice.A volledige lijst van de afgestudeerde attributen van de cursus is verkrijgbaar bij UTS: Communicatie.... [-]


Master Of Arts In Creatief Schrijven

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Arts in Creative Writing is bedoeld voor ervaren schrijvers die verder willen ontwikkelen hun theoretische kennis en vaardigheden. Studenten leren waardevolle vaardigheden en naar de ontwikkeling van een groot project onder begeleiding van een academische faculteit lid met expertise in creatief schrijven. [+]

Studenten studeren een genre in de diepte of verken een scala aan genres en media.

Afgestudeerden van deze cursus te ontwikkelen: algemene en specifieke vaardigheden in het schrijven van een heel scala van genresan vermogen te ontwikkelen en kritisch hun eigen workan begrip van de relaties van het schrijven van de praktijk en publicatie te herzien in een heel scala van media en hedendaagse culturele formsa kritische kennis van de culturele en esthetische debatten, Andan mogelijkheid om creatief en kritisch denken, en bijdragen aan de ontwikkelingen in de culturele industrieën.

Career opties omvatten reclame, informatica, creatief schrijven, freelance schrijven en bewerken, journalistiek, media onderzoek, publiceren of scenarioschrijven, en bewerken in de gemeenschap organisaties of overheidsdiensten.... [-]


Master Of Built Environment (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Een beperkt aantal plaatsen wordt elk jaar aangeboden aan voldoende gekwalificeerde studenten om een ​​studieprogramma te volgen dat leidt tot deze prijs. Deze graad is voor afgestudeerden die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen door een passend onderzoek te doen onder professionele begeleiding van UTS : Design, Architecture and Building academic staff. [+]

[-]

Master Of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De UTS MBA onderscheidt zich van de concurrentie door zijn praktische, beroepsgerichte oriëntatie en door de open architectuur van de cursus design. Alle MBA onderwerpen worden goedgekeurd door een industrie bord dat wijst op 'relevantie voor de werkplek' als een vooraanstaande onderwerp ontwerpprincipe. De MBA biedt kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor superieure prestaties van het management zijn. [+]

De cursus biedt ongeëvenaarde flexibiliteit programma. Studenten ontwerpen hun MBA om hun werk ambities passen. Een breed scala aan specialistische vaardigheden wordt geïntroduceerd door een keuze van majors en sub-majors. De docenten zijn afkomstig uit tot de beste onderzoekers en universitaire docenten over de hele wereld, het houden van de studenten op de hoogte van de huidige trends en zich te concentreren op het globale beeld.

Algemeen management vaardigheden te ontwikkelen expertise in strategisch denken, kritische analyse, ontwikkeling en implementatie van business plannen, besluitvorming onder onzekerheid, het begrijpen van de organisatorische dynamiek, anderen motiveren, effectieve communicatie, leiderschap, en het bevorderen van verandering in dynamische omgevingen. Functionele vaardigheden te ontwikkelen competentie in een aantal belangrijke disciplines, waaronder boekhouding, financiën, marketing en human resources management. Specialistische vaardigheden worden geïntroduceerd op gebieden zoals: internationale marketing; human resource management; management in de publieke, private en internationale sferen; toerisme; sport; Arts Management; engineering management; en informatietechnologie. ... [-]


Master Of Design

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Uniek in Australië, de Master of Design is intellectueel levendig, sociaal boeiende, visionair, praktijk gericht en actief verbonden aan de industrie. Deze cursus is gecentreerd rond het bouwen van een ontwerp gemeenschap netwerk. De cursus bestaat uit twee hoofdonderdelen: gespecialiseerde masterclasses onder leiding van een studio leider en partners uit de industrie en de theorie en technologie vakken in het hele programma. [+]

Het programma richt zich op en integreert onderzoek, industrie samenwerking, internationalisering en een ontwerp van cultuur door het leveren van gespecialiseerde, kern en trans-disciplinaire onderwerpen. Het voorziet in een postdoctoraal onderwijs dat flexibel is in zowel de praktijk oriëntatie en onderzoek integration.With een focus op design evolutie, innovatieve integratie van nieuwe technologieën, praktijk en student experimenteren, is dit Master of Design geleverd door ervaren studio-leiders die worden erkend leiders in de specifieke sectoren en beroepen.

Ontworpen om een ​​evenwicht te vinden tussen een hoog niveau van specialisatie en lateraal denken te produceren, het programma stelt studenten in staat om het ontwerp te onderzoeken van een trans-disciplinaire perspective.It stelt studenten in staat te ontwerpen problemen te verkennen onder begeleiding van een praktijk leider, nieuwe strategieën en de toepassing te leren van het onderzoek en theorie. Het ondersteunt de beste praktijken in postgraduate ontwerp onderwijs door middel van leren en onderzoek strategieën die kritisch ontwerp practice.Graduates van deze cursus zijn leiders in design en aanverwante industrie door middel van hun expertise in productontwikkeling en service ontwikkeling. Ze zijn in staat om strategische processen, creatieve gereedschappen en onderzoeksvaardigheden te benutten voor innovatie in design.The programma biedt een suite van onderwerpen voor postdoctorale ontwerpers op het gebied van interactie, strategie en ondernemerschap, lichtontwerp, technotextiles en tekst en beeld. Gemeenschappelijke onderwerpen verkennen gerelateerde conceptuele uitdagingen en vragen van visuele expressie in de zoektocht naar nuttige, bruikbare en resonante designs te ontwikkelen. Deze omvatten het begrijpen en verwoorden het belang van 'user experience', de rol van... [-]


Master Of Education (leren En Leiderschap)

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is voor opvoeders en leren en ontwikkeling professionals die hun praktijk en de toekomstige carrièremogelijkheden te verbeteren. Het richt zich op innovatieve, toonaangevende, leren en onderzoek - alle cruciale hedendaagse beroepspraktijk. Het maakt gebruik van cutting-edge-practice gebaseerde benaderingen die een hoge mate van maatwerk bieden. Studenten van diverse werk achtergronden profiteren van de interactie met collega's uit een scala van industriële contexten, waarbij de focus van hun werk over kwesties aan hen en hun praktijk relevant. De cursus is speciaal ontworpen om de nieuwste in-technologie ondersteund lesgeven aan drukke professionals met een blended learning aanpak te brengen. [+]

Deze cursus biedt een hoge mate van maatwerk. Studenten kunnen hun opleiding op maat, leerresultaten en evaluaties van hun eigen werkplek praktijk en loopbaanontwikkeling door het innovatief vermogen Wrap. De cursus bouwt voort op UTS gerenommeerde Learning.Futures benadering, speciaal ontworpen voor drukke professionals. Het onderzoek geïnspireerd pedagogische aanpak bevat UTS: sterke internationale reputatie Onderwijs voor onderzoek in de professionele en werkplekleren.

Carrière opties omvatten posities in leiderschap; beleid; educatieve, leren en ontwikkeling, en training posities in de scholen; Aanbieders van VET; hoger onderwijs; universiteiten; het bedrijfsleven; gezondheidszorg; overheid; gemeenschap en niet-gouvernementele organisaties; piek organen; en beroepsverenigingen.... [-]


Master of Education (Research)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]

Master of Engineering (Extension)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt een kans op masterniveau aan professioneel opgeleide ingenieurs om uit te breiden in de diepte en de breedte van de kennis en vaardigheden die in hun techniek undergraduate studies. Studenten kunnen een belangrijke voltooien in engineering en ook kiezen voor een sub-majoor in een ander gebied van engineering, informatietechnologie of een andere discipline. De voltooiing van de proefpersonen en een onafhankelijke afstudeerproject in ten minste een gebied van engineering staat centraal in deze eis. De informatie aangeboden op deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van de verplichte professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken van de gekozen major en sub-major, een onafhankelijk ingenieursbureau afstudeerproject in ten minste een gebied van engineering, en een set van keuzevakken (relevante elke technische of IT-onderwerpen, sommige met voorafgaande goedkeuring). [+]

Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma van de studie die het lichaam van de verworven kennis in hun eerste graad verdiept en breidt de kennis grenzen in beleid en engineering management gebieden kiezen. Het biedt ook een unieke gelegenheid om kennis in een andere discipline te verbreden door middel van een sub-major, het geven van een extra voordeel aan studenten die carrière mogelijkheden in multidisciplinaire gebieden te zoeken.

Studenten die een fundamentele undergraduate ingenieursdiploma in staat zijn om hun vermogen en kennis te vergroten door middel van master-niveau cursussen in hun respectieve majors, waardoor ze te winnen en houd de werkgelegenheid in hun respectieve technische velden. ... [-]


Master Of Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Finance biedt een uitgebreid scala aan vaardigheden en expertise verwacht van vooraanstaande beoefenaars in de bank- en financiën. [+]

De finance-programma biedt de deelnemers de gelegenheid om kennis van financiën theorie en technieken te verwerven voor de leading-edge beroepspraktijk doeleinden.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Master Of Finance (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Finance (Uitbreiding) biedt een uitgebreid scala aan vaardigheden en expertise verwacht van vooraanstaande beoefenaars in de bank- en financiën. [+]

De finance-programma biedt de deelnemers de gelegenheid om kennis van financiën theorie en technieken te verwerven voor de leading-edge beroepspraktijk doeleinden. De extra keuzevak keuzes bieden een kans om dieper gespecialiseerd in de financiële discipline en om verdere versterking van de vaardigheden van studenten, de beroepspraktijk, specialistische kennis en capaciteiten.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Master Of Fysiotherapie (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor fysiotherapeuten, of studenten die een fysiotherapie diploma, hetzij op het niveau van een bachelor-niveau of graduate-entry master's ingeschreven in Australië hebben voltooid, en die willen een carrière in het onderzoek of een concurrentievoordeel te behalen in hun carrière door het invullen van een extra postdoctorale kwalificatie. Studenten krijgen onderzoeksvaardigheden en expertise op het gebied van onderzoek rente, en demonstreren hun uitstekende academische bekwaamheid en inzet voor fysiotherapie door de voltooiing van de opleiding. [+]

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om te werken met vooraanstaande nationale en internationale onderzoekers in hun gebied van belang, en het ontwikkelen en een origineel onderzoeksproject dat bijdraagt ​​aan de kennis te voltooien. Studenten krijgen voor opleiding door onderzoek en vaardigheden, evenals het ontwikkelen van uitgebreide kennis en expertise in een gebied van onderzoek. Studenten worden ondersteund door een sterke en levendige onderzoekscultuur, zowel binnen de school en de universiteit, en hebben toegang tot andere onderzoekers, een breed scala aan workshops, de Universiteitsbibliotheek en onderzoeksfaciliteiten.

Deze cursus is een uitstekende voorbereiding voor studenten die willen promotieonderzoek studie, een carrière in het onderzoek, of een hoger niveau fysiotherapie posities na te streven. Carrière opties omvatten academische afspraken, uitgebreid praktijk rollen, adviesfuncties en industrie rollen.... [-]


Master Of Information Technology

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld om studenten in staat om een ​​uitgebreid en beter begrip van de informatietechnologie in gespecialiseerde technische of het management gebieden te bereiken. Het brede scala van specialisaties kunnen studenten om de cursus af te stemmen op hun loopbaanontwikkeling behoeften te bevredigen. Studenten met een bacheloropleiding in een informatietechnologie gerelateerd worden geadviseerd de Master of Information Technology (Extension) te overwegen (C04296). [+]

Het is essentieel om IT-kennis en vaardigheden up-to-date. Deze cursus biedt studenten een beter begrip van de business context en technische ontwikkelingen vormgeven van de hedendaagse informatie- en communicatietechnologie (ICT), en rust hen om de uitdagingen van het werken in de IT-industrie te voldoen.

De cursus biedt studenten met een goed begrip van de geavanceerde concepten van de informatie-technologie in een commerciële omgeving, zodat ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van IT-oplossingen in hun organisatie.

Afhankelijk van de grote geselecteerde carrièremogelijkheden behoren carrièremogelijkheden een brede waaier aan functies in de IT-industrie, waaronder business intelligence expert, e-business ontwikkelaar, spelletjesontwikkelaar, informatiesysteem manager, IT security analyst, IT security manager, ICT security analyst, IT security consultant, pen test, IT project manager, film animator, software architect, software kwaliteit / test specialist en systeem analist.... [-]


Master of Information Technology (Extension)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney

[+]

Deze cursus biedt studenten een beter begrip van de business context en technische ontwikkelingen vormgeven van de hedendaagse informatie- en communicatietechnologie (ICT), en rust hen om de uitdagingen van het werken in de IT-industrie, alsmede het verschaffen van de mogelijkheid om vaardigheden in alternatieve ontwikkelen ontmoeten IT-disciplines.

De cursus biedt studenten met een goed begrip van de geavanceerde concepten van de informatie-technologie in een commerciële omgeving, zodat ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van IT-oplossingen in hun organisatie.

Afhankelijk van de grote geselecteerde carrièremogelijkheden behoren carrièremogelijkheden een brede waaier aan functies in de IT-industrie, waaronder business intelligence expert, e-business ontwikkelaar, spelletjesontwikkelaar, informatiesysteem manager, IT security analyst, IT security manager, ICT security analyst, IT security consultant, pen test, IT project manager, film animator, software architect, software kwaliteit / test specialist en systeem analist.... [-]


Master Of Laws

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De UTS Master of Laws (LLM) tegemoet aan de veranderende eisen van de advocatuur. Het verstrekken van de mogelijkheid voor juristen zich te specialiseren in bepaalde gebieden die tot hun gebied van juridische praktijk relevant zijn, de UTS LLM is relevant voor het beroepsleven en intellectueel belonen. [+]

Nauwe interactie tussen de advocatuur en UTS: Law staat garant voor een spannende wedstrijd tussen een eerste-klas onderwijs en een verhandelbare postdoctorale juridische kwalificatie. De lessen worden gegeven door een mix van beroepsbeoefenaren, voltijds academisch personeel en internationale bezoeken van academici, en mogelijkheden voor cross-institutionele studie, zowel binnen als buiten Australië, worden aangemoedigd.

Specialisatie en deskundigheidsbevordering leidt tot een carrière in een reeks gewilde specialist roepingen in de praktijk van het recht.

[-]

Master Of Laws (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Laws (Onderzoek) biedt een mogelijkheid voor afgestudeerden om hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, hun kennis op een bepaald gebied van de wet te verdiepen en verbinden zich ertoe origineel onderzoek. Het diploma wordt uitgereikt aan kandidaten die bekwaamheid aan te tonen in het onderzoek, inzicht in onderzoeksmethoden en een mogelijkheid om een ​​originele bijdrage aan de kennis te maken. [+]

Deze cursus is geschikt voor studenten die een diploma cursussen hebben afgerond en willen hun kennis in een bepaald rechtsgebied te verdiepen door middel van onderzoek. Studenten ontwikkelen kritische en analytische vaardigheden en geavanceerd onderzoek vaardigheden om een ​​grondige verkenning van hun gekozen gebied mogelijk te maken. Deze graad is waardevol voor diegenen die een carrière in het onderzoek voort te zetten.

Career opties omvatten posities in universiteiten, het verrichten van onderzoek, bijdragen aan de openbare orde, of andere academische werk, waaronder onderwijs, belangengroepen en juridische publicaties.

[-]

Master Of Management (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Management (Uitbreiding) biedt kennis, vaardigheden en conceptuele kaders om studenten in staat om complexe vraagstukken karakteriseren van de werkomgeving van senior managers in de toekomst te identificeren en op te lossen. Verwerven de studenten de conceptuele en analytische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle prestaties van het management in een waaier van contexten, waaronder het bedrijfsleven, overheid en non-profit sector, en een verscheidenheid aan professionele instellingen. [+]

De cursus biedt studenten met kennis en ervaringen om hun professionele vaardigheden en inzicht in het beheer van mensen, middelen en organisatorische processen te verbeteren. Een innovatieve, flexibele structuur biedt studenten met een maximale keuze bij het selecteren van onderwerpen en opleidingen op maat van hun persoonlijke en professionele behoeften te voldoen. De extra keuzevak keuzes bieden een kans om dieper gespecialiseerd in het beheer van discipline en om verdere versterking van de vaardigheden van studenten, de beroepspraktijk, specialistische kennis en capaciteiten.

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van individuen, cliëntenorganisaties en beroepsorganisaties voor het beheer van het onderwijs te voldoen.... [-]


Master Of Marketing (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Marketing (Uitbreiding) biedt de mogelijkheid voor studenten om hun kennis uit te breiden op het gebied van communicatie, sales management, de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten, business-to-business marketing, technologie en marketing, evenals de juridische beperkingen op en de ethische implicaties van marketing in Australië. [+]

De marketing programma biedt hedendaagse theoretische marketing kennis en de praktische vaardigheden die nodig zijn voor superieure prestaties in de Australische en internationale markten. De extra keuzevak keuzes bieden een kans om dieper gespecialiseerd in de marketing discipline en om verdere versterking van de vaardigheden van studenten, de beroepspraktijk, specialistische kennis en capaciteiten.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Master Of Professional Ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt een masteropleiding aan voor recent afgestudeerde ingenieurs die een drie- of vierjarige bachelor of engineering of technologie hebben afgerond. Studenten kunnen zich inschrijven voor de Master of Professional Engineering en verder gaan op het gebied van specialisatie. Deze cursus stelt studenten in staat om kennis en expertise te verdiepen in hun vakgebied, en zijn kant-en-praktijk in de techniek. Studenten kunnen ondernemen een belangrijk en worden erkend voor deze specialisatie op hun testimonium. De Master of Professional Engineering is ontworpen om een ​​geïntegreerde aanpak van de professionele ingenieurspraktijk op te nemen door gebruik te maken van verplichte professionele ingenieurswetenschappen, verplichte vakken die relevant zijn voor de hoofdvak, een onafhankelijke engineering graduate project component en de verplichte engineering praktijkstroom. [+]

Het biedt ook een unieke kans om hun kennis te verdiepen en krijgen praktische vaardigheden door het verrichten van een onafhankelijk ingenieur project in een bepaalde grote.

[-]

Master of Property Development

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

[+]

UTS erkent ook het brede karakter van de vastgoedindustrie. Studenten kunnen hun diploma aanpassen dankzij het uitgebreide aanbod aan specialistische keuzevakken, waaronder financiën, instandhouding, stadsontwerp, wereldwijde trends en commercieel vastgoed. Met een sterke basis in de planning zijn studenten ook in aanmerking voor een belangrijk blokkrediet in de Master of Planning (C04007).

De graad biedt aan onroerend goed gerelateerde professionals zoals architecten, ingenieurs, bouwmanagers, waardehouders, planners en zaken- of financiele professionals de mogelijkheid om hun kennis en kwalificaties te verbreden en een meer holistisch begrip van eigendomsontwikkeling en gerelateerde processen te verkrijgen. Dit stelt de afgestudeerden in staat hun beroepen uit te breiden of buiten hun oorspronkelijke vakgebied naar hogere of bredere rollen binnen de vastgoedindustrie te verhuizen en / of nieuwe klanten aan te bieden.... [-]


Master Of Science

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld om te voorzien in twee verschillende groepen studenten: professionele wetenschappers die hun industrie-gerelateerde vaardigheden bij te werken voor doorgroei en studenten overweegt een onderzoek graad. [+]

De cursus bevat een verplicht kern van professionele onderwerpen die relevant zijn voor alle wetenschappelijke disciplines. De onderwerpen in de kern een ruggengraat van vaardigheden van belang om een ​​professionele wetenschapper, worden zij zich bezighoudt met onderzoek, wetenschap bedrijven, sectoren of overheidsorganisaties. Dit zijn de vaardigheden van communicatie, kritische analyse, projectmanagement en innovatie en commercialisering. De professionele streng wordt aangevuld met een keuze uit groot onderzoek in een bepaalde wetenschap of wiskunde discipline, of in de wetenschap management. Studenten hebben ook de mogelijkheid om van de onderneming een onderzoeksproject, onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit. Voor studenten met een geschikte prestatieniveaus overweegt een onderzoek graad, deze cursus biedt een weg naar een PhD.Studenten in de Marine Science and Management grote worden blootgesteld aan multidisciplinaire en cross-institutionele cursussen, met een sluitstuk project gaf les aan het Sydney Institute of Marine Science (SIMS) en meerdere lezingen en praktische componenten met behulp van real-life data van de Australische Geïntegreerde Marine Observatorium System. ... [-]


Master Of Science (cum Laude)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney

Deze cursus biedt studenten een unieke kans om origineel onderzoek te doen en krijgen een grondige kennis in hun specifieke wetenschappelijke veld. Studenten hebben toegang tot personeel dat vooraanstaande onderzoekers en experts op hun gebied zijn. Het uitvoeren van deze cursus zijn studenten om hun onderzoekspotentieel te verkennen en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Deze cursus is ontworpen om een ​​beurs weg te verstrekken aan het promotietraject. [+]

De cursus bevat een verplichte kern van professionele onderwerpen aan alle wetenschappelijke disciplines relevant. De onderwerpen in de kern zorgen voor een ruggengraat van vaardigheden belangrijk om een ​​professionele wetenschapper, zijn ze bezig met onderzoek, wetenschap bedrijven, industrieën of overheidsorganisaties. Dit zijn de vaardigheden van communicatie, kritische analyse, project management en innovatie en commercialisering. De professionele streng wordt aangevuld met een keuze uit groot onderzoek in een bepaalde wetenschap of wiskunde discipline. Studenten in het Marine Science and Management belangrijke, bijvoorbeeld, worden blootgesteld aan multidisciplinaire en cross-institutionele cursussen, met een sluitstuk project onderwezen in het Sydney Institute of Marine Science (SIMS) en meerdere lezingen en praktische onderdelen met behulp van real-life data van de Australische Integrated Marine Observatorium System. De tweede helft van de cursus bestaat uit een substantiële onderzoekscomponent, geeft studenten de kans om originele, cutting-edge onderzoek te doen. Voor studenten met geschikte prestatie niveaus, biedt dit een directe weg naar een doctoraat, en voert punten die kunnen worden gebruikt in de beurs aanvraagprocedure.... [-]


Master Of Science (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor afgestudeerden om onderzoeksvaardigheden te verwerven en verdiepen van hun kennis in een gebied van de wetenschap. [+]

Het doel van het programma is de professionele ontwikkeling van de kandidaat, het verstrekken van ervaring in de probleemstelling, hypothese formuleren en testen, data-acquisitie, analyse en interpretatie, en project presentatie.

Carrière opties omvatten milieuadviseur, medische wetenschapper, onderzoeker, resource manager, wetenschapper of technoloog.

[-]

Master Of Science (onderzoek) In De Informatica Wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus stelt afgestudeerden uit te breiden en te verdiepen hun kennis in een gespecialiseerd gebied van computergebruik door het verrichten van onderzoek onder de supervisie van een lid van het wetenschappelijk personeel. [+]

De cursus stelt studenten in staat om zichzelf vooruit in hun carrière in de informatica en informatietechnologie, en biedt flexibiliteit bij de keuze van het onderwerp van onderzoek, zodat het nauw kan worden afgestemd op de professionele loopbaan van studenten.

Deze cursus stelt afgestudeerden uit te breiden en te verdiepen hun kennis van een gespecialiseerd gebied van computergebruik door het verrichten van onderzoek. De cursus stelt studenten in staat om zichzelf vooruit in hun carrière in de informatica en informatietechnologie, en biedt flexibiliteit bij de keuze van het onderwerp van onderzoek, zodat het nauw kan worden afgestemd op de professionele loopbaan van studenten. Carrière opties omvatten posities in universiteiten en andere instellingen verrichten van onderzoek of ander academisch werk, inclusief onderwijs. Mogelijkheden met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling bestaan ​​ook met nationale en internationale bedrijven.... [-]


Master Of Science (onderzoek) In De Wiskundige Wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt de mogelijkheid om onderzoeksvaardigheden te verwerven en om kennis te verdiepen in een van de gebieden van de wiskunde. Het doel van het programma is de professionele ontwikkeling van de kandidaten door middel van beheersing van een aanzienlijke hoeveelheid wiskundige literatuur samen met oorspronkelijk onderzoek onder begeleiding van een supervisor. [+]

Vaardigheden in het onderzoek en de mogelijkheid om wiskundig te denken zijn in de groeiende vraag in de industrie, financiën en diverse overheidsorganisaties. Als gevolg daarvan, afgestudeerden van deze cursus aanzienlijk verbreden hun loopbaankeuzes, en het onderwerp van onderzoek kan worden gekozen om hun loopbaan verder te vergemakkelijken, bijvoorbeeld in hogere niveaus van marktonderzoek, kwantitatief beheer en kwantitatieve financiën.

[-]

Master Of Science (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus heeft als doel om te vernieuwen en uit te breiden studenten 'wetenschappelijke en ervaring in de sector met leidinggevende en zakelijk inzicht. Het biedt studenten met tal van mogelijkheden door het toevoegen van waarde aan hun bestaande specialisaties en brengen ze op snelheid op kennis en technologie, of door uitbreiding naar andere majors van belang zijn voor de professionele en management vaardigheden te verwerven. [+]

De cursus bevat een verplichte kern van professionele onderwerpen aan alle wetenschappelijke disciplines relevant. De onderwerpen in de kern zorgen voor een ruggengraat van vaardigheden belangrijk om een ​​professionele wetenschapper, zijn ze bezig met onderzoek, wetenschap bedrijven, industrieën of overheidsorganisaties. Dit zijn de vaardigheden van communicatie, kritische analyse, project management en innovatie en commercialisering. De professionele streng wordt aangevuld met een keuze uit groot onderzoek in een bepaalde wetenschap of wiskunde discipline, of in de wetenschap management. Studenten hebben ook de mogelijkheid van het uitvoeren van een onderzoeksproject, onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit. Voor studenten met geschikte prestatieniveaus overweegt een onderzoek graad, deze cursus biedt een pad naar een PhD. Het laatste semester van keuzevakken kunnen studenten hun bestaande vaardigheden gebruiken toegesneden onderwerpen uit aanverwante disciplines over gezondheid, techniek en bedrijfskunde vullen.... [-]


Master Of Science In Internetworking

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor de informatica, informatietechnologie of gediplomeerd ingenieur, met of zonder ervaring met netwerken, die willen leren of hun kennis van netwerken en netwerktechnologieën breiden. Als studenten komen uit een verscheidenheid van achtergronden, er is een zekere mate van onderwerpkeuze in het programma aan individuele behoeften te voldoen. [+]

Het internetworking programma biedt praktische, hands-on leerervaring met behulp van verschillende middelen, inclusief de steun van Cisco Systems voor brede computernetwerk en relevante toepassingen, waaronder routing, switching, security, wireless en VoIP, mobile computing, web-systeem, cloud computing en het besturingssysteem . Geavanceerde keuzevakken in internetworking zijn beschikbaar. Het programma omvat alle aspecten van de organisatie gebruik van netwerken: ontwerp, implementatie, beveiliging, beheer, end systemen en applicaties. Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om meerdere vaardigheden over het veld internetworking en het desbetreffende gebied applicatie-ontwikkeling te ontwikkelen, op basis van interesse en electieve keuzes, bijvoorbeeld, switching en routing, systemen en netwerkbeheer en analyse, netwerkbeveiliging, mobiliteit, cloud computing, computernetwerk applicatie-ontwikkeling en web services ontwikkeling.... [-]


Master Of Science In Internetworking (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden van een veld die willen leren of hun kennis van netwerken en netwerktechnologieën breiden. Als studenten komen uit een verscheidenheid van achtergronden, er is een zekere mate van onderwerpkeuze in het programma aan individuele behoeften te voldoen. [+]

Het Internetworking programma biedt studenten met een praktische, hands-on learning ervaring met middelen die door Cisco Systems voor internetworking waaronder routing, switching, security en draadloos. Geavanceerde keuzevakken in internetworking zijn beschikbaar. Het programma omvat alle aspecten van de organisatie gebruik van netwerken: ontwerp, implementatie, beveiliging, beheer, end systemen en applicaties. Deze cursus bereidt studenten met een undergraduate diploma's die niet in het gebied van ICT, voor de toegang tot de arbeidsmarkt als ICT professional networking. Studenten die wel ICT-kwalificaties kunnen hun leren uit te breiden. Studenten kunnen het ontwikkelen van meerdere vaardigheden over het veld Internetworking, volgens interesse en electieve keuzes, bijvoorbeeld, switching en routing, systemen en netwerk management en analyse, netwerkbeveiliging, mobiliteit en web development. Studenten hebben de mogelijkheid voor te bereiden op Cisco CCNA en CCNP certificeringen binnen het programma.... [-]


Master of Strategic Supply Chain Management (Extension)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Bovendien zijn in de huidige vluchtige omgeving risico's en complexiteit in supply chains belangrijke problemen voor de industrie die bedrijven aanmoedigen om een ​​meer organische mogelijkheid te bieden om onverwachte verstoringen aan te pakken. Deze cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de medewerkers in alle sectoren van de onderneming en die geavanceerde kennis van supply chain-netwerken, inkoopstrategieën, operaties en logistieke management zoeken. De Master of Strategic Supply Chain Management (Extension) is ontworpen voor studenten die in deze gebieden aanzienlijk inzicht en vaardigheden willen verwerven. De aanvullende vakkeuzes die dit programma biedt, omvat de mogelijkheid om meer in het strategische en tactische aspect van het netwerk- en logistieke netwerkontwerp te specialiseren, evenals de systematische toepassing van verbetermethoden binnen procurement- en supply chain processen die helpen bij het verminderen van variabiliteit en onzekerheid door middel van supply chain, waardoor betere controle op product- en servicekwaliteit mogelijk is. In aanvulling op de activiteiten en supply chain management-mogelijkheden, studenten verder te verbeteren vaardigheden, beroepspraktijk, specialistische kennis en vaardigheden door middel van een beter begrip van organisatorische en bestuurlijke praktijken en internationale context. [+]

De cursus is bedoeld om te voorzien in de behoeften van de werknemers in alle sectoren van het bedrijfsleven.

[-]

Meester Van Analytics (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS is in de voorhoede van analytics onderwijs in Australië met de focus op de praktijk gebaseerde, interdisciplinaire analyse en besluitvorming onderzoek. Grote gegevens in het internet tijdperk is zeer complex en groeit exponentieel, poseren grotere uitdagingen voor organisaties. In deze cursus kunnen de studenten zich richten op real-world business problemen in hun eigen organisaties en oplossingen te ontwikkelen als onderdeel van hun onderzoek. Deze cursus stelt afgestudeerden uit te breiden en hun kennis te verdiepen in een gespecialiseerd gebied van analyses door het verrichten van onderzoek onder begeleiding van een lid van het academisch personeel. De kern programma wordt aangevuld met korte cursussen, seminars en projecten. Deze cursussen bieden academische discipline tijdens het gebruik van geavanceerde technologieën. [+]

De cursus biedt flexibiliteit in de keuze van de onderzoeksonderwerpen, zodat het onderzoek nauw afgestemd op de student 's professionele eisen. Studenten kunnen onderzoek verrichten in analytics om de problemen die direct van invloed hun organisaties op te lossen: onderzoek met een doel. Geavanceerde analytics technieken en oplossingen worden steeds vaker gebruikt door de industrie om de productiviteit te verhogen, bedrijf te transformeren en het concurrentievermogen te verhogen. De vraag naar geschoolde analytics professsionals met de mogelijkheid om te werken in zowel traditionele als opkomende industrieën blijft groeien. Met high-level analyses vaardigheden afgestudeerden zijn in staat om een ​​belangrijke bijdrage aan hun organisatie te maken. Studenten ook profiteren van de mogelijkheid om te werken met toonaangevende onderzoekers op dit gebied. ... [-]


Meester Van Animatie En Visualisatie

Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney

De UTS Master of Animation en Visualisatie is ontwikkeld in samenwerking met Animal Logic en wordt aangeboden via de UTS Animal Logic Academy. De cursus ontwikkelt gezamenlijke probleemoplossende vaardigheden en expertise door middel van creatieve en technische gezamenlijk werk in een speciaal gebouwde studio met real-world productiewerk structuren en de creatieve en technische projecten, onder begeleiding en mentorschap van vaklieden en creatieve leiders uit de industrie, met inbegrip Animal Logic. [+]

De cursus biedt uitdagingen en kansen die de exploratie en vaardigheden-gebouw tegenover het spectrum van rollen aan te moedigen in digitale productie, animatie, visuele effecten en nieuwe visualisatie disciplines. Collaborative werkpraktijken begeleiden de ontwikkeling van sterke competenties in kritisch denken, problemen oplossen, design thinking en effectieve communicatie in een productieomgeving. Afgestudeerden zijn in staat om productief en effectief te werken in een professionele werkomgeving.

Afgestudeerden krijgen vaardigheden die in een heel scala van de rollen aan data visualisatie, data wetenschap en over opkomende technologieën kunnen worden toegepast, van animatie en software-ontwikkeling. Ze zijn ook in staat om te innoveren in de traditionele beroepen, evenals rijden de ontwikkeling van nieuwe industriële sectoren.... [-]


Meester Van Creatieve Kunsten (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Creative Arts (Research) is over het algemeen bedoeld voor mensen met ervaring in de industrie in de media en creatieve kunsten die willen creatief onderzoek met betrekking tot het opstellen en de presentatie van een topstuk creatief werk en een scriptie van ongeveer 10.000-15.000 woorden te ondernemen. Kandidaten kunnen ook deelnemen in de klas of online seminars over voorbereiding van een proefschrift in het eerste semester van inschrijving. [+]

De cursus biedt een kans voor wie op zoek is naar specifieke kennis, onderzoek en creatieve vaardigheden die relevant zijn voor de creatieve industrie die zowel lokaal als internationaal opkomende ontwikkelen.

Career opties omvatten posities in de creatieve industrie.

[-]

Meester Van De Financiële Analyse

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Financial Analysis biedt geavanceerde niveau van onderzoek in een waaier van hedendaagse accounting en financiële kwesties. [+]

De kernvakken zijn ontworpen om een ​​evenwichtige dekking van de boekhouding, financiën en investeringen onderwerpen bieden.

Carrière opties omvatten financiële analisten en financiële planning posities in de financiële sector, de industrie en de overheid.

[-]

Meester Van De Gezondheidszorg (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze graad is ontworpen voor de gezondheidszorg professionals die willen onderzoek vaardigheden die praktische toepassing van innovaties en het beleid in de sector gezondheidszorg en wetenschappelijk inzicht in de gezondheid van dienstverlening hebben te ontwikkelen. Het maakt weloverwogen deelname aan het onderzoek inspanningen en gezondheidsdiensten vernieuwing en verbetering. Studenten uitbreiden en verdiepen hun kennis van een gespecialiseerd gebied in de gezondheidszorg door middel van een programma van begeleid onderzoek. [+]

Deze cursus helpt studenten om origineel onderzoek dat bijdraagt ​​aan de kennis op hun vakgebied in een internationale context te voltooien. Onderzoek bij UTS vindt plaats in een dynamische en uitkomsten georiënteerde omgeving. De universiteit trekt studenten die willen hun kennis en expertise te ontwikkelen binnen een professionele en stimulerende kader. Studenten maken deel uit van een levendige en krachtige onderzoek cultuur, in nauwe samenwerking met de academische staf en de gezondheid van de industrie partners.

Deze graad biedt een gedegen opleiding voor onderzoek naar gezondheidszorg professionals die nodig zijn om onderzoek te doen in hun huidige werk of die streven naar dergelijke posities.... [-]


Meester Van De Informatietechnologie (geavanceerde)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld om studenten in staat om een ​​uitgebreid en beter begrip van de informatietechnologie in gespecialiseerde technische of beheer van gebieden voor de IT-professional te bereiken. Het brede scala van specialisaties kunnen studenten aan de cursus op maat om te voldoen en hun loopbaanontwikkeling behoeften te verbreden. [+]

Het is essentieel om IT-kennis en vaardigheden up-to-date. Deze cursus biedt studenten een beter begrip van de zakelijke context en technische ontwikkelingen die hedendaagse informatie- en communicatietechnologie (ICT) vormen en hen in staat stellen om de uitdagingen van het werken in de IT-industrie te ontmoeten teneinde een grotere weg te kunnen bieden door Onderzoek.

De cursus geeft de student kennis van de geavanceerde concepten van informatietechnologie die verder worden ontwikkeld door een onderzoeksproject te ondernemen. Het onderzoeksproject biedt studenten de gelegenheid om hun capaciteit te demonstreren om in de toekomst een hoger onderzoek te doen.

Carrièremogelijkheden omvatten een brede waaier van functies in de IT-industrie, waaronder business intelligence expert, e-business ontwikkelaar, spelletjesontwikkelaar, informatiesysteem manager, IT security analyst, IT security manager, ICT security analyst, IT security consultant, pen testen, IT projectmanager, film animator, software architect, software kwaliteit / test specialist en systeem analist.... [-]


Meester Van De Intellectuele Eigendom

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 2.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS heeft expertise in en een reputatie voor het leveren van opleidingen die relevant zijn voor de behoeften van de octrooi-en merkenrecht beroepen. De UTS Master in de intellectuele is de eerste in een Australische universiteit die het gehele onderwijs eisen voor registratie voldoet als geregistreerde handelsmerken advocaat en octrooigemachtigde in Australië onder de relevante regelgeving. [+]

Het unieke van deze cursus is dat het kan worden uitgevoerd volledig online, waardoor de noodzaak voor studenten om face-to-face lessen bij te wonen.

Deze cursus biedt afgestudeerden met een inzicht in de principes van het ingeschreven merk-systeem, de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidende of oneerlijke handelspraktijken gedrag in Australië. Daarnaast afgestudeerden inzicht in de inhoud en de gevolgen van een octrooischrift, waardoor ze te adviseren bij eventuele vragen van inbreuk, de geldigheid en de naleving.

Afhankelijk van de genomen onderwerpen, kunnen afgestudeerden zoeken inschrijving als merk advocaat en / of octrooigemachtigde in Australië. Arts beheerders of media professionals kunnen verbeteren carrière mogelijkheden door middel van het opbouwen van expertise in de commercialisering of het beheer van intellectuele eigendom.Andere carrière opties omvatten octrooi-en merkenrecht advocaat, IP advocaat, IP portfolio manager, beleidsmaker en de overheid toezichthouder.... [-]


Meester Van De Klinische Psychologie

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney

De Master in de klinische psychologie biedt het vijfde en zesde jaar van de beurs moeten registreren als een psycholoog in Australië. Afgestudeerden komen in aanmerking, na twee jaar van praktijk begeleiding, voor goedkeuring als klinisch psychologen met de Psychologie Raad van Australië en het lidmaatschap van de Clinical College van de Australian Psychological Society. [+]

Deze cursus biedt studenten met een praktijkgericht en onderzoek onder leiding van het onderwijs in de klinische psychologie, allesomvattende on-campus onderwijs, on-campus en off-campus klinische plaatsing en onderzoek. De cursus wordt geleverd in custom-built, state-of-the-art faciliteiten, waaronder on-campus klinieken.

Career opties omvatten de klinische psychologie, consultancy, begeleiding, en forensische psychologie.

[-]

Meester Van De Klinische Psychologie (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor geregistreerde klinisch psychologen, of studenten die ingeschreven diploma psychologie hebben afgerond, die willen een carrière in het onderzoek voort te zetten of een concurrentievoordeel te behalen in hun carrière door het invullen van een extra postdoctorale kwalificatie. De studenten hebben onderzoek vaardigheden en expertise in hun gebied van onderzoek rente, en demonstreren hun uitstekende academische bekwaamheid en inzet voor klinische psychologie door de voltooiing van de opleiding. [+]

Deze cursus biedt studenten de kans om te werken met toonaangevende nationale en internationale onderzoekers in hun gebied van belang te ontwikkelen en te voltooien een origineel onderzoeksproject, wat bijdraagt ​​aan kennis. De studenten hebben onderzoek opleiding en vaardigheden, alsmede de ontwikkeling van uitgebreide kennis en expertise in een gebied van onderzoek. Studenten worden ondersteund door een sterke en levendige onderzoekscultuur, zowel binnen de school en de universiteit en hebben toegang tot andere onderzoekers, een breed scala aan workshops, de Universiteitsbibliotheek en onderzoeksfaciliteiten.

Deze cursus is een uitstekende voorbereiding voor studenten die willen promotieonderzoek studie, een carrière in het onderzoek of hoger niveau psychologie posities na te streven. Carrière opties omvatten academische afspraken, uitgebreid praktijk rollen, adviesfuncties en industrie rollen. ... [-]


Meester Van De Landschapsarchitectuur

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Als enige postdoctorale landschapsarchitectuur professionele bachelor in Sydney, de Master of Landscape Architecture biedt studenten de mogelijkheid om samen te werken naast de gevierde beoefenaars van de bekroonde internationale design studio's en vooraanstaande deskundigen op het gebied van stedenbouw. Studenten die deelnemen aan een verscheidenheid van projecten die gebaseerd zijn op de grote vragen dat de wereldwijde hedendaagse steden en landschappen worden geconfronteerd: stedelijke verdichting, de klimaatverandering, de levering afnemende resource (land, voedsel en water) en het verlies van de biologische diversiteit door ecologische versnippering en vernietiging van habitats . Met behulp van de meest relevante en up-to-date methoden en technologieën, studenten participeren in de praktijk op basis van studio's tot hun complexe probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen met het oog op de cruciale rol van het landschap in de steden van de toekomst aan te pakken. [+]

Door het bouwen van geavanceerde specialistische kennis, UTS studenten afstuderen met een bereik van belangenbehartiging, politieke en professioneel bureau, project management en financiële vaardigheden om aan te pakken hedendaagse problemen in lokale en mondiale context. De Master of Landscape Architecture biedt de mogelijkheid voor studenten om actief en kritisch te beschouwen het agentschap van het landschap in de toekomstige stad en actief te worden in het discours van wat de toekomst steden via een geïntegreerde design-gerichte aanpak kan worden. Afgestudeerden van de Master of Landscape Architecture zijn goed uitgerust aan de hedendaagse problemen in de lokale en / of globale context aan te pakken door middel van een uitgebreid inzicht in de meest relevante en up-to-date methoden, instrumenten en technologieën.... [-]


Meester Van De Lokale Overheid

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Local Government biedt professionals, managers en leiders in de lokale overheid met een geavanceerde lichaam van kennis en vaardigheden om kritisch te reflecteren over theorie en praktijk. Dit stelt hen in staat om deze kennis toe te passen in hun rol in strategisch denken, plannen en vormgeven van lokale gemeenschappen. [+]

Deze cursus biedt een interdisciplinair programma met activiteiten voor het onderwijs, het leren, onderzoek en ontwikkeling, variërend binnen en buiten de faculteit. Het wordt geïnformeerd door de activiteiten van zowel de UTS Centrum voor Lokaal Bestuur en het Australische Centre of Excellence voor Lokaal Bestuur onderzoek en capaciteitsopbouw. Een opleidingsprogramma is ontwikkeld om aan de eisen van de individuele behoeften van elke deelnemer overeenkomen, en onderwerpen kan worden bestudeerd op de werkplek, door intensieve block release, of in sommige gevallen door middel van online levering mode. Het programma biedt afgestudeerden met een evidence-based learning benadering van een hoge mate van invloed en leiderschap te bouwen in hun lokale overheid werkplek.... [-]


Meester Van De Not-for-profit En Social Enterprise Management

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus geeft best practice, actuele thema's en opkomende trends in de not-for-profit en social enterprise, en is ontworpen voor personen die over sociale innovatie en sociale rechtvaardigheid zijn gepassioneerd, zodat ze innovatieve oplossingen die sociale impact hebben te ontwikkelen. De cursus is met name relevant voor beleidsmakers, managers en CEO's van de sociale economie, de gemeenschap, het publiek en / of non-profitorganisaties. Het geldt ook voor wie op zoek is om business en management principes gelden voor een breder scala van organisaties te helpen - overheden, bedrijven en maatschappelijke ondernemingen - waardoor tegelijkertijd de economische en maatschappelijke waarde te creëren. [+]

Deze cursus biedt geavanceerde inzichten in sociaal ondernemerschap en sociale innovatie als bestuurders van not-for-profit, community-georiënteerde ondernemingen.

De cursus richt zich op hoe het management kan bijdragen aan de maatschappij en het milieu in innovatieve en duurzame manier, terwijl ook het aanpakken van de kern vaardigheden en kennis cruciaal voor het succesvol nastreven van een carrière in de steeds groter wordende sociale economie, met inbegrip van subsidie ​​schriftelijk, fondsenwerving, vrijwilligers beheer, social design programma en de vaardigheden om sociale impact te meten. Studenten ontwikkelen ook een inzicht in de sociale economie en de economische en politieke context, en maken kennis met manieren om systematisch denken over de uitdagingen voor de samenleving en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen aan te pakken.... [-]


Meester Van De Ontwikkeling En Planning Van Onroerend Goed

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor zowel de woning en de planning beoefenaars, en afgestudeerden in aanverwante gebieden die hun kwalificaties en expertise uit te breiden in de ontwikkeling en planning van eigendom. Afgestudeerden hebben een verbintenis tot de professionaliteit in de vastgoedsector en de planning. [+]

Deze cursus is voor onroerend goed en planning professionals die willen hun kwalificaties of deskundigheid upgraden of voor degenen die wensen om de woning en de planning-industrie in te voeren. In hun eerste jaar studenten ontwikkelen een goed begrip van hoe de private en publieke belangen in de stedelijke ontwikkeling, hoe stedelijke economieën werken, hoe stedenbouw en duurzaamheid principes worden toegepast in evenwicht te brengen, en hoe de ontwikkeling van de haalbaarheid wordt onderzocht.

Carrière opties omvatten posities in de planning op lokaal, grootstedelijk en regionaal niveau, en vastgoedontwikkeling in de private en publieke sector.

[-]

Meester Van De Ontwikkeling En Vastgoedbeleggingen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor zowel vastgoed en investeringen in vastgoed beoefenaars, en afgestudeerden in aanverwante gebieden die hun kwalificaties en expertise uit te breiden in de ontwikkeling en vastgoedbeleggingen. Afgestudeerden hebben een verbintenis tot de professionaliteit in de sectoren vastgoed en investeringen in vastgoed. [+]

Deze cursus is voor onroerend goed en investeringen professionals die willen hun kwalificaties of deskundigheid upgraden of voor degenen die wensen aan de woning en investeringen in vastgoed-industrie in te voeren. In het eerste jaar studenten ontwikkelen een goed begrip van hoe de private en publieke belangen in evenwicht te brengen in de stedelijke ontwikkeling, hoe vastgoed evalueren, en hoe de ontwikkeling van de haalbaarheid beoordelen.

Carrière opties omvatten posities in het bankwezen en de overheid hulpmiddelen, vastgoedfinanciering, property management en ontwikkeling, en investeringen in vastgoed.

[-]

Meester Van De Planning

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Planning biedt een nieuw carrierepad voor ontwerp-, planning- en vastgoedprofessionals, die afgestudeerden uitrusten met een breed begrip van planningskwesties naast de onderhandelingsvaardigheden en creatief denken die nodig zijn om ze op te lossen. [+]

Terwijl planning vaak gezien is als een goedkeuringsproces, benadert UTS de discipline als een kritieke taak, die gemeenschappen verbindt met overheden, instellingen en ontwikkelaars. UTS is ervan overtuigd dat de beste planners niet alleen de bestaande regelgeving toepassen. UTS-afgestudeerden zijn creatieve probleemoplossers en onderhandelaars die in teams en met belanghebbenden effectief kunnen werken om werkbare oplossingen te leveren voor complexe ontwikkelingsproblemen in woon-, handels- en infrastructuurontwikkeling.

Via deze cursus gaan de studenten proactief met beleids-, milieu- en demografische kaders om te begrijpen hoe planningsbesluiten de stedelijke omgeving op lange termijn vormen. ... [-]


Meester Van De Professionele Boekhouding (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Professional Accounting (Uitbreiding) is ontworpen om niet-accounting afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een carrière in de professionele boekhouding. De afronding van de cursus voldoet aan de academische vereisten voor de toegang tot de professionele programma's van de CPA Australië en het Institute of Chartered Accountants in Australië (ICAA). [+]

Deze cursus biedt de ideale academische fundering om een ​​carrière in de boekhouding na te streven. Het biedt de kennis, het inzicht en de expertise die nodig is voor de werkgelegenheid in het accountantsberoep. Verder is de professionele erkenning van de cursus door de CPA Australië en ICAA biedt studenten met internationaal erkende diploma's die zowel hun werk en promotiekansen te verbeteren.

De cursus is gericht op lokale en internationale afgestudeerden met de nodige kennis in de boekhouding en de rol die boekhoudkundige stukken te verstrekken in het verstrekken van informatie over producten ter ondersteuning van alle gebieden van de bedrijfsactiviteit. Naast het leveren van een professioneel erkende kwalificatie, de cursus bestaat uit een mix van de boekhouding, financiën, juridische, communicatie en economie onderwerpen die gezamenlijk zorgen voor een scala van essentiële zakelijke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de werkgelegenheid in de huidige dynamische zakelijke omgeving.... [-]


Meester Van De Sport Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Sport Management is ontworpen om de ontwikkeling van kritische, interpretatieve en probleemoplossende vaardigheden, en om een ​​significante overzicht van de sport industrie. [+]

De cursus ontwikkelt geavanceerde vaardigheden die nodig zijn voor managers om te werken in de sport-industrie.

De cursus biedt theorieën, modellen en case studies met het oog op de complexe aard van de sport-industrie te begrijpen.

Afgestudeerden kunnen loopbaan op gebieden zoals: sport marketing sport event management locatie en facility management sport de ontwikkeling sport administratie operations management.

[-]

Meester Van De Toegepaste Taalkunde En TESOL

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS is een toonaangevende leverancier van postgraduate taal en alfabetiseringscursussen, met academici die worden gepubliceerd auteurs en internationaal erkende experts in het veld. Deze cursus voldoet aan de professionele ontwikkeling behoeften van een breed scala van het Engels taaldocenten in Australië en internationaal, het onderwijzen van kinderen, tieners en volwassenen. De cursus richt zich op hedendaagse modellen van taalverwerving en taalonderwijs alsook onderwerpen die specifiek richten op taal en taalwetenschap. Het is geschikt voor iedereen die een eerste onderwijsbevoegdheid in het onderwijzen van Engels tot volwassen sprekers van andere talen, met de beroepspraktijk plaatsingen in Australië of de geselecteerde buitenlandse instellingen. Het is ook zeer geschikt voor aanvragers die reeds beschikken over een onderwijsbevoegdheid en wensen naar een specialist graad in het veld te krijgen. De cursus bestaat uit onderwerpen die leraren uit te rusten met vaardigheden en diepgaande kennis op het gebied van het onderwijs de praktijk, pedagogische grammatica's, wereldwijde Englishes, discoursanalyse, fonologie en uitspraak, taalonderwijs technologieën, taalontwikkeling, taal voor specifieke doeleinden, en nog veel meer. [+]

Deze cursus is bedoeld om de noodzakelijke professionele eisen van de TESOL en toegepaste taalkunde velden voldoen. Het is geschikt voor de behoeften van de deelnemers met en zonder onderwijs kwalificaties en ervaring. De cursus is voorzien van flexibele studie opties, met klassen gehouden op tijden die geschikt zijn voor studenten die standaard full-time uren. Geselecteerde onderwerpen worden aangeboden via afstand modus. De cursus expliciet voldoet aan de behoeften van de studenten die werken of willen werken in de volgende contexten: het werken met migranten en autochtone leerlingen op alle niveaus van het onderwijs leraren die willen discipline gebieden onderwijs Engels buiten Australië internationale studenten die TESOL studeren op masterniveau te veranderen. ... [-]


Meester Van Digitaal Informatiebeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Arts in Digital Information Management is een onderdeel van een gelede programma ontworpen om informatie professionals in staat om te creëren en beheren van informatie die steeds meer in digitale formaten te produceren. Het onderzoekt ook strategieën en praktijken voor de levering van kennis diensten voor zowel organisaties en gemeenschappen in de 21e eeuw. [+]

Het programma voorziet afgestudeerden met een diepe, theoretisch onderbouwd inzicht in hoe kennis en informatie worden gecreëerd, vertegenwoordigd, gecommuniceerd en gebruikt door individuen en groepen, zowel online als in de fysieke wereld. Bovendien, studenten ontwikkelen de technische en project management vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van online informatiebronnen, zoals websites en digitale repositories. Studenten krijgen een inzicht in de hedendaagse problemen, trends, innovaties en krachten voor verandering in de informatie de praktijk; van ethische praktijk en de mogelijkheid om te werken met integriteit, nauwkeurigheid, zelfstandigheid en samenwerking in de professionele context.... [-]


Meester Van Duurzame Toekomst (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze graad gaat om een ​​periode van begeleid studie en onderzoek, culminerend in het indienen van een scriptie. Het wordt aangeboden aan zowel lokale als internationale studenten. [+]

Afgestudeerden van de meester hebben consequent verslagen uitstekende examinatoren van internationale leiders in hun vakgebied bereikt. Velen hebben in aanmerking voor de Award UTS kanselier geweest, en verscheidene hebben op de kanselier's List geplaatst.

Het instituut heeft als doel om studenten die een trans-disciplinaire of interdisciplinaire benadering van het onderzoek daarbij voortbouwend op hun bestaande kennis te ondersteunen.

[-]

Meester Van Event Management

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Event Management is ontworpen om high-level management vaardigheden en kennis om studenten voor management posities uit te rusten in de brede en veelzijdige event industrie te ontwikkelen. [+]

Deze cursus wil vakbekwaamheid te bouwen op het gebied van event management, samen met een toegepaste inzicht in de processen en praktijken die verband houden met de algemene bedrijfsvoering. Met deze opzet in het achterhoofd, de cursus omvat onderwerpen die streven naar een goed begrip van het ontstaan ​​evenement, planning en leveringsproces en de algemene gang van zaken die dienen om een ​​appreciatie van organisatorische leiderschap en management te bouwen te ontwikkelen. Daarnaast is de cursus biedt studenten de mogelijkheid om drie keuzevakken uit het hele UTS Business School ondernemen om de verdere ontwikkeling van hun vaardigheden en kennis in hun interessegebieden.

Het doel van deze cursus is het ontwikkelen van de studenten zowel professionele vaardigheden en kennis in verband met de positie van de event manager, maar ook high-level algemene business management competenties voldoende te ontwikkelen of beheren van een organisatie die betrokken zijn bij de productie van openbare, bedrijfs- of andere soorten gebeurtenissen.... [-]


Meester Van Geavanceerde Journalistiek

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 2.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Advanced Journalism leidt studenten met de vaardigheden, diepgaande kennis en adaptieve mogelijkheden om een ​​carrière in de huidige snel veranderende en vaak zeer verstoord medialandschap te bouwen. [+]

Studenten krijgen hands-on ervaring in de rapportage, bewerken en aanverwante productie en ontwerp vaardigheden in een breed scala van tekst, audio en visuele media. Ze hebben de mogelijkheid om te gebruiken, ervaring en na te denken over nieuwe terreinen van de journalistieke praktijk, met inbegrip van drones, virtual reality en computer assisted reporting, en werken met vooraanstaande beoefenaars in onderzoekende, sport en ondernemende journalistiek. De overkoepelende doelstelling is om flexibiliteit en innovatie te stimuleren in de lokale, regionale en mondiale medialandschap. Deze cursus is onderdeel van een gelede programma van de studie en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe je de kracht van de journalistiek ten volle te benutten, uit de bestaande mediaprofessionals en journalistiek afgestudeerden nodig om vaardigheden te verbeteren of nieuwe dingen te proberen om mensen die geïnteresseerd zijn in het realiseren van het volledige potentieel digitale verstoring.... [-]


Meester Van Goede Praktijken Bij Het Vervaardigen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Good Manufacturing Practice biedt up to date en in de diepte goede fabricagemethoden (GMP) kennis binnen de farmaceutische, biotechnologische en medische apparatuur industrie. De cursus biedt essentiële kennis over wetgeving met betrekking tot de registratie, productie, opslag en levering van licentie therapeutische goederen, GxP en kwaliteitssystemen naleving, en de begrippen kwaliteit, risicobeheer, kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole binnen deze zwaar gereguleerde industrie, alle essentiële ingrediënten voor loopbaanontwikkeling. [+]

Dit is de enige cursus in zijn soort in de regio Azië-Pacific. Uitgelijnd binnen UTS: Apotheek, het biedt de studenten een praktijkgericht en onderzoek onder leiding van onderwijs is het werken met toonaangevende experts in het veld. De cursus biedt professionele ontwikkeling opties en loopbaantrajecten voor studenten op alle niveaus van de brancheorganisaties. Het is ideaal voor studenten die willen beginnen of verbeteren van hun farmaceutische industrie productie carrière met een door de industrie erkende kwalificatie. De cursus is ontworpen door toonaangevende experts in het veld.

Carrière opties omvatten laboratorium en productie personeel, managers en professionals in bedrijven waar goede productie praktijken vereist.... [-]


Meester Van Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze lerarenopleiding voorbereiding cursus biedt studenten met een master's diploma om les te geven in de Australische middelbare scholen. Studenten die zowel de vereiste undergraduate-diploma en specialisatie onderwerpen kunnen de cursus in twee jaar full-time studie. De cursus wordt aangeboden in een aantal vakgebieden. De belangrijkste component biedt op onderzoek gebaseerde studies van pedagogische theorie en praktijk als basis voor professionele besluitvorming in de middelbare school context, de belangrijkste component biedt werkvormen en de professionele ervaring component omvat zowel campus-based en field-based ervaringen, en is beschikbaar in elk van de specialisatie gebieden. [+]

Deze cursus is een Australische voortgezet onderwijs voorbereidingscursus. Het is geschikt voor studenten bijna afgestudeerd met een bachelor's degree en voor de rijpere leeftijd afgestudeerden die veranderen van loopbaan en willen een onderwijsbevoegdheid. Het omvat een intensief werkervaring programma waar studenten besteden 60 dagen van praktische ervaring in het lesgeven, en biedt uitgebreide, gestructureerd en nauwgezet ondersteund ervaringen van voortgezet onderwijs in verschillende settings. De cursus heeft de flexibiliteit om studenten die de meeste hebben voltooid, maar niet alle vereiste undergraduate specialisatie proefpersonen in staat om de nodige extra vakken, als onderdeel van de opleiding.... [-]


Meester Van Het Ontwerp (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze graad is voor afgestudeerden die willen hun kennis en hands-on vaardigheden in zowel het onderzoek-voor-ontwerp en onderzoek-by-design als een manier om de toekomst van het ontwerpvak te definiëren verdiepen. [+]

Ontwerp uitdagingen worden steeds meer en meer complex: digitalisering, globalisering, het toenemend belang van diensten en de verschuiving naar cultureel en sociaal intelligent design betekent dat het profiel en de rol van de ontwerper zijn aan het veranderen. Onderzoek voor het ontwerp en het onderzoeken door middel van design experimenten worden steeds deel uit van de nieuwe ontwerppraktijk. In deze cursus worden studenten uitgedaagd om een ​​diep begrip van de ontwikkeling van wat dit betekent voor hen als het beoefenen van ontwerpers. Ze zijn getraind in de inzichten en praktische vaardigheden om de verschillende vormen van onderzoek die steeds het grootste belang in een modern design de praktijk doen.... [-]


Meester Van Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Human Resource Management richt zich op het ontwikkelen van expertise in de hedendaagse human resource management vraagstukken. De cursus is voor huidige en aspirant HR-professionals die op zoek zijn naar de diepgaande kennis en vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen in de besluitvorming op de hoogste niveaus binnen een organisatie. [+]

De Master of Human Resource Management richt zich op het ontwikkelen van een beter begrip van human resource management, arbeidsverhoudingen en gedrag in organisaties. Het biedt deelnemers een grondige kennis van de business issues en uitdagingen rondom HRM en IR, en voorziet de deelnemers met de vaardigheden die nodig zijn om waarde toe te voegen aan een organisatie.

De cursus is gericht op leading-edge conceptuele en praktische inzichten van human resource management in complexe en onbekende situaties op de werkplaats te verstrekken om het beheer van de besluitvorming te vergemakkelijken.

Carrière opties omvatten posities in change management en algemeen management, human resources en organisatie-opleiding en ontwikkeling.... [-]


Meester Van Human Resource Management (uitbreiding)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Human Resource Management (Uitbreiding) biedt studenten de diepgaande kennis en vaardigheden die nodig zijn om bij te dragen aan een hoog niveau van menselijke hulpbronnen en de arbeidsverhoudingen functies van hun organisatie. [+]

De cursus is in eerste instantie bedoeld voor personen die momenteel in dienst zijn, of zien het potentieel voor werkgelegenheid, bij hogere beleidsniveaus op het gebied van human resource management, arbeidsverhoudingen, gezondheid en positieve actie. De extra keuzevak keuzes bieden een kans om dieper gespecialiseerd in het human resource management discipline en om verdere versterking van de vaardigheden van studenten, de beroepspraktijk, specialistische kennis en capaciteiten.

De cursus is gericht op leading-edge conceptuele en praktische inzichten van human resource management in complexe en onbekende situaties op de werkplaats te verstrekken om het beheer van de besluitvorming te vergemakkelijken.... [-]


Meester Van Investeringen In Vastgoed

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De cursus bereidt studenten voor op beleggingsinstrumenten, kapitaalmarkten, financieel beheer, en de onderliggende oorzaken van de waarde van onroerend goed te begrijpen. Gespecialiseerde onderwerpen onderzoekt de investering overwegingen in verband met winkels, kantoren en andere commerciële activa. Vastgoedbevaks en fondsen beheer zijn uitvoerig behandeld in afzonderlijke vakken. Ontwikkeling cursus en curriculum ontwerp weerspiegelt de expertise van toonaangevende actoren uit de sector. Professioneel gerichte assessments en workshops ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om het onderzoek en de analyse die ten grondslag ligt aan de ontwikkeling van een portefeuille van onroerend goed activa met een evenwichtige risico uit te voeren, om vluchtige nationale en wereldwijde trends te interpreteren, en om de afzonderlijke componenten van een vastgoedportefeuille te evalueren. [+]

Het merendeel van de onderwerpen worden aangeboden in blok-modus, en omvatten een mix van gastcolleges van marktleiders, toegepaste analytische workshops en in-depth case studies onderzoek. Terwijl de meerderheid van de proefpersonen zijn gebaseerd op de School of Built Environment, sommige zijn afkomstig van de School of Finance. Electieve opties zijn beschikbaar voor verdere technische en analytische vaardigheden ontwikkelen, en de mogelijkheid om onroerend goed trends in het buitenland studeren te bieden.

De cursus is gericht op de voorbereiding van professionals op dit moment zowel in de woning of de financiering en investeringen velden voor een gespecialiseerde carrière in onroerend goed investeringen.... [-]


Meester Van Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Marketing biedt de mogelijkheid voor studenten om hun kennis uit te breiden op het gebied van communicatie, sales management, de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten, business-to-business marketing, technologie en marketing, evenals de juridische beperkingen op en de ethische implicaties van marketing in Australië. [+]

De marketing programma biedt hedendaagse theoretische marketing kennis en de praktische vaardigheden die nodig zijn voor superieure prestaties in de Australische en internationale markten.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Meester Van Mediakunst En Productie

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 2.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden in de media productie, of die met aanzienlijke ervaring in het veld, om hen in staat stellen om hun vaardigheden en theoretische kennis van de consumptie en productie van media-producten te bevorderen. De cursus ontwikkelt verdere professionele, gespecialiseerde vaardigheden en kennis in ten minste één gebied van media-productie: digitale media, geluid, interactie en bewegend beeld. Onder begeleiding van docenten experts, kunnen studenten ook het creëren van een belangrijk stuk van de productie werk in film, video, geluid, radio, digitale media, performance of installatie. [+]

Deze cursus is bedoeld om studenten te voorzien van de mogelijkheid om geavanceerde productie-en conceptuele vaardigheden in de media productie te ontwikkelen. Door middel van het onderzoek en de productie van een creatief project, studenten te vergroten hun capaciteit voor het ontwikkelen van onafhankelijke, creatieve en innovatieve projecten. De cursus geeft studenten de mogelijkheid om de creatieve en technische ontwikkeling van een belangrijke productie-ervaring, of om hun vaardigheden te richten op één belangrijk gebied van de media-industrie.

Career opties omvatten het deelnemen aan een creatieve team als schrijver, producer, regisseur, of werken in een specifieke rol in de productie en post-productie van bewegend beeld, geluid, digitale media en interactie. Afgestudeerden hebben de capaciteit en ervaring te ontwikkelen, initiëren en produceren hun eigen media projecten.... [-]


Meester Van Milieu-engineering Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs en andere technische specialisten in staat te stellen een leidende rol op het gebied van milieu-engineering en management nemen. De cursus behandelt de brede aspecten van milieubeheer voor het beoefenen van professionals in de technische wetenschappen, planning, architectuur, recht, landmeten, de gezondheid en het gebouw relevant. Ingenieurs, wetenschappers, stedenbouwkundigen en andere professionals die werkzaam zijn in dit gebied hebben een dwingende plicht ervoor te zorgen dat de negatieve effecten van de ontwikkeling van de totale milieu worden geminimaliseerd. De duur van deze cursus is een en een half jaar, maar kandidaten met diploma van een erkende bachelor in techniek komen in aanmerking voor de erkenning van studiepunten van maximaal vier onderwerpen en zijn dus in staat om de cursus op een full-time basis te voltooien in een jaar. [+]

De cursus combineert een reeks belangrijke onderwerpen die informatie over de aard van de milieu-problemen samen met de engineering-technieken voor hun oplossing bevatten. Dit wordt aangevuld door het management en het beleid onderwerpen aan de ingenieur of technisch specialist machtigen, om multidisciplinaire teams te werken op het gebied van milieu-engineering en management leiden. De aangeboden in deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van de verplichte professionele engineering onderwerpen, verplichte vakken aan milieu-engineering beheer van grote, onafhankelijke afstudeerproject en een set van keuzevakken (elke techniek of IT-onderwerp, sommige met voorafgaande goedkeuring) relevant.... [-]


Meester Van Orthoptie

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney

De Master of orthopsie is een professionele postdoctorale cursussen mate. Succesvolle afgestudeerden komen in aanmerking om te registreren als een orthoptist. De cursus biedt de nodige diepgaande kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om te werken als een orthoptist in de multidisciplinaire sector gezondheid van het oog zorg. De cursus ontwikkelt uitmuntendheid in de klinische praktijk en stimuleert op hoog niveau klinisch redeneren voor optimale patiëntgerichte zorg. [+]

Deze cursus wordt geleverd in een student-gerichte manier die theoretische kennis integreert met de beroepspraktijk, voortbouwend op de sterke banden met de orthoptische beroepsgroep en andere beroepsgroepen die betrokken zijn in het oog en visie op zorg en met het bedrijfsleven. Tijdens de cursus maken de studenten klinische stages verrichten aan een groot aantal websites, waaronder ziekenhuizen, particuliere praktijken en revalidatie-instellingen. Studenten worden aangemoedigd om de klinische stages in de landelijke en regionale gebieden van Australië, waaronder de inheemse bevolking te nemen, terwijl er ook gelegenheid om goedgekeurde internationale stages te ondernemen. Studenten hebben de mogelijkheid om hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren, terwijl het leren van internationaal erkende docenten en onderzoekers, en uit de praktijk die in de voorhoede van de implementatie van nieuwe kennis en technologieën in de klinische praktijk.... [-]


Meester Van Professionele Boekhoudkundige

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Professional Accounting is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van weinig of geen boekhoudkundige belichting met de nodige vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een carrière in de professionele boekhouding. De cursus voldoet aan de academische vereisten voor de toegang tot de professionele programma's van CPA Australië en het Institute of Chartered Accountants in Australië (ICAA). [+]

Deze cursus biedt de ideale academische basis om een ​​carrière in de boekhouding na te streven, met de onderwerpen die de nodige kennis, het inzicht en expertise die nodig is voor de werkgelegenheid in het accountantsberoep. Verder is de professionele erkenning van de cursus door CPA Australië en ICAA biedt studenten met internationaal erkende diploma's die zowel hun werk en promotiekansen te verbeteren.

De cursus beoogt de lokale en internationale afgestudeerden te voorzien van de nodige kennis in de boekhouding en de rol boekhouding speelt in het verstrekken van informatie om zakelijke activiteiten te ondersteunen. Naast het leveren van een erkende kwalificatie, de cursus bestaat uit een mix van de boekhouding, financiën, juridische en economische onderwerpen die gezamenlijk zorgen voor een scala aan essentiële zakelijke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de werkgelegenheid zijn in de huidige 's dynamische zakelijke omgeving.... [-]


Meester Van Projectmanagement

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Met nauwe industrie contact, wordt de cursus geleverd via blok workshops ontworpen om project-omgevingen na te bootsen, zodat studenten de mogelijkheid om direct het ontwikkelen van hun vermogen om echte projecten te beheren. Het programma is streng, en wordt wereldwijd erkend om zijn traditie van uitmuntendheid. Het UTS-programma was de eerste Australische programma te worden geaccrediteerd door het Project Management Institute 's (PMI) Global Accreditatie Centrum. De stichting onderwerpen zijn compatibel met de structuren die door de PMI en Australian Institute of Project Management (AIPM) om beoefenaars te certificeren. [+]

Dit programma biedt praktijkgerichte kennis, vaardigheden en instrumenten voor de levering van verschillende types en groottes van projecten en programma's in alle sectoren, ondersteund door theorie en onderzoek. In de voorhoede van trends in de sector, de UTS-programma project complexiteit, programma management, governance, reflectie en leadership.Drawing op gebieden van topkwaliteit uit de hele UTS bevat, kan de student kiezen voor een sub-major in business, IT, engineering of bouw (van 2013), uit te brengen of een zuivere projectmanagement postgraduaat.

Succesvolle afgestudeerden van de cursus kan: selecteren en kritisch toe te passen relevante theorie voor practicedevelop en passende projectmanagement methodieken om verschillende projecten en organisatorische contextsdemonstrate toepassing van reflecterende practicecommunicate in een verscheidenheid van vormen passen aan de overkant van cultureel diverse projecten en organisatorische contextsdemonstrate de capaciteit om een ​​leiderschap te nemen rol in project-, programma-en portfolio managementdemonstrate geavanceerde niveau voor vaardigheden in het beheren van de relaties tussen de belangrijkste stakeholders in een verscheidenheid van contexten zowel in Australië en internationallyexhibit een begrip van de toepassing van de ethische praktijk om het bestuur te projecteren in een verscheidenheid van instellingen zowel in Australië en internationallyselect en toepassing creatieve probleemoplossende vaardigheden om alle fasen van het project het leven cycleapply kritisch denken, analytische en onderzoeksvaardigheden tot een reeks van project-en programmamanagement contextsunderstand, uit te kiezen en toe te passen een reeks van systemen einkten benadert om een ​​verscheidenheid van projecten en organisatorische contexten. ... [-]


Meester Van Sport En Beweging (onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Master of Sport and Exercise programma (Onderzoek) is voor afgestudeerden die willen hun kennis van een gebied, adres beleid of management vraagstukken te verbeteren, of een onderzoek / academische carrière na te streven. [+]

Dit programma is geschikt voor studenten die een diploma cursussen hebben afgerond en willen ontwikkelen op een meer gerichte manier door middel van onderzoek. Studenten ontwikkelen kritische en analytische vaardigheden en geavanceerd onderzoek vaardigheden om een ​​grondige verkenning van hun gekozen gebied mogelijk te maken.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid, en academische posities.

[-]

Meester Van Strategische Supply Chain Management

Campus Voltijd Deeltijd 1.5 - 3 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De steeds groeiende interesse tussen bedrijfsleiders en academici in supply chains, de opkomst van geavanceerde diensteconomieën, aangesloten informatiesystemen, waaronder ontwrichtende technologieën, cloud computing en data analytics, nieuwe managementpraktijken en benaderingen, en de druk van wereldwijde concurrentie heeft een premie geplaatst op hen die een breed begrip hebben van het plannen en beheren van complexe bedrijfsactiviteiten en gerelateerde processen. Verder is in de huidige volatiele omgeving, risico's en complexiteit in de supply chains zijn belangrijke kwesties waarmee de industrie die bedrijven stimuleert om een ​​meer organische mogelijkheid om te gaan met onverwachte storingen veroorzaken geweest. De Master of Strategic Supply Chain Management is ontworpen voor degenen die wensen om significante inzicht en vaardigheden op deze gebieden te krijgen. [+]

De cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de medewerkers in alle sectoren van de onderneming en die geavanceerde kennis van supply chain-netwerken, inkoopstrategieën, bedrijfsvoering en logistieke management zoeken.

De cursus biedt professionals met geavanceerde value chain management vaardigheden en de kennis om hun begrip van de aard, de context en de bijdrage van de operations management, supply chain management, inkoop en logistieke functies te verbeteren op een professioneel niveau.

Carrièremogelijkheden omvatten posities in operations management, service operations management, supply chain management, risico- en complexiteitsmanagement en strategische inkoop.... [-]


Meester Van Vastgoedontwikkeling En Projectmanagement

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor zowel vastgoed en project management praktijk, en afgestudeerden in aanverwante gebieden die hun kwalificaties en expertise uit te breiden in de ontwikkeling van vastgoed en project management. Afgestudeerden hebben een verbintenis tot professionalisering van het beheer vastgoedsector en projectmanagement. [+]

Deze cursus is voor vastgoed en project management professionals die willen hun kwalificaties of deskundigheid upgraden of voor degenen die wensen aan de woning of project management industrie in te voeren. In hun eerste yeat ontwikkelen studenten een goed begrip van hoe de private en publieke belangen in evenwicht te brengen in de stedelijke ontwikkeling, hoe de principes van project management toe te passen, en hoe de ontwikkeling van de haalbaarheid beoordelen.

Carrière opties omvatten posities in vastgoedontwikkeling in de publieke en private sector, en projectmanagement.

[-]

Videos

UTS: Future Students

UTS: Postgraduate

UTS International Student: Barsha Karki, Nepal

UTS International Student: Haris Kamal, Pakistan

Contact

University of Technology, Sydney

Adres 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië
Website http://www.uts.edu.au/international
Telefoon +61 3 9627 4816