University of Southern Queensland (USQ)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Southern Queensland (USQ) Australië is een dynamische universiteit die zich toelegt op het bieden van kwaliteit op de campus en online studieprogramma's voor studenten van alle studieniveaus uit meer dan 110 landen. USQ staat op nummer één in Australië voor afgestudeerd salaris [1] en heeft een vijfsterrenrating voor internationalisering en inzetbaarheid [2] .

Over ons

In meer dan 50 jaar is USQ een prominente onderwijs- en onderzoeksinstelling geworden, die onderwijs biedt vanuit drie campussen ( Toowoomba , Springfield en Ipswich ), een outreach-hub ( Stanthorpe ), online en via vertrouwde educatieve partners .

Tegenwoordig onderhoudt USQ uitstekende gemeenschapsondersteuning en biedt het huidige en relevante studieprogramma's om de carrière van studenten op te bouwen om uit te blinken in de huidige competitieve wereldwijde omgeving.

USQ is een leider in zijn belangrijkste, gekozen onderzoeksgebieden, zoals landbouw, engineering en gebouwde omgeving, astrofysica en gezondheid, en is erkend voor zijn prestaties via de ranglijst 2018 Excellence in Research for Australia (ERA) van de Australian Research Council. USQ heeft ERA-ratings behaald voor 18 onderzoeksvelden als 'ruim boven wereldstandaard' en 12 onderzoeksvelden als 'boven of op wereldstandaard' [3] .

Programma's en cursussen

USQ's campussen bieden studenten een op de gemeenschap gerichte en op carrière gerichte ervaring. Kleinere klasgroottes zorgen voor een grotere betrokkenheid van docent tot student en meer peer-connecties. Meer dan 25.000 studenten uit heel Australië en de rest van de wereld kiezen ervoor om aan USQ te studeren in:

 • landbouw
 • Arts
 • Luchtvaart
 • Bedrijf
 • Media
 • Opleiding
 • Informatie Technologie
 • Recht en criminologie
 • verpleging
 • Psychologie
 • Wetenschap
 • landmeetkundige
 • zichtbaar
 • Onderzoek
 • De Engelse taal

De ontspannen levensstijl en gezinsvriendelijke sfeer van Toowoomba is een geweldige keuze voor studenten die op zoek zijn naar verlichting in het grote stadsleven en toch hun carrièredoelen nastreven. Toowoomba ligt op slechts 1 uur en 45 minuten van Brisbane en 2 uur van de Gold Coast.

USQ Springfield biedt een op studenten gerichte onderwijsomgeving met de nieuwste programma-levering en technologie. Met hoogwaardige faciliteiten zoals een digitale productie- en prestatiehub en een vluchtsimulator van wereldklasse heeft het nauwe industriële banden om studenten te verbinden met mogelijkheden voor werkervaring. Het ligt op ongeveer 45 minuten van de stad Brisbane.

USQ Ipswich biedt op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, een verloskundige simulatiecentrum, sportvelden, een café en een fitnessruimte. USQ maakt sinds 2006 deel uit van de Ipswich-gemeenschap en studeert nu meer dan 1000 studenten op deze campus, met een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. USQ Ipswich ligt op 55 minuten rijden van de stad Brisbane en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Online

Sluit je aan bij meer dan 70 procent van de USQ-studenten die ervoor kiezen hun carrièredoelen te bereiken door online te studeren . Met meer dan 100 cursussen beschikbaar, hebben studenten flexibele online klaslokalen om te kiezen waar, wanneer en hoe ze studeren.

Beurzen

USQ biedt een reeks beurzen en beurzen voor studenten van alle achtergronden. Deze worden regelmatig bijgewerkt.

Internationale studentenondersteuning

USQ zorgt ervoor dat studenten het meeste uit hun leerervaring halen door flexibele studieopties aan te bieden in een ondersteunende omgeving. Of studenten nu op de campus of online studeren, ze hebben toegang tot toegewijde Student Relationship Officers om ondersteuning te bieden tijdens elke fase, van inschrijving tot en met afstuderen.

Als een internationale student die arriveert om te studeren bij USQ in Australië, krijgen studenten het volgende aangeboden:

 • Gratis ophalen van luchthaven en transfer naar accommodatie (voor nieuw aankomende studenten)
 • Gratis dagelijkse intercampus shuttle bus service
 • Residentiële hogescholen en advies over off-campus accommodatie
 • Internationaal studieloopbaanadvies
 • Studentenwelzijn, gezondheid, begeleiding en welzijn
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Hulpmiddelen voor gehandicapten
 • Carrièreontwikkeling
 • Bibliotheekbronnen, inclusief studieondersteuning.

Waar te verblijven?

USQ faciliteert de accommodatie op de drie campuslocaties. In Toowoomba en Springfield is accommodatie op de campus beschikbaar om studenten een vriendelijke, residentiële gemeenschapsomgeving te bieden. In de nabijheid van de campus van Ipswich is onafhankelijk eigendom beschikbaar en wordt buiten de campus accommodatie aangeboden.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat academisch relevant is en bijdraagt aan innovaties die onze gemeenschappen, ons land en de wereld ten goede komen.

De onderzoekscultuur van USQ moet het verschil maken en haar onderzoekers betrekken, werken samen en begrijpen belanghebbenden en de industrie om wereldveranderende oplossingen te leveren.

USQ faciliteert een breed scala aan onderzoeksprogramma's in meerdere disciplines binnen haar onderzoeksinstituten, centra, faculteiten en scholen. De drie instituten en negen centra vertegenwoordigen haar levendige en ondersteunende onderzoeksomgeving en dragen bij aan succes op haar belangrijkste gebieden van excellentie in onderzoek, zoals gemeten door de ratings van de Australian Government in Research Australia (ERA).

Onderzoeksuitmuntendheid

USQ streeft naar baanbrekend onderzoek met wereldwijd bereik en impact. Het heeft verschillende sterke punten die duidelijk zichtbaar zijn op een aantal belangrijke onderzoeksgebieden.

De kwaliteit van haar onderzoeksinspanningen van wereldklasse is bevestigd door de resultaten van het rapport Excellence in Research for Australia (ERA) van de Australian Research Council 2018-2019 [4] .

De volgende onderzoeksgebieden werden beoordeeld:

Locaties

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Telefoonnr.
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australië

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australië

Australië Online

Address
Australië Online, Australië