The University of Melbourne - Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Positieve, verbonden, belonende ervaringen

Hier aan de universiteit van Melbourne hebben we een verzameling gespecialiseerde cursussen samengesteld om de grootste geesten aan te moedigen om zichzelf te verkennen, uit te dagen en verder te gaan. We zijn gepassioneerd en gemotiveerd om dit te realiseren, en daarom hebben we opzettelijk cursussen ontworpen en gemaakt die de hoogste kwaliteit onderwijs bieden en die buitengewone leerervaringen bieden, 100% online. Door te studeren bij de Universiteit van Melbourne, leer je van experts uit de industrie en toonaangevende academici, met uitgebreide achtergronden in onderzoek en interactie met studenten van over de hele wereld via een verrijkende en verbonden virtuele gemeenschap.

De Universiteit van Melbourne heeft een uitstekende reputatie voor uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek. Deze toewijding tot uitmuntendheid heeft de universiteit ertoe gebracht de slimste koppen bij elkaar te brengen om de beste praktijken in online onderwijs opnieuw te definiëren om wereldwijd ongeëvenaard onderwijs van hoge kwaliteit, 100% online, aan studenten te bieden.

Deze ervaring vormgeven is ons expert learning ontwerpteam, dat samenwerkt met academici met behulp van een combinatie van tools en technieken, aangedreven door innovatieve technologie, naast een toegewijd ondersteuningsteam om elke student de beste ervaring te geven.

100% online, relevant en ondersteund.

Vooruitstrevende, niche en ongeëvenaarde cursussen voor diegenen die willen doorstromen in hun carrière, zichzelf opnieuw uitvinden of een leider in hun vakgebied zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's - Lawstudies » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk Cursus » Bekijk Masters » Bekijk Diploma's - HealthcareStudies » Bekijk Certificates » Bekijk Master » Bekijk LLM »

Contact
Bezoekadres
Australia Online, AU
Social Media