University of Technology Sydney

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij UTS denken we anders: we nemen een globale benadering van onderwijs waarbij innovatie centraal staat. Wat meer is, we zijn een universiteit voor de echte wereld. Al onze cursussen zijn nauw afgestemd op de behoeften van de industrie, dus wat u leert, zal u voorbereiden op uw toekomstige carrière.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


Het UTS verschil

  • We zijn de nummer 1 jonge universiteit van Australië en staan op de 11e plaats in de wereld (QS Top 50 Under 50 2020 en 13e in de Times Higher Education (THE) Young University-ranglijst 2019). We staan volgens QS (2021) ook in de top 150 van universiteiten ter wereld.
  • We hebben een campus van wereldklasse gecreëerd met levendige, onderling verbonden studentenruimtes. Profiteer van onze bekroonde gebouwen, ultramoderne faciliteiten en duurzaam ontwerp.
  • Wij zijn de universiteitsuniversiteit van Sydney - we leven in het hart van een van 's werelds grootste steden, omringd door de creatieve en digitale industriegebieden van Sydney.
  • We hebben connecties die tellen. Meer dan 150 partners uit de industrie geven vorm aan onze cursusinhoud en bieden stages, beurzen en middelen aan.
  • Onze studenten staan ​​voorop - als je bij ons studeert, ondersteunen we je onderweg. Studentenvoorzieningen omvatten gezondheid en counseling, academische en Engelse taalhulp, ondersteuning van huisvesting en carrière, en een reeks clubs en verenigingen.

Onderzoek dat telt
Bij UTS beantwoordt ons onderzoek de grote vragen. We hebben een groeiende reputatie voor toekomstgericht onderzoek in opkomende disciplines, met een focus op vijf themagebieden: gezondheid, data science, duurzaamheid, toekomstig werk en industrie en sociale toekomsten. Van vragen over technologische ontwrichting tot de toekomst van de gezondheidszorg, big data en nieuwe manieren van werken, we leveren echte oplossingen voor de uitdagingen van vandaag - en morgen. We werken ook samen - we werken nauw samen met de industrie en academische partners over de hele wereld om betekenisvolle veranderingen in de wereld om ons heen te stimuleren.

Beurs succes

We hebben A $ 30 miljoen besteed aan het verstrekken van beurzen en beurzen voor internationaal succesvolle studenten tot 2020 - inclusief universitaire of facultaire financiering voor internationale studenten zoals jij.

www.int-beurzen. UTS .edu.au

Locaties

Sydney

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië
Telefoonnr.
+61 3 9627 4816

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc
Master