University of Southern Queensland (USQ)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

De University of Southern Queensland (USQ) Australië is een dynamische universiteit die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige on-campus en online studieprogramma's voor studenten van alle studieniveaus uit meer dan 110 landen. USQ staat op de nummer één universiteit van Australië voor een afgestudeerd salaris [1] en heeft een vijfsterrenwaardering voor internationalisering en inzetbaarheid [2] .

Over ons

In meer dan 50 jaar is USQ een prominente onderwijs- en onderzoeksinstelling geworden, die onderwijs biedt vanuit drie campussen ( Toowoomba , Springfield en Ipswich ), een outreach-hub ( Stanthorpe ), online en via vertrouwde educatieve partners .

Tegenwoordig behoudt USQ uitstekende gemeenschapsondersteuning en biedt het huidige en relevante studieprogramma's om de carrière van studenten op te bouwen om uit te blinken in de huidige competitieve wereldwijde omgeving.

USQ is een leider in zijn belangrijkste, gekozen onderzoeksgebieden, zoals landbouw, engineering en gebouwde omgeving, astrofysica en gezondheid, en is erkend voor zijn prestaties via de ranglijst 2018 Excellence in Research for Australia (ERA) van de Australian Research Council. USQ heeft ERA-ratings behaald voor 18 onderzoeksvelden als 'ruim boven wereldstandaard' en 12 onderzoeksvelden als 'boven of op wereldstandaard' [3] .

Programma's en cursussen

De campussen van USQ bieden studenten een gemeenschapsgerichte en carrièregerichte ervaring. Kleinere klasgroottes zorgen voor een grotere betrokkenheid van docent tot student en betere peer-verbindingen. Meer dan 25.000 studenten uit heel Australië en over de hele wereld kiezen ervoor om te studeren aan USQ in:

 • Landbouw en milieu
 • Arts & Humanities
 • Luchtvaart
 • Bedrijfsmanagement
 • Media Communicatie
 • Onderwijs en onderwijs
 • Informatie Technologie
 • Recht en criminologie
 • Verpleging en geallieerde gezondheid
 • Psychologie en menselijke diensten
 • Wetenschap en techniek
 • Landmeetkunde en gebouwde omgeving
 • Visuele en uitvoerende kunsten
 • Onderzoek
 • Engelse taal- en Pathway programma's

USQ Toowoomba is een regionale universiteitscampus die is uitgerust met een breed scala aan faciliteiten en ondersteunende diensten voor studenten. Het biedt volledige ervaring op de campus met en een breed scala aan activiteiten in het studentenleven als aanvulling op het academische programma.

De ontspannen levensstijl en gezinsvriendelijke sfeer van Toowoomba is een geweldige keuze voor studenten die op zoek zijn naar verlichting in het grote stadsleven en toch hun carrièredoelen nastreven. Toowoomba ligt op slechts 1 uur en 45 minuten van Brisbane en 2 uur van de Gold Coast.

122951_campus.jpg

USQ Springfield biedt een studentgerichte onderwijsomgeving met de nieuwste programmalevering en technologie. Met hoogwaardige faciliteiten zoals digitale productie- en prestatiehub en een vluchtsimulator van wereldklasse, heeft het nauwe banden met de industrie om studenten te koppelen aan werkervaringsmogelijkheden. Het ligt op ongeveer 45 minuten van de stad Brisbane.

122952_two.jpg

USQ Ipswich biedt op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, een verloskundig simulatiecentrum, sportvelden, een café en een fitnessruimte. USQ maakt sinds 2006 deel uit van de Ipswich-gemeenschap en heeft nu meer dan 1000 studenten die op deze campus studeren, met een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. USQ Ipswich ligt op 55 minuten rijden van de stad Brisbane en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

122954_purple.jpg

Online

Sluit je aan bij meer dan 70 procent van de USQ-studenten die ervoor kiezen hun carrièredoelen te bereiken door middel van online studie . Met meer dan 100 beschikbare cursussen hebben studenten flexibele online klaslokalen om te kiezen waar, wanneer en hoe ze studeren.

122956_online.jpg

Beurzen

USQ biedt een reeks beurzen en beurzen voor studenten van alle achtergronden. Deze worden regelmatig bijgewerkt.

Internationale studentenondersteuning

USQ zorgt ervoor dat studenten het meeste uit hun leerervaring halen door flexibele studieopties aan te bieden in een ondersteunende omgeving. Of studenten nu op de campus of online studeren, ze hebben toegang tot toegewijde Student Relationship Officers om ondersteuning te bieden tijdens elke fase, van inschrijving tot en met afstuderen.

Als een internationale student die arriveert om te studeren bij USQ in Australië, krijgen studenten het volgende aangeboden:

 • Gratis ophalen van luchthaven en transfer naar accommodatie (voor nieuw aankomende studenten)
 • Gratis dagelijkse intercampus shuttle bus service
 • Residentiële hogescholen en advies over off-campus accommodatie
 • Internationaal studieloopbaanadvies
 • Welzijn, gezondheid, begeleiding en welzijn van studenten
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Hulpmiddelen voor gehandicapten
 • Carrièreontwikkeling
 • Bibliotheekbronnen, inclusief studieondersteuning.

122957_fair.jpg

Waar te verblijven?

USQ faciliteert de accommodatie op de drie campuslocaties. In Toowoomba en Springfield is accommodatie op de campus beschikbaar om studenten een vriendelijke, residentiële gemeenschapsomgeving te bieden. In de nabijheid van de campus van Ipswich is onafhankelijk eigendom beschikbaar en wordt buiten de campus accommodatie aangeboden.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat academisch relevant is en bijdraagt aan innovaties die onze gemeenschappen, ons land en de wereld ten goede komen.

De onderzoekscultuur van USQ moet het verschil maken en haar onderzoekers betrekken, werken samen en begrijpen belanghebbenden en de industrie om wereldveranderende oplossingen te leveren.

USQ faciliteert een breed scala aan onderzoeksprogramma's in meerdere disciplines binnen haar onderzoeksinstituten, centra, faculteiten en scholen. De drie instituten en negen centra vertegenwoordigen de levendige en ondersteunende onderzoeksomgeving en dragen bij aan het succes op de belangrijkste gebieden van excellentie op het gebied van onderzoek, zoals gemeten aan de hand van de beoordelingen van de Australische regering Excellence in Research Australia (ERA).

Onderzoeksuitmuntendheid

USQ streeft naar baanbrekend onderzoek met wereldwijd bereik en impact. Het heeft verschillende sterke punten die duidelijk zichtbaar zijn op een aantal belangrijke onderzoeksgebieden.

De kwaliteit van haar onderzoeksinspanningen van wereldklasse wordt bevestigd door de resultaten van het verslag van de Australian Research Council's Excellence in Research for Australia (ERA) 2018–2019 [4] .

De volgende onderzoeksgebieden werden beoordeeld:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Gids voor goede universiteiten, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
ranglijst van de Excellence in Research for Australia (ERA) van de Australian Research Council 2018.
ranglijst van de Excellence in Research for Australia (ERA) van de Australian Research Council 2018.

Locaties

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Telefoonnr.
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australië

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australië

Australië Online

Address
Australië Online, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden