Lees de Officiële Beschrijving

Krijg inzicht in hoe het leven echt is bij UWA en leer wat onze studenten het leukst vinden.

We zijn er trots op om eerst in West-Australië te scoren en in de top 100 van universiteiten wereldwijd te plaatsen.

5 sterren voor student:

  • Teacher Ratio en Student Demand (GUG 2018)
  • Zeven van onze onderwerpen staan ​​gerangschikt in 's werelds top 50 (QS 2018)
  • Geklasseerd als 91e in de Top 100 van universiteiten over de hele wereld (ARWU 2017)

Levendige studentervaring

Grenzend aan de Swan River, onze campus van Perth is een van de meest pittoreske in Australië met iconische zandstenen gebouwen zitten tussen monumentale tuinen. We zijn slechts 10 minuten van de belangrijkste winkel- en zakenwijk van Perth en dicht bij veel van de prachtige stranden van de stad.

Op de campus kun je genieten van een scala aan essentiële voorzieningen, waaronder cafés, bibliotheken, boekwinkels, een levendig cultureel gebied en tonnen clubs en verenigingen om het studentenleven optimaal te leren kennen en ervaren. Onze ondersteunende studentengilde betekent dat je kunt proberen vrijwilligerswerk te doen, onafhankelijk advies kunt inwinnen over een aantal zaken of een van de vele gevarieerde evenementen op en buiten de campus kunt bijwonen.

Innovatieve cursusstructuur

Wat voor doelen je ook hebt, een UWA-diploma creëert een wereld van mogelijkheden. Ongeveer 40 procent van de banen van vandaag zal over 20 jaar niet bestaan ​​(CEDA, 2015), dus we geloven in een betere voorbereiding op de carrières van de toekomst.

Onze innovatieve cursusstructuur is de enige in zijn soort in WA en is gebaseerd op een wereldwijd model. Het betekent dat u uw interesses kunt nastreven en tegelijkertijd uw carrièrekansen kunt maximaliseren. Deze flexibiliteit onderscheidt u van de massa en is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van uw carrière.

Rankings en beoordelingen

We ontvingen vijfsterrenranglijsten in studentenvraag en studenten: personeelsratio in de Good Universities Guide 2018. UWA staat eerst in West-Australië en wordt internationaal erkend als een Top 100-universiteit. Zeven van onze vakgebieden zijn gerangschikt in 's werelds top 50, volgens de QS World University Rankings op onderwerp 2018.

  • landbouw en bosbouw
  • Anatomie en fysiologie (13e)
  • Civiele techniek en bouwtechniek
  • Earth and Marine Sciences
  • Minerale en mijnbouwkunde (11e)
  • Uitvoerende kunst
  • Sportgerelateerde onderwerpen

Graduate outcomes

Uw UWA-graad is een investering in uw toekomst. Onze afgestudeerden overschrijden consequent de nationale gemiddelde aanvangssalarissen en het aantal werkende staatslieden. We vieren sterke partnerschappen in de sector en bieden praktische, praktische ervaringen naast waardevolle professionele netwerkmogelijkheden. Deze praktische leermethode wordt zeer gewaardeerd door werkgevers en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de carrière. Onze alumni blijven inspireren en zorgen voor een positieve impact op de samenleving.

De wereld veranderen door onderzoek

Als onderzoeksintensieve universiteit maken we deel uit van de Group of Eight (een coalitie van toponderzoeksuniversiteiten in het land) en een van de slechts twee Australische leden van het Worldwide Universities Network. We zijn ook een stichtend lid van het Matariki Network van hoogwaardige, onderzoeksintensieve universiteiten met een bijzondere focus op studentenervaring.

In de loop der jaren zijn we hooggekwalificeerde, wereldwijd erkende medewerkers, onderzoekers en studenten blijven aantrekken, waaronder onze Nobelprijswinnaar Professor Barry Marshall, en we ontvangen jaarlijks ongeveer 80 procent van alle onderzoeksfinanciering aan WA-universiteiten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The University of Western Australia

Krijg de vaardigheden om uitdagingen op het gebied van grote gegevens aan te pakken en te concurreren op het digitale vlak. ... [+]

Een snel groeiend veld dat geen tekenen van vertraging vertoont. Big data en analyses drijven nu en informeren strategische besluitvorming en innovatie, of het nu gaat om engineering, financiën, gezondheid of andere professionele gebieden. De uitdaging voor organisaties over de hele wereld is hoe je steeds grotere hoeveelheden gegevens kunt gebruiken als een voordeel.

De Master of Data Science biedt studenten de kennis en vaardigheden om geschikte analytische methodologieën te begrijpen en toe te passen om de manier te veranderen waarop een organisatie haar doelstellingen bereikt, effectief om te gaan met grote gegevensbeheertaken, om de statistische en automatische leerfundamenten onder de knie te krijgen waarop gegevensanalyse is gebouwd en om de effectiviteit van nieuwe technologieën te evalueren en communiceren.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Verbeter uw kennis en vaardigheden voor een toekomst in het snel evoluerende veld van de landbouwwetenschappen met een specialisatie van ofwel landbouweconomie, gewas- en ... [+]

Verbeter uw kennis en vaardigheden voor een toekomst in het snel evoluerende veld van de landbouwwetenschappen met een specialisatie van ofwel landbouweconomie, gewas- en veeteeltsystemen, genetica en veredeling of bodemkunde en plantenvoeding .

De uitdagingen van een snelgroeiende bevolking en de beperkingen van land en zoet water hebben allemaal invloed op het vermogen van de landbouw om te voldoen aan de vraag naar voedsel, vezels en brandstof.

Agricultural Science biedt het onderzoek, technologie en informatie voor de duurzame, winstgevende en ethische ontwikkeling van de landbouwindustrie.

Over de cursusWereldbevolking en economieën verhogen hun vraag naar voedsel en vezels. Landbouwsystemen worden onder druk gezet om te voldoen aan ecologische, sociale en economische doelstellingen. Om productieniveaus te behouden of te verhogen, is inzicht nodig in de complexe factoren die landbouwsystemen vormen. Deze cursus bereidt je voor op de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een toekomst in het snel evoluerende veld van de landbouwwetenschappen.Gegevens cursusstructuur... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Deze cursus gaat over het begrijpen van de wereld om ons heen op het meest fundamentele niveau. De kennis die wordt gegenereerd door de studie van de natuurkunde is ook d ... [+]

Deze cursus gaat over het begrijpen van de wereld om ons heen op het meest fundamentele niveau. De kennis die wordt gegenereerd door de studie van de natuurkunde is ook de drijvende kracht achter de meeste nieuwe technologieën, van radars tot lasers, van transistors tot kwantumcomputers, en van elektronenmicroscopen tot geavanceerde scanners voor medische beeldvorming.

Over de cursusJe ontwikkelt een combinatie van onderzoeksvaardigheden op hoog niveau, analytische en probleemoplossende vaardigheden die zeer gewaardeerd worden door werkgevers in de industrie en overheid. De Master in de natuurkunde kan worden gevolgd in een van de volgende:Astronomie en Astrofysica (astronomietechnieken, astrostatistieken, galactische dynamica, compacte objecten, astrofysische schokken, plasma-astrofysica, ruimte-elektrodynamica en hoogenergetische astrofysica)Computational Physics (numerieke methoden, high-performance computing, grafische verwerkingseenheid (GPU) programmering en methoden voor computationele fysica)Experimentele fysica (data-analyse en methoden van experimentele fysica)Medische Fysica (inbedrijfstelling, kalibratie, veilige bediening en onderhoud van deze medische systemen die helpen duizenden mensen elk jaar te diagnosticeren en te behandelen)Theoretical Physics (vakspecifieke kennis aan de grenzen van de moderne natuurkunde).Gegevens cursusstructuur... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Deze gespecialiseerde masteropleiding, die een breed scala aan toegepaste financiële onderwerpen behandelt, leidt tot loopbanen in corporate banking en finance, aandelenh ... [+]

Deze gespecialiseerde masteropleiding, die een breed scala aan toegepaste financiële onderwerpen behandelt, leidt tot loopbanen in corporate banking en finance, aandelenhandel, verzekeringen, beleggingsbeheer en andere gebieden van toegepaste financiën. Je zult studeren onder leiding van ervaren Finance-professionals, waaronder hoogleraren die hebben deelgenomen aan de Commonwealth Government Superannuation Roundtable, opgetreden als getuige-deskundigen in rechtszaken, en een Equity Preference Index hebben ontwikkeld in samenwerking met Colonial First State.

Over de cursusDe Master of Applied Finance is een praktische cursus die is ontworpen voor zowel afgestudeerden die al werkzaam zijn in de financiële sector, als voor mensen met een niet-financiële achtergrond die naar de financiële sector willen verhuizen. Het curriculum vormt een aanvulling op het Chartered Financial Analyst (CFA) -programma, met onderwerpen als risicobeheer, kapitaalmarkten en internationale financiering. Kandidaten die zich voorbereiden op de CFA-kwalificatie worden aangemoedigd om zich als voorbereidingscursus voor de Master of Applied Finance in te schrijven.Gegevens cursusstructuur... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Business Information and Logistics Management combineert studies in informatiesystemen, managementwetenschap en beslissingsondersteunende systemen, waarmee studenten vers ... [+]

Business Information and Logistics Management combineert studies in informatiesystemen, managementwetenschap en beslissingsondersteunende systemen, waarmee studenten verschillende kritieke problemen in het bedrijfsleven kunnen onderzoeken.

Wilt u uw vaardigheden op het gebied van projectbeheer opbouwen en zich richten op het verbeteren van de kwaliteit, workflowbeheer, processen en systemen?

De Master of Business Information en Logistics Management aan de UWA Business School zal uw vaardigheden ontwikkelen en uitbreiden om IT-infrastructuurprojecten te beheren, enterprise systems-vereisten te bepalen, organisatorische gegevens te analyseren voor business intelligence, strategieën voor leidende informatiesystemen te beheren, supply chains te beheren en opkomende technologieën toe te passen in de hele onderneming. Een belangrijk aandachtspunt van de Master of Business Information en Logistics Management is het ontwikkelen van uw vermogen om met IT-teams samen te werken om de bedrijfsvoering te verbeteren. In de eenheid Ondernemingsinformatiesystemen leert u bijvoorbeeld:... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Bestudeer een Master in milieuwetenschappen en maak kennis met de lange geschiedenis van UWA van multidisciplinair onderzoek naar een grote verscheidenheid aan milieusyst ... [+]

Overzicht

Bestudeer een Master in milieuwetenschappen en maak kennis met de lange geschiedenis van UWA van multidisciplinair onderzoek naar een grote verscheidenheid aan milieusystemen en haar unieke ervaring met het identificeren van economische en planningsgebaseerde oplossingen op lange termijn, gebaseerd op een grondig begrip van milieuprocessen.

Over de cursus

Milieuwetenschappers beoordelen de impact van menselijke activiteiten en ontwikkelen wetenschappelijke, op risico's gebaseerde oplossingen om een ​​duurzame mondiale omgeving te helpen veiligstellen. Een interdisciplinaire aanpak van het oplossen van problemen is essentieel op dit gebied, wat betekent dat zowel de biologische wetenschappen als de aardwetenschappen en studies in ruimtelijke ordening en beheer zijn opgenomen. Deze cursus bereidt je voor op het omgaan met zaken als klimaatverandering, uitstoot van broeikasgassen en waterbeheer.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Deze cursus biedt haar afgestudeerden de nodige kennis en vaardigheden om gepaste IT-methodologieën uit te leggen en toe te passen om een ​​individu of organisatie te hel ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt haar afgestudeerden de nodige kennis en vaardigheden om gepaste IT-methodologieën uit te leggen en toe te passen om een ​​individu of organisatie te helpen zijn doelen te bereiken. Je leert ook de wetenschappelijke fundamenten waarop IT is gebouwd te waarderen en te anticiperen op de veranderende richting van IT en de effectiviteit van nieuwe technologieën te evalueren en communiceren.

Over de cursus

Deze cursus legt een sterke nadruk op de toepassing van hedendaagse en opkomende technologieën, waaronder cloud en high-performance computing, agile webontwikkeling en ontwerp en beheer van softwareprojecten.

Je ontwikkelt computerprogramma's in een aantal hedendaagse scripting- en programmeertalen en past logische en kritisch denkvaardigheden toe om bestaande technologieën te gebruiken om grote datasets te beheren en analyseren.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

De Master of Architecture (Design) is een programma van onafhankelijk, gesuperviseerd onderzoek dat leidt tot de presentatie van een tentoonstelling van architectonisch o ... [+]

De Master of Architecture (Design) is een programma van onafhankelijk, gesuperviseerd onderzoek dat leidt tot de presentatie van een tentoonstelling van architectonisch ontwerp die qua omvang overeenkomt met het schematische ontwerp van een gebouw van groot cultureel belang.

Studenten in deze cursus ondernemen een programma van onafhankelijk, gesuperviseerd onderzoek. Beoordeling is op basis van een tentoonstelling van hun werk.

Begindata

In overleg met hun begeleiders kunnen studenten op elk moment van het jaar beginnen, behalve in december

Wekelijkse contacttijd

Van voltijdstudenten wordt verwacht dat zij gedurende het hele jaar minstens 30 uur per week aan hun onderzoek besteden. Van deeltijdstudenten wordt verwacht dat zij gedurende het hele jaar minimaal 15 uur per week besteden aan hun onderzoek.ToelatingseisenKwalificaties die gelijkwaardig zijn aan een Bachelor in de architectuur met minstens de hoogste tweedeklas onderscheidingen en voldoende architecturale ontwerpervaring om de School of Architecture, Landscape and Visual Arts en de Graduate Research School tevreden te stellen dat de kandidaat over voldoende expertise beschikt om de cursus te voltooienEngelse competentie... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Een Master of Commerce van de internationaal erkende UWA Business School kan uw kansen op werk over de hele wereld vergroten. Onze academici van wereldklasse en toonaange ... [+]

Een Master of Commerce van de internationaal erkende UWA Business School kan uw kansen op werk over de hele wereld vergroten.

Onze academici van wereldklasse en toonaangevende partners uit de industrie zullen ervoor zorgen dat u wordt blootgesteld aan de nieuwste theorie en praktijk. Daarnaast krijg je de kans om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten - van carrièresbeurzen en netwerkevenementen tot studentenfestivals en het bijwonen van professionele ontwikkelingsworkshops en gastcolleges van senior executives.

Over de cursusDe Master of Commerce is ideaal voor pas afgestudeerden die de verdere expertise willen ontwikkelen om een ​​carrière in het bedrijfsleven na te streven. Het is geschikt voor zowel afgestudeerden met een niet-bedrijfsdiploma op zoek naar een postdoctorale kwalificatie in het bedrijfsleven, als voor afgestudeerden die nieuwe vakgebieden willen toevoegen aan hun vaardigheden. Studenten voltooien kerneenheden in ethiek, economie, financiële boekhouding, wereldwijde bedrijfsvoering, management en marketing. Bovendien biedt de Master of Commerce u de mogelijkheid om u te specialiseren in: - Boekhouding - Bedrijfsinformatie en logistiek management - Economie - Arbeidsrelaties - Financiën - Personeelszaken - Management - Marketing De flexibele opleidingsstructuur biedt u de keuze om twee specialisaties te combineren, meer uitgebreide studie in één specialisatie af te ronden of één specialisatie te combineren met een reeks keuzevakken uit de andere specialisaties. Carrièremogelijkheden zijn enorm en afhankelijk van uw keuze van specialisatie. De flexibele structuur stelt u in staat om de cursus aan te passen aan uw carrièrebelangen.Gegevens cursusstructuur... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Je zult een uitgebreide vaardigheden verwerven die je voorbereiden op werk of promotie in de olie- en gasindustrie. Ontworpen in samenwerking met industriële partners van ... [+]

Je zult een uitgebreide vaardigheden verwerven die je voorbereiden op werk of promotie in de olie- en gasindustrie. Ontworpen in samenwerking met industriële partners van UWA, is de cursus afgestemd op de wereldwijde energietrends, met een focus op aardgaswinning en productie van vloeibaar aardgas (LNG). De cursus biedt zowel technische basisprincipes als ervaring met toonaangevende technische software (waaronder Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash en HYSYS).

Over de cursusJe ontwikkelt professionele vaardigheden op een aantal belangrijke gebieden, waaronder petroleum engineering, gaseconomie, investeringsstrategieën en -verplichtingen, workflowconcepten en de huidige productie- en verwerkingstechnologieën. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan aardgas en zowel de winning als de daaropvolgende omzetting in vloeibaar aardgas (LNG). Business-georiënteerde units zullen de principes van projectplanning en projectmanagement behandelen binnen de managementcontext van de olie- en gasindustrie. Je zult ook een verscheidenheid aan schriftelijke technische rapporten en zakelijke voorstellen opstellen en deelnemen aan groepsprojecten, waaronder een uniek veldontwerp voor de ontwikkeling van koolwaterstofontwikkelingen. Tijdens je studie profiteer je van nauwe interactie met onze vooraanstaande academici en hun links naar de industrie.Gegevens cursusstructuur... [-]
Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Marketing richt zich op het maken en behouden van klanten door het vinden, communiceren en ondersteunen van het concurrentievoordeel dat een bedrijf echt succesvol maakt. ... [+]

Overzicht

Marketing richt zich op het maken en behouden van klanten door het vinden, communiceren en ondersteunen van het concurrentievoordeel dat een bedrijf echt succesvol maakt. Onderwerpen die onder Marketing vallen, zijn onder meer reclame, bedrijfsstrategie, concurrentieanalyse en waardecreatie.

De Master of Marketing is geschikt voor zowel professionals die werkzaam zijn op het gebied van marketing en aanverwante gebieden, als voor professionals die het veld willen betreden.

Over de cursus

Marketingstudenten bij UWA hebben de mogelijkheid om projecten uit te voeren voor organisaties uit de echte tijd en hebben eerder samengewerkt met bedrijven zoals Coles, Google, Microsoft, Rio Tinto, Tourism WA, Transperth en Westpac.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

De Master of Professional Accounting geeft u training in de technische aspecten van de voorbereiding van boekhoudgegevens; uw vaardigheden ontwikkelen bij het toepassen v ... [+]

De Master of Professional Accounting geeft u training in de technische aspecten van de voorbereiding van boekhoudgegevens; uw vaardigheden ontwikkelen bij het toepassen van boekhoudkundige informatie bij het oplossen van problemen en bij het nemen van beslissingen; en ontwikkel je kennis en vaardigheden in gerelateerde professionele disciplines zoals financiën, belastingen, auditing en management.

Deze cursus biedt afgestudeerden de mogelijkheid een kwalificatie te behalen die wordt erkend door professionele accounting-instanties en het bredere bedrijfsleven.

Accounting bij UWA

UWA staat bij de top 100 van universiteiten ter wereld voor Accounting (QS 2014) UWA's Master of Professional Accounting is geaccrediteerd door Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland, CPA Australia en het Institute of Public Accountants UWA Emeritus hoogleraar Philip Brown heeft een beurs ter ere van de Accounting and Finance Association van Australië en Nieuw-Zeeland.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Specialiseer je in een van de acht ingenieursdisciplines van de Master of Professional Engineering en word een professioneel geaccrediteerde ingenieur die zeer gegeerd is ... [+]

Specialiseer je in een van de acht ingenieursdisciplines van de Master of Professional Engineering en word een professioneel geaccrediteerde ingenieur die zeer gegeerd is door de industrie.

Deze cursus is ontwikkeld in overleg met de industrie om u uit te rusten met de geavanceerde technische expertise, kritisch denken en professionele vaardigheden die nodig zijn om concurrerend te blijven in een wereldwijd personeelsbestand. Concentreer u op het door u gekozen vakgebied om uw carrièremogelijkheden te verbeteren. Studenten die bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in een carrière in de olie- en gasindustrie kunnen zich bijvoorbeeld specialiseren in chemische technologie, civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouw. Door de discipline te kiezen die u het meest interesseert, krijgt u niet alleen een diepgaand inzicht in de discipline vanuit een holistisch technisch perspectief, maar onderneemt u ook eenheden die relevant zijn voor uw interessegebied. De Master of Professional Engineering is de route naar een professionele engineering kwalificatie voor degenen die de Ingenieurswetenschappen major in de UWA engineering Direct hebben bestudeerd Pathway .... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

De Master of Public Policy geeft je een multidisciplinair inzicht in de rol van de overheid bij economische activiteiten en besluitvorming bij het overheidsbeleid. De cur ... [+]

Overzicht

De Master of Public Policy geeft je een multidisciplinair inzicht in de rol van de overheid bij economische activiteiten en besluitvorming bij het overheidsbeleid. De cursus richt zich op hoe de overheid interageert met de economie en de samenleving. Onderwerpen zijn onder meer: ​​economische groei, stabiliteit, belastingen, infrastructuurvoorziening, regelgeving, gezondheid, defensie, onderwijs en sociale zekerheid. Het integreert theorie en praktijk om kennis en praktische vaardigheden te verbeteren die u in staat stellen om proactief en strategisch te reageren op publieke, economische en sociale behoeften. Je kunt ervoor kiezen om specialisaties in Economie of Bestuurskunde en Bestuurskunde of beide af te ronden.... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands