Southern Cross University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Feiten, cijfers, ranglijsten en prijzen

Southern Cross University is een progressieve, jonge en verbonden regionale onderzoeksuniversiteit met levendige campussen in het noorden van New South Wales en de zuidelijke Goudkust. We bieden undergraduate en postgraduate degrees en veel zijn beschikbaar in een dynamisch online formulier. Of we nu op de campus, online of beide studeren, we leveren opwindende, eigentijdse en hoogwaardige leerervaringen.

Waarom SCU?

Times Higher Education Young University Rankings 20 Vorig, progressief en net 23 jaar oud - Southern Cross University is een van de 100 beste universiteiten van Azië en de Pacific en een van 's werelds top 50 generatie Y-universiteiten .

Onze hedendaagse campussen, met speciaal gebouwde, ultramoderne faciliteiten, liggen aan de oostkust van Australië, aan de Gold Coast in Queensland, en in Lismore en Coffs Harbour in New South Wales. Allemaal unieke regio's die bekend staan ​​om hun natuurlijke schoonheid en ecologische diversiteit, levende laboratoria bieden voor leren en creatieve centra voor artistieke inspanningen.

Branch campussen in Sydney, Melbourne en Perth worden geëxploiteerd in samenwerking met EduCo in opdracht van Southern Cross University . De universiteit exploiteert ook de hotelschool Sydney en Melbourne in samenwerking met Mulpha Australië. We leveren ook diploma's met medewerkers in China, Papoea-Nieuw-Guinea en Nieuw-Zeeland.

We hebben een groot en divers aanbod van cursussen online beschikbaar, en bieden interactieve en meeslepende leerervaringen waar onze studenten ook zijn.

Of we nu op de campus, online of beide studeren, we leveren opwindende, eigentijdse en hoogwaardige leerervaringen.

We streven ernaar afgestudeerden te produceren die klaar zijn voor de carrière, wereldklaar en digitaal geletterd zijn en die een academische omgeving ervaren die onderscheidend is vanwege hun persoonlijke benadering.

De universiteit heeft een sterke focus op samenwerking tussen industrie en gemeenschap om geëngageerde onderwijs- en onderzoeksresultaten te produceren.

Deze connectiviteit is dat Southern Cross University het $ 13.8m nationale Farming Together Pilot Programme leidt, in samenwerking met de Northern Rivers Co-operatives Alliance en de Australische regering. De universiteit heeft ook een belangrijk nieuw centrum voor organisch onderzoek geïntroduceerd bij het NSW-departement voor primaire industrieën.

In het nieuwste rapport Excellence in Research for Australia behaalde Southern Cross uitstekende beoordelingen van 'at world standard' of hoger in 24 onderzoeksdomeinen. In negen onderzoeksgebieden werd de universiteit geëvalueerd op de hoogst mogelijke classificatie van 'ver boven de wereldstandaard'. Dit werd bereikt op het gebied van geochemie, oceanografie, milieuwetenschappen en management, zoölogie, landbouw- en veterinaire wetenschappen, gewas- en weideproductie, bosbouwwetenschappen, verpleegkunde, aanvullende en alternatieve geneeskunde.

campussen

Southern Cross University is een levendige, hedendaagse Australische universiteit met prachtige campussen aan de Gold Coast, Lismore en Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne en Perth branch campuses (internationale studenten)

Southern Cross University bijkantoren van Southern Cross University in Sydney, Melbourne en Perth zijn gunstig gelegen in de centrale zakelijke districten.

Studeren aan SCU Sydney, Melbourne of Perth geeft internationale studenten de mogelijkheid om een ​​bachelor of postgraduaat te behalen in drie van 's werelds meest leefbare steden. Southern Cross University werkt samen met EduCo Sydney Branch Pty Ltd voor de exploitatie van de SCU-filialen Sydney, Melbourne en Perth.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Health Certificates » Bekijk Health Master » Bekijk Health Bachelor » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk DBA » Bekijk Law LLB » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Dokter van inheemse filosofieën

Online Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar March 2019 Australië Lismore +2 more

Deze 3-jarige opleiding biedt u superieure onderzoeks- en kritisch denkvaardigheden om op nationaal en internationaal niveau voor en met inheemse gemeenschappen te werken. [+]

Als je geïnteresseerd bent om een ​​onderzoeksexpert te worden op het gebied van inheemse kennis, biedt de Doctor of Indigenous Philosophies je de kans. Deze 3-jarige opleiding biedt u superieure onderzoeks- en kritisch denkvaardigheden om op nationaal en internationaal niveau voor en met inheemse gemeenschappen te werken. Uw werk en onderzoek zullen gericht zijn op het bevorderen van kritische kennis op dit gebied ten behoeve van de sector van gezondheids- en menselijke diensten en beleidsontwikkeling. Deze cursus stelt je in staat om je eigen onderzoeksproject uit te voeren gericht op het bieden van voordeel aan inheemse volkeren onder supervisie van een expert. De afronding van een doctoraat is een belangrijke prestatie die door werkgevers in alle sectoren wordt erkend, zowel nationaal als internationaal.Carrièremogelijkheden... [-]

Master in Forest Science and Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Lismore +1 more

De Master of Forest Science and Management biedt u de mogelijkheid om expertise op te doen voor een sector die cruciaal is voor het economische succes van veel landen, maar die tal van uitdagingen kent die verband houden met klimaatverandering, de commoditisatie van bosproducten en landbeheer. [+]

Naast het feit dat het de longen van de aarde zijn, moeten bossen effectief worden beheerd om een ​​evenwicht te vinden tussen de behoefte aan houtproductie, behoud van biodiversiteit, bescherming van de waterkwaliteit, koolstofopslag en vele andere kwesties. De Master of Forest Science and Management biedt u de mogelijkheid om expertise op te doen voor een sector die cruciaal is voor het economische succes van veel landen, maar die tal van uitdagingen kent die verband houden met klimaatverandering, de commoditisatie van bosproducten en landbeheer. Je bestudeert onderwerpen gericht op probleemoplossing en innovatie voor resource management, met een focus op de impact van bosbouw op de milieuwetenschappen. Je krijgt ook de kans om je onderzoek te richten op een onderwerp waar je gepassioneerd over bent, met de deskundige begeleiding van onderzoekers die wereldleiders zijn in het veld. Afgestudeerden hebben carrièremogelijkheden op een aantal gebieden die verband houden met plantage en natuurlijk bosbeheer in Australië en de rest van de wereld.Carrièremogelijkheden... [-]

Master in informatietechnologie

Online Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga +2 more

De Master of Information Technology is ontworpen voor zowel IT- als niet-IT-professionals die hun carrière willen bevorderen in een zich snel ontwikkelende industrie. De toepassing van IT-hulpmiddelen en technologieën voor het transformeren van bedrijven en het creëren van nieuwe digitale bedrijven is een aandachtspunt. [+]

Master in informatietechnologie

Cursuscode: 1209150

Cursus samenvatting

De Master of Information Technology is ontworpen voor zowel IT- als niet-IT-professionals die hun carrière willen bevorderen in een zich snel ontwikkelende industrie. De toepassing van IT-hulpmiddelen en technologieën voor het transformeren van bedrijven en het creëren van nieuwe digitale bedrijven is een aandachtspunt.

De cursus wordt ondersteund door een sterk branchegerelateerd programma, incubatie van ondernemerschap in het Digital Enterprise Lab van de universiteit en onderzoek dat relevant is voor de sector. Studenten zullen hun technische, leiderschaps- en managementvaardigheden ontwikkelen met geavanceerde cursussen en real-world projecten.... [-]


Master in internationaal toerisme en hotelmanagement

Online Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga Melbourne Sydney +4 more

De Master of International Tourism en Hospitality Management is speciaal ontworpen om u een concurrentievoordeel te geven om te werken in leidinggevende functies in een zeer gewilde en diverse industrie. [+]

Maak van de gelegenheid gebruik om een ​​carrière op te bouwen die u in staat stelt om te reizen en te werken op enkele van de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld. De Master of International Tourism en Hospitality Management is speciaal ontworpen om u een concurrentievoordeel te geven om te werken in leidinggevende functies in een zeer gewilde en diverse industrie. Deze flexibele cursus biedt u fundamentele kennis in zaken en toerisme, waaronder ondernemerschap en marketing, boekhouding en management, toerismeplanning, systemen en hedendaags hotelmanagement. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen interessegebied na te streven en toegepaste onderzoeksvaardigheden te verwerven in een industrieel project. Afgestudeerden zullen kansen krijgen bij een hele reeks werkgevers in de toeristische sector, van hotels tot luchtvaartmaatschappijen, evenementenbeheer tot marketing van bestemmingen, of in hun eigen startersproject voor toerisme.Carrièremogelijkheden... [-]

Master in Internationaal toerisme en hotelmanagement, Master of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar July 2019 Australië Bilinga +1 more

Deze dubbele graad is speciaal ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven in een dynamische en diverse industrie die mogelijkheden biedt om te reizen en te werken op enkele van de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld. [+]

Master in Internationaal toerisme en hotelmanagement, Master of Business Administration

Cursuscode: 1229102

Cursus samenvatting

Deze dubbele graad is speciaal ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven in een dynamische en diverse industrie die mogelijkheden biedt om te reizen en te werken op enkele van de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld.

De cursus combineert geavanceerde onderwerpen in bedrijfs- en toerismebeheer met de kernkennis van bedrijfskennis en managementvaardigheden van een MBA, inclusief ondernemerschap en marketing, boekhouding en management, toerismeplanning, systemen en hedendaags hotelmanagement.

Een eenheid van het Industry Research Project biedt studenten de kans om zelfmotivatie en discipline aan te tonen bij het bepalen en ontwikkelen van hun eigen studieproject. Dit project ontwikkelt onderzoeksonderzoek en -vaardigheden van studenten door middel van een wetenschappelijk werkstuk dat een onderwerp van individueel belang diepgaand onderzoekt.... [-]


Master in sociaal werk (professionele kwalificatie)

Online Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga +2 more

Dit 2-jarig postdoctoraal programma zal je voorbereiden en kwalificeren om deel te nemen aan het Social Work-vak in Australië en met mensen en gemeenschappen te werken aan verbetering van hun context. [+]

Je studie in de kunsten- en sociale wetenschappen en interesse in mensenrechten en sociale rechtvaardigheid kan op professioneel niveau worden gebracht met de Master of Social Work . Dit 2-jarig postdoctoraal programma zal je voorbereiden en kwalificeren om deel te nemen aan het Social Work-vak in Australië en met mensen en gemeenschappen te werken aan verbetering van hun context. Je bestudeert kinderbescherming, sociaal beleid en wetgeving, gezondheidsproblemen die van invloed zijn op inheemse gemeenschappen en leiderschap in organisaties voor maatschappelijk werk, en onderneemt de praktijk onder toezicht van een ervaren maatschappelijk werker. Als afgestudeerde heb je de waarden en kennis om ethische en reflectieve beoefenaars te zijn op dit lonende gebied.... [-]


Master of Engineering Management, Master of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga +1 more

Deze unieke 2-jarige double degree wordt aangeboden op onze Gold Coast-campus aan het strand - op een steenworp afstand van een internationale luchthaven - en wordt gegeven door experts uit de sector om u voor te bereiden als innovator en leider. [+]

Het leiden van een groot infrastructuurproject vergt een enorme hoeveelheid vaardigheid en expertise in zowel zakelijke als technische disciplines - van het begrijpen van financiën tot het beheren van personeel en middelen, allemaal met ongelooflijk effectieve communicatie. Deze unieke 2-jarige double degree wordt aangeboden op onze Gold Coast-campus aan het strand - op een steenworp afstand van een internationale luchthaven - en wordt gegeven door experts uit de sector om u voor te bereiden als innovator en leider. Je gaat studeren om je vaardigheden te verbeteren in project- en strategisch vermogensbeheer, stakeholderbetrokkenheid, boekhouding en economie, en het managen van digitale ondernemingen. Je zult ook een onderzoek uitvoeren en een belangrijk project voltooien over een onderwerp dat je kunt toepassen op echte problemen. Afgestudeerden van de Master in Engineering Management, Master of Business Administration zullen worden erkend als experts, met vaardigheden zeer aantrekkelijk in verschillende sectoren, zowel in de overheid of de particuliere sector of als een consultant.... [-]


Master of Marine Science and Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Coffs Harbour +1 more

De Master of Marine Science wordt aangeboden door Southern Cross University in het National Marine Science Center aan de noordoostkust van New South Wales aan de oevers van het Solitary Islands Marine Park. [+]

Wil je diep ingaan op de studie van oceaan- en zeewetenschappen met wereldleiders in onderzoek, in ultramoderne faciliteiten en in enkele van de mooiste en meest fascinerende mariene ecosystemen ter wereld? De Master of Marine Science wordt aangeboden door Southern Cross University in het National Marine Science Center aan de noordoostkust van New South Wales aan de oevers van het Solitary Islands Marine Park. Als student van deze graad werk je met andere geïnspireerde wetenschappers en studenten hands-on in het veld, op en onder water en in de klas om onderzoek te doen naar beheer en ecologie, behoud en biodiversiteit, benaderingen van duurzaamheid en beperking van vervuiling. onder andere fascinerende onderwerpen. Afgestudeerden van deze cursus zullen kansen krijgen om te werken als wetenschappers, wetenschapsmedewerkers, beleidsmakers in de private en publieke sector en van de wereld hun oester maken!... [-]


Master of Professional Accounting

Online Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga Melbourne Perth Sydney +5 more

De Master of Professional Accounting is een 2-jarig programma - korter als u eerder relevant onderwijs hebt gevolgd - ontworpen om u de carrière van uw keuze te bezorgen. [+]

Als je zin hebt in een snelle return on investment op upskilling voor een nieuwe carrière, kijk dan niet verder dan de Master of Professional Accounting bij Southern Cross. Deze door CPA Australia en CA geaccrediteerde cursus biedt u niet alleen een boekhoudkwalificatie, maar ook commerciële knowhow, kritisch denken en deskundige communicatievaardigheden voor besluitvorming. De mate zal je leiderschaps- en onderzoeksvaardigheden verbeteren en biedt je de gelegenheid om je verdiepen in praktijkgebieden, zoals belastingwetgeving, auditing of corporate governance op grotere diepte. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject te selecteren dat je het meest intrigeert en onder leiding van vooraanstaande experts uit te voeren. De Master of Professional Accounting is een 2-jarig programma - korter als u eerder relevant onderwijs hebt gevolgd - ontworpen om u de carrière van uw keuze te bezorgen. De deur zal worden geopend voor gekwalificeerde en bekwame professionele accountants in een breed scala aan banen, velden en locaties.... [-]


Videos

Thomas Lynch