Southern Cross Education Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southern Cross Onderwijs Instituut is trots om zowel onze lokale Melbourne studenten en internationale studenten te bieden uit de hele wereld de beste mogelijkheden in het waarborgen van alle ontvangen de ultieme ervaring in het verkrijgen van de kwalificatie die ze zoeken.

Of de student studeert een certificaat cursus of een Advanced Diploma natuurlijk onze instituut combineert een leuke interactieve sfeer aangevuld met een energieke manier van lesgeven. Alle training bevat een een op een individuele benadering van de behoeften en vaardigheden van de student te voldoen. Ons aanbod van cursussen is uitgebreid met nieuwe cursussen vaak toegevoegd. Korte seminars en certificaat cursussen, zoals eerste hulp worden vaak voor lokale studenten, bedrijven en familieleden die hun kennis willen verbreden wanneer de tijd beperkt is geleverd.

Alle studenten ervaren een ontspannen leeromgeving op al onze campussen. Onze buitenlandse student bezoekers niet alleen naar huis nemen een Australische kwalificatie wereldwijd erkend, maar ook de ervaring van de diversiteit Australië te bieden heeft. Van de prachtige schilderachtige verbazing Australië naar rechts door te bieden aan de grote reeks van arbeidsbemiddeling mogelijkheden moet je een keer uw kwalificatie is voltooid heeft, Southern Cross Onderwijs Instituut is de juiste keuze. Diverse mensen, diverse leren en diverse levering zal ervoor zorgen uw succes.

Locaties

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australië

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, Zuid Australië, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden