Lees de Officiële Beschrijving

Denk je aan studeren in Australië? De University of Southern Queensland (USQ) trots op het bieden van de best mogelijke ondersteuning om jouw studie- en carrièredoelen te bereiken. USQ-studenten genieten van kleine klaslokalen, samenwerkende leerruimtes en een reeks ondersteunende diensten om je studie-ervaring te verbeteren. Met studenten uit meer dan 80 landen en internationaal geaccrediteerde graden en programma's, kun je kiezen om te studeren op de campus, extern of online.

Over ons

De University of Southern Queensland is een dynamische universiteit die zich toelegt op het leveren van kwaliteitscursussen en -programma's in een flexibele en ondersteunende omgeving. In meer dan 50 jaar is USQ uitgegroeid tot een vooraanstaande onderwijs- en onderzoeksinstelling die wereldwijd onderwijs biedt vanuit drie regionale locaties: Toowoomba, Springfield en Ipswich. We hebben ook een outreach-hub in Stanthorpe.
Onze studenten worden onderwezen door docenten die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die, net als onze programma's, op de hoogte blijven van het voortdurend veranderende gezicht van de industrie. We zijn er trots op de nr. 1 in Queensland te zijn voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Ongeacht of onze studenten online of op de campus studeren, onze focus is om hen persoonlijke ondersteuning te bieden.
Elke student heeft toegang tot USQ's Student Relationship Officers (SRO's) die hen kunnen ondersteunen tijdens hun leertraject.

cursussen

De programma's die worden aangeboden bij USQ zijn ontworpen met het oog op de voorbereiding van industrie-klaar, internationaal erkende en gekwalificeerde afgestudeerden. Bij USQ kun je studeren aan diploma's, undergraduates, postdoctorale en onderzoeksniveaus. U kunt ook profiteren van onze Professional Development Single Courses, Pathway programma's en Engelse taalcursussen om uw carrière te verbeteren.

Bijna 28.000 studenten uit Australië en de rest van de wereld kiezen ervoor om bij USQ te studeren op het gebied van:

 • Zaken en handel
 • Creatieve kunst en media
 • Onderwijs
 • Engineering en gebouwde omgeving
 • Gezondheid en gemeenschap
 • Geesteswetenschappen en communicatie
 • Informatie Technologie
 • Wet en rechtvaardigheid
 • Sciences
 • Onderzoek
 • Engelse taal- en Pathway programma's
 • Professionele ontwikkeling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba is de oorspronkelijke universiteitscampus en is goed uitgerust met een breed scala aan faciliteiten die tegemoet komen aan verschillende behoeften van studenten. USQ Toowoomba, de grootste van USQ's drie campussen met betrekking tot zijn omvang, biedt de volledige ervaring op de campus met residentiële universiteitsaccommodatie en een groot scala aan activiteiten voor studentenleven als aanvulling op het academische programma.

USQ Toowoomba ligt in een van de grootste steden in het binnenland van Australië, op slechts een uur en veertig minuten rijden ten westen van Brisbane en dicht bij de luchthaven Toowoomba Wellcamp.

USQ biedt ook een gratis dagelijkse pendelbus tussen de USQ Toowoomba, USQ Springfield en USQ Ipswich, zodat studenten meer opties en flexibiliteit hebben om lessen bij te wonen, afhankelijk van hun behoeften.

USQ Springfield

USQ Springfield is een frisse, moderne campus in het hart van een van de snelstgroeiende regio's van Queensland.

USQ Springfield biedt een breed scala van undergraduate en postdoctorale opties in een levendige omgeving op slechts 25 minuten van het Ipswich CBD, 45 minuten van Brisbane City en een uur van de Gold Coast.

Een hub voor digitale productie en prestaties voor de universiteit, de campus omvat een industriestandaard televisie- en radioproductiefaciliteit en repetitieruimtes, evenals gezamenlijke onderwijsruimten, gloednieuwe laboratoria.

USQ Springfield's flight-flight van wereldklasse is de eerste in zijn soort in Queensland. USQ's simulator is een smalle bodyjet, waar luchtvaartstudenten een hele vlucht kunnen repliceren, zowel normale als abnormale scenario's, terwijl ze de controles en procedures voltooien.

USQ Ipswich

De IPswich-campus van USQ bevindt zich op een erfgoedlocatie in een van de oudste steden van Australië. We zijn sinds 2006 onderdeel van Ipswich en naarmate de regio groeit, breiden we onze betrokkenheid bij de regio uit.

De lommerrijke campus van USQ Ipswich heeft grote vergezichten over de stad en een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. De campus ligt op 55 minuten van de stad Brisbane, een uur en 15 minuten van de Gold Coast en is bereikbaar met het openbaar vervoer. USQ Ipswich, de thuisbasis van USQ's School of Health en Wellbeing, omvat op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, sportvelden, een café en een fitnessruimte.

Online

Met online-onderzoek bij USQ is het gemakkelijker dan ooit om een ​​studie in uw leven te laten passen. We zijn gefocust op studentensucces, dus we maken het gemakkelijker voor u om onze op carrière gerichte, volledig geaccrediteerde graden in uw drukke leven te passen. In feite zijn we de nummer één universiteit in Queensland voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Je kunt parttime of voltijds studeren, of je studielast veranderen terwijl het leven voor je verandert - je klas is zo dichtbij als je computer.

Onze studenten die ervoor kiezen om online te studeren, maken deel uit van onze gemeenschappen op de campus en zijn van harte welkom om samen met ons op de campus te zijn en te profiteren van het brede scala aan faciliteiten en ondersteunende diensten die we te bieden hebben.

Online studenten hebben toegang tot hun flexibele online klaslokaal, waardoor ze kunnen kiezen waar ze studeren wanneer ze studeren, en zelfs hoe ze studeren. Het is geen wonder dat meer dan 75% van onze studenten ervoor kiezen om via deze modus te studeren.

Internationale studentenondersteuning

 • Gratis luchthaveninzameling en transfer naar uw accommodatie voor nieuw aankomende studenten
 • Residentiële hogescholen en accommodatie buiten de campus
 • Internationale studentenwerkgroep op USQ Career Hub
 • Welzijn van studenten, gezondheid, counseling en welzijn
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Handicap middelen.

Lees meer informatie over de diensten van USQ International.

Waar te verblijven?

Als u van plan bent om met USQ op de campus te studeren, zijn er een aantal accommodatiemogelijkheden beschikbaar voor elk budget - allemaal in de nabijheid van alle campussen van USQ. Lees meer over accommodatie met USQ.

Ben je klaar om je aan te melden bij USQ?

Een aanvraag indienen om met USQ te studeren is eenvoudig! Lees meer over ons aanvraagproces en laat uw aanvraag starten. Let op: er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen bij USQ.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat niet alleen van academische relevantie is, maar ook betrokken is bij de industrie en onze stakeholders en bijdraagt ​​aan innovatie die onze gemeenschappen, het land en daarbuiten ten goede komt.

De sleutel tot onze onderzoekscultuur is om samen met de industrie de problemen van de sector te begrijpen en samen nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen die een reële impact hebben op een tastbaar voordeel. We hebben aanzienlijke onderzoekscapaciteit en expertise op de volgende gebieden;

 • Landbouw en agribusiness
 • astrofysica
 • Cultureel erfgoed en archeologie
 • Digitaal leven
 • Milieuwetenschappen
 • Gezondheid en gedragswetenschappen
 • Wiskundige wetenschappen en hypersoon
 • Materiaaltechniek en engineeringtechnologie
 • Regionale gemeenschap en economische ontwikkeling

We worden internationaal erkend voor ons werk in toekomstige materialen en composieten, en werken nauw samen met internationale industriële partners en andere onderzoeksinstellingen om haalbare milieuvriendelijke oplossingen te vinden voor enkele van 's werelds grootste grondstoffen.

USQ is ook snel in opkomst als een wereldwijde onderzoeksleider in landbouwsystemen en het beheer van duurzame landelijke landschappen, met onderzoek op het gebied van milieuwetenschappen, computationele en wiskundige wetenschappen, landbouwwetenschappen en engineering. Internationale onderzoeksprojecten in Azië helpen onder andere om irrigatie, plantaardige productie en koffiehandel te verbeteren.

Van superfoods tot regionale overleving van kanker, onze onderzoekers werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor iedereen via ons gezondheidsonderzoek. Projecten omvatten onder meer aandacht voor de unieke behoeften van regionale en landelijke bevolkingsgroepen met onderzoek op het gebied van gezondheidssystemen, wetenschap en technologie, toegang en zorg, infrastructuur en innovatie. USQ-onderzoekers onderzoeken ook het potentieel voor functioneel voedsel om menselijke obesitas en chronische ontstekingsziekten terug te draaien, waardoor de basis wordt gelegd om uiteindelijk optimale gezondheidsvoordelen te bieden om de risico's van chronische leefstijlstoornissen te verminderen.

Postdoctorale onderzoeksstudenten bij USQ hebben toegang tot een breed scala aan faciliteiten en worden begeleid door onze onderzoekers en partners om een ​​dynamische en belonende omgeving te creëren. USQ's innovatieve Higher degree by Research (HDR) -programma's verbreden de horizon van studenten en bereiden hen voor op uitdagende carrières in hun gekozen vakgebied, om hun inzetbaarheid en innovatievaardigheden te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Southern Queensland (USQ)

Maak van uw volgende grote carrière move met USQ's Master of Business en Innovatie. Je zult in staat zijn om twee specialisaties die uw kennis te verbreden, verbeteren va ... [+]

Bent u klaar voor je toekomstige carrière?

Maak van uw volgende grote carrière move met USQ's Master of Business en Innovatie.

Je zult in staat zijn om twee specialisaties die uw kennis te verbreden, verbeteren van uw expertise en een aanvulling op uw carrière ambities te kiezen.

Majors

Agribusiness (niet beschikbaar in 2017) Big Data en Visualisatie Crisis Management DIGITALE TRANSFORMATIE Enterprise Leadership financiën Algemeen internationale bedrijfsleven Professionele Communicatie Duurzaam Ondernemen

De derde component van je studie zal een onderzoeksproject dat je kennis in innovatieve bedrijfsleven en ondernemerschap zal uitbreiden zijn. Kies ofwel een Applied Research of beginnen aan Advanced Research.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 72 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Het doel van de Master of Business Research is om u te trainen in high-level business onderzoek, voor zowel academische of senior management doeleinden. ... [+]

Neem je onderzoek vaardigheden om een ​​geheel nieuw niveau

Het doel van de Master of Business onderzoek is om u te trainen in high-level business onderzoek, voor zowel academische of senior management doeleinden. Je zal een aanzienlijke stuk onderzoek te doen in uw gebied van belang, met behulp van uw specialistische kennis en geavanceerde onderzoekstechnieken aan de oplossing van een managementprobleem te verkennen. Er wordt verwacht dat het onderzoek dat je te voeren over meerdere jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe kennis, ontwikkeling van de gemeenschap en oplossingen voor de industrie en de overheid zal maken.

uitkomsten carrière

De Master of Business Research zal uw rol in het senior management te verbeteren, of bereid je voor op een carrière in de academische wereld. Het is ook een opstap naar verder onderzoek graden, zoals een PhD.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Opvoeders spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van het vermogen van de burgers om kennis te gebruiken om te leren, te ontwikkelen en neem deel aan onze hedendaagse ... [+]

Commonwealth ondersteund plaats

Verder uw onderwijscarrière

Opvoeders spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van het vermogen van de burgers om kennis te gebruiken om te leren, te ontwikkelen en neem deel aan onze hedendaagse wereld. De Master of Education:

streeft ernaar om uw kennis uit te breiden, die u helpen om een ​​leider in het onderwijs worden is volledig online aangeboden, waardoor de flexibiliteit om overal te studeren, op elk gewenst moment.

Majors

Vroege kinderjaren Begeleiding en Counselling Speciaal onderwijs TESOL

Andere specialisaties zoals een onderzoek route en een student geleide pad zodat u acht vakken te kiezen uit de vele Education postdoctorale opleidingen stelt u in staat om je studie te passen aan uw persoonlijke en professionele doelen, die beschikbaar is binnen de Masters of Education Full-betalende programma.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Een Master of Education (toegepaste taalkunde) is ideaal als je werkt met de tweede taal sprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van de logopedie en pathologie, ... [+]

Verbeter uw communicatieve vaardigheden

Een Master of Education (Toegepaste Taalkunde) is ideaal als je werkt met de tweede taal sprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van de logopedie en pathologie, paramedische zorg, psychologie of opleiding in een verscheidenheid aan instellingen die vaardigheden in het communicatiemanagement en cross-culturele interactie vereist.

studie flexibiliteit

Als u niet zeker weet of u wilt een volledige masteropleiding te voltooien, van toepassing op USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma van Onderwijs (Commonwealth Ondersteund Place) of Graduate Diploma van Onderwijs (volledige bedrag te betalen) bestuderen en neemt het krediet van uw studies om de Master of Education als u besluit om verder te studeren.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als u wilt een accountant te worden en al een bachelor of 8-unit non-accounting master's degree, zal de Meester van Professional Accounting je er bent. De nadruk ligt op ... [+]

Accounting kritisch

Boekhouding is een essentieel onderdeel van een bedrijf of instelling. Boekhouding als een beroep heeft een belangrijke verschuiving in de afgelopen decennia, vanuit een strikt financiële focus van de economische verantwoording aan een meer complexe rol binnen organisaties van het bedrijfsleven en het management gezien. Het accountantsberoep is ook uitgebreid naar gebieden zoals informatiesystemen, insolventie en forensisch onderzoek omvatten.

Wissel naar een carrière in de boekhouding

Als u een accountant wil worden en al een bachelor of een niet-boekhoudkundig masteropleiding heeft, zal de Master of Professional Accounting u daar krijgen. De nadruk ligt op praktische ervaring en het voorbereiden u grondig voor het accountantsberoep door conversie deze master.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wilt u om innovatieve oplossingen te leveren met behulp van geavanceerde vaardigheden in project management? Ontwikkeld in samenwerking met de industrie, de Australian In ... [+]

Beheers de kunst van het project management

Wilt u om innovatieve oplossingen te leveren met behulp van geavanceerde vaardigheden in project management? Ontwikkeld in samenwerking met de industrie, de Australian Institute of Project Management en het Project Management Institute, USQ Master of Project Management zal u voorzien van de vaardigheden en kennis om een ​​leider op het gebied van project management.

Naast onderwerpen als team leiderschap, levering project, project-based management en risicobeheer, zult u in staat om uw diploma door te kiezen voor keuzevakken uit onze MBA of Master of Business en Innovatie graden om je carrière te passen personaliseren.

Een van onze recent afgestudeerden werd bekroond met de Australian Institute of Project Management 2015 Queensland Project Manager van het jaar.... [-]

Australië Springfield Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 72 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als u in een ander gebied bent afgestudeerd en u wilt verhuizen naar IT of al een computergraad heeft gestudeerd en uw professionele vaardigheden wilt verbeteren, dan is ... [+]

Verbeter uw computer vaardigheden

Als u in een ander gebied bent afgestudeerd en u wilt verhuizen naar IT of al een computergraad heeft gestudeerd en uw professionele vaardigheden wilt verbeteren, dan is dit de graad voor u. De Master of Computing Technology is ontworpen om toe te voegen aan uw huidige kennis en vaardigheden en te relateren aan de behoeften van uw beroep of industrie.

Coursework specialisaties

Software en het Web Netwerk- en Systeembeveiliging Niet gespecialiseerde specialisatie - de keuze om tien goedgekeurde vakken uit de Master of Computing Technology te selecteren om uw graad te bepalen aan uw doelen en ambities.

Onderzoekspecialisaties... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wilt u een professionele ingenieur te worden, en hebben een drie-jarige ingenieur, maar geen werkervaring, zal de Master in de ingenieurswetenschappen je er bent. ... [+]

Het verkrijgen van ervaring in de industrie

Als u een professionele ingenieur wil worden, en met een driejarige ingenieursgraad, maar geen werkervaring, krijgt u de Master of Engineering u daar. In deze mate zal u:

krijgen hands-on praktische lab en de industrie ervaring om u voor te bereiden op het werken in het beroep van ingenieur pas je studie kennis om een ​​real-world probleem in uw project - een grote opstap naar verder onderzoek graden, met inbegrip van uw PhD.

Majors

landbouwtechniek Applied Telecommunications Civiel ingenieurschap Electrical and Electronic Engineering Omgevings Ingenieurschap Geografische informatiesystemen Mechanische Techniek Power Engineering bouwtechniek Landmeetkunde. ... [-]
Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresente ... [+]

Stort je op een dynamische carrière

USQ Master of Information Systems geeft je de vaardigheden om te slagen in een steeds meer verbonden wereld te geven waar de nieuwe uitdagingen elke dag worden gepresenteerd. Deze graad geeft je de nodige vaardigheden en expertise te geven aan de mogelijkheden van bestaande technologieën te realiseren, om de kansen van nieuwe en opkomende technologieën te benutten, om organisaties te helpen winnen zakelijke waarde van het gebruik van informatietechnologie en systemen.

De IT-sector is geïdentificeerd als het hebben van een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen. Nu is een goed moment om te beginnen aan een carrière die dynamische, mondiale en de vraag zal zijn. Het bestuderen van de Master of Information Systems is ideaal voor professionals met een diploma op andere gebieden dan de informatietechnologie gebieden.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als je hebt een bachelor diploma in een andere dan onderwijs veld en willen een school leraar te worden, zal USQ Master of Learning and Teaching je er bent. Deze geheel n ... [+]

Uitgegroeid tot een primaire of secundaire school leraar

Als je hebt een bachelor diploma in een andere dan onderwijs veld en willen een school leraar te worden, zal USQ Master of Learning and Teaching je er bent. Deze geheel nieuwe master's degree niveau zal u uit te rusten met een geavanceerde en uitgebreide kennis van het onderwijs en grondig voor te bereiden u voor uw nieuwe carrière.

Majors

primair SECUNDAIRE

Professionele ervaring

Er zijn 60 dagen onder toezicht professionele stages en 20 dagen van een onbewaakte stage bij een 50 procent onderwijs lading in een school of andere erkende onderwijsinstelling context. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​aantal van uw professionele ervaring in het buitenland te ondernemen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

De Master of Science (Onderzoek) geeft u de vaardigheden en mogelijkheden die u nodig hebt om je carrière verder in uw gekozen wetenschappelijk onderzoeksgebied. ... [+]

Verbeter uw wetenschappelijk onderzoek carrière

De Master of Science (Onderzoek) geeft je de vaardigheden en mogelijkheden die u nodig hebt om je carrière verder in uw gekozen wetenschappelijk onderzoeksgebied. In deze graad, zeer gemotiveerd en hooggekwalificeerde studenten voeren gevorderde studie aan een op onderzoek gebaseerde scriptie die u zal helpen om uw onderzoek vaardigheden te ontwikkelen in een gespecialiseerd gebied van kennis en ga verder met je onderzoek wetenschap carrière te produceren.

Binnen deze opleiding zult u de keuze uit drie specialisaties 'om je onderzoek studies richten zich hebben. Zij omvatten:

Toegepast Onderzoek advanced Research Psychology Research ... [-]
Australië Toowoomba Springfield
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australië
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australië
Address
Australia Online, Australië
Telefoonnr.
undefined