Lees de Officiële Beschrijving

RMIT is een wereldwijde universiteit voor technologie, design en ondernemingen.

Een van de oorspronkelijke tertiaire instellingen van Australië, RMIT University geniet een internationale reputatie voor excellentie in professioneel en beroepsonderwijs, toegepast onderzoek en betrokkenheid bij de behoeften van de industrie en de gemeenschap.

RMIT is een wereldleider in kunst en design; architectuur; Onderwijs; engineering; Ontwikkeling; Computerwetenschappen en informatiesystemen; Business en management; en communicatie en mediastudies.

Ons erfgoed

RMIT werd in 1887 opgericht als het Working Men's College met als doel onderwijs te geven aan de werkende bevolking van Melbourne.

Onze locaties en faciliteiten

Onze campussen in Melbourne en Vietnam hebben bekroonde gebouwen en een aantal van de meest technologisch geavanceerde faciliteiten ter wereld.

Onze opleiding

RMIT maakt een verschil in het leven van onze studenten, onze medewerkers en onze gemeenschap via onze educatieve programma's.

Governance en management

Goed bestuur en goed management zijn essentieel om het succes en de duurzaamheid van de universiteit te waarborgen.

Onze colleges

RMIT University biedt studieprogramma's op 17 scholen in drie academische hogescholen.

Een van de oorspronkelijke educatieve instellingen van Australië, opgericht in 1887, is nu de grootste tertiaire instelling van het land met meer dan 84.000 studenten, waarvan 13.000 op postdoctoraal niveau.

Onze ranglijst

QS Rankings

RMIT heeft een 5-sterren QS-ranking voor excellentie in het hoger onderwijs.

15e hoogst gerangschikte universiteit in Australië en 250ste in de wereld *

21e in de wereld en 5e in Australië onder universiteiten van minder dan 50 jaar oud (2019 QS Top 50 Under 50-index)

40e in de wereld voor het internationale profiel van het academisch personeel van de universiteit *

108ste in de wereld vanwege de reputatie van de werkgever (8e in Australië en 3de in Victoria) *

12e in de wereld voor kunst en design (hoogst gerangschikt in Australië) ^

22e in de wereld voor architectuur en de gebouwde omgeving (4e hoogste in Australië) ^

95e wereldwijd voor afgestudeerde banen (8e in Australië) #

Onder de 100 beste universiteiten ter wereld in ^:

 • Onderwijs
 • Engineering (civiel en structureel)
 • Engineering (elektrisch en elektronisch)
 • Computerwetenschappen en informatiesystemen
 • Communicatie en mediastudies
 • Ontwikkelings studies
 • Bedrijfs- en managementstudies
 • Boekhouding en financiën

Onder de 150 beste universiteiten ter wereld in ^:

 • Engineering (chemisch)
 • Engineering (mechanisch, luchtvaart en productie)
 • Aardrijkskunde
 • Sociale wetenschappen en management

* 2018-19 QS World University Rankings

^ 2019 QS World University Rankings per onderwerp

# 2019 QS Graduate Employability Rankings

QS-ranglijsten behoren tot de meest invloedrijke en meest waargenomen internationale universitaire ranglijsten.

Andere ranglijsten

RMIT behoort wereldwijd tot de 400 grootste universiteiten ter wereld in de Academische Ranglijst van Universiteiten van 2018.

RMIT is ook gerangschikt in de 401-500-band in de Times Higher Education World University Rankings 2017-18, en 74e in de regio Azië-Pacific.

RMIT staat op plaats 268 in de Leiden Ranking 4 van 2018, de ranglijst van 's werelds beste onderzoeksintensieve universiteiten.

RMIT is 19e in de wereld in de Global Fashion School Rankings 2017 van de Business of Fashion en 9e in de Top 10 Global Graduate Fashion Business Courses van de BoF.

RMIT is 97e wereldwijd en 13e in de regio Azië-Pacific in de QS Global Executive MBA-ranglijst van 2018; en gerangschikt in 's werelds top 151-200 in de QS Full-time MBA van 2018.

RMIT staat op de 33e plaats in de Global Executive MBA Rankings en 19e wereldwijd voor het Executive MBA-programma in de 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Uitmuntendheid in onderzoek

De kwaliteit van het onderzoekswerk van de RMIT is onderschreven door de Australian Research Council.

In de meest recente Excellence in Research for Australia-evaluatie, werd RMIT beoordeeld als 'ver boven de wereldstandaard' in 13 onderzoeksgebieden en 'boven de wereldstandaard' in nog eens negen velden.

Ons onderzoek op 11 wetenschapsgebieden (waaronder de medische wetenschap), engineering en toegepaste wiskunde, maar ook in architectuur en media en communicatie, werd gerangschikt tot de beste ter wereld.

Victorian International Education Awards

Tijdens de inaugurele Victorian International Education Awards ontving RMIT de Premier-prijs voor International Education Provider of the Year en de prijs voor Excellence in International Education (University).

alumni

Onze alumni-community van meer dan 300.000 ritten over de hele wereld en omvat leiders zoals News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton-voorzitter, Jacques Nasser; meervoudig bekroonde theoretisch fysicus Dr. Amanda Barnard; en voormalig directeur van het Edinburgh International Festival, Sir Jonathan Mills AO.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Met datagedreven beslissingen nu een fundamenteel onderdeel van bedrijfsactiviteiten, biedt dit programma u het platform om een bedrijfsklaar probleemoplosser te zijn. ... [+]

Overzicht

Analytics is de wetenschap en kunst van het analyseren van gegevens om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Het bouwt voort op de traditie van onderzoek naar statistieken en operaties, waarbij hulpmiddelen en expertise uit de computerwetenschappen, de techniek en het bedrijfsleven samenkomen.

Deze mix van disciplines maakt analyse uniek in zijn vermogen om kritieke problemen uit de praktijk op te lossen. U leert hoe u gegevens kunt gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen die een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van organisaties, wat een lonende en waardevolle loopbaan biedt.

Het programma stelt u in staat te kiezen uit een breed scala aan keuzevakken in combinatie met een sterke kern van statistiek en operationeel onderzoek.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

De Master of Cyber Security biedt u het scala aan vaardigheden die nodig zijn voor een steeds meer verbonden wereld, waar beveiliging van informatie cruciaal is. ... [+]

Overzicht

De Master of Cyber Security biedt u het scala aan vaardigheden die nodig zijn voor een steeds meer verbonden wereld, waar beveiliging van informatie cruciaal is.

Het programma heeft tot doel u uit te rusten met de wiskundige, technische en zakelijke hulpmiddelen om de informatiesystemen van een organisatie te beveiligen.

Cyberbeveiliging is een essentiële verantwoordelijkheid voor organisaties van elke omvang en in de huidige genetwerkte wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit.

Van de nieuwste internetworm tot identiteitsdiefstal, gevaar is niet meer dan een klik verwijderd.

Je leert over local area network (LAN) beveiliging, cryptografie, de Advanced Encryption Standard, RSA, smartcards, biometrics, ethical hacking en risicomanagement voor informatiesystemen.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Met een sterke focus op door ideeën geleid onderzoek naar avontuurlijke ontwerpen, helpt de Master of Architecture van RMIT je bij het ontwikkelen van een geavanceerd beg ... [+]

Overzicht

RMIT Architecture heeft een internationale reputatie op het gebied van designexcellence en loopt voorop, zowel in Australië als in het buitenland door afgestudeerden te produceren die designvernieuwers zijn.

Met een sterke focus op door ideeën geleid onderzoek naar avontuurlijke ontwerpen, helpt de Master of Architecture van RMIT je bij het ontwikkelen van een geavanceerd begrip van architectuur, terwijl je een gevarieerde reeks geavanceerde vaardigheden en leerervaringen krijgt.

Je zult doorgaan met het ontwikkelen van de kernvaardigheden van architectonisch ontwerp die je in de mate hebt geleerd tot een gevorderd niveau. Je zult je kennis van architectuur en ontwerpgericht onderzoek vergroten, verschillende vaardigheden verwerven, een breed scala aan leerervaringen opdoen en een kritisch bewustzijn van je eigen werk krijgen.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Word een leider en innovator in de landschapsarchitectuur met deze prijswinnende cursus. ... [+]

Overzicht

Landschapsarchitectuur is een ontwerpdiscipline die werkt op een reeks creatieve ideeën, levende systemen, fysieke materialen en toekomstige mogelijkheden. Het gaat over het visualiseren, onderzoeken en voorstellen van betere manieren van leven in een complexe en snel veranderende wereld.

RMIT biedt een gedistingeerd professioneel onderwijs, het Master of Landscape Architecture-programma is geaccrediteerd door het Australisch Instituut voor Landschapsarchitecten (AILA). Het programma wordt erkend als een faciliteit van wereldklasse in het bevorderen van ontwerpkennis, kritisch denken en ontwerpbeïnvloeding door middel van innovatief onderwijs en onderzoek.

RMIT's Master of Landscape Architecture zal je uitrusten om een ​​leider en innovator te worden in de landschapsarchitectuur.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Je ontwikkelt technische en leiderschapskwaliteiten om je voor te bereiden op uitdagende functies in bedrijven en overheidsorganisaties. Ons programma produceert ethisch ... [+]

Overzicht

Breng je carrière naar het volgende niveau

Krijg geavanceerde IT-kennis van het bedrijf en leer hoe u succesvolle oplossingen voor bedrijfsinformatiesystemen kunt creëren.

Waarom bedrijfsinformatietechnologie studeren?

Je ontwikkelt technische en leiderschapskwaliteiten om je voor te bereiden op uitdagende functies in bedrijven en overheidsorganisaties. Ons programma produceert ethisch en sociaal verantwoordelijke professionals die klaar zijn om te innoveren en leiding te geven in de veranderende zakelijke IT-omgeving.

Verbeter je vaardigheden

Door de combinatie van bedrijfs- en IT-studies is dit programma ontworpen om ethisch en sociaal verantwoordelijke professionals te produceren die kunnen putten uit technische en leiderschapskwaliteiten, effectieve communicatievaardigheden, innovatieve professionele praktijken en strategische en organisatorische vaardigheden.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Krijg de IT-vaardigheden die u nodig hebt, ongeacht uw programmeerachtergrond. ... [+]

Je carrière in informatietechnologie

Met de aanhoudende tekorten aan ICT-vaardigheden en de vraag naar afgestudeerden die elk jaar toenemen, bent u goed geplaatst om wereldwijd beloningsrollen veilig te stellen, ongeacht uw technische specialisatie.

Waarom studeren aan RMIT?

Met aanhoudende tekorten aan IT-vaardigheden en banengroei zijn technisch opgeleide medewerkers nodig als nooit tevoren. Kies een van onze IT-specialisaties en codeer uw carrière voor succes.

Op de industrie gerichte vaardigheden op essentiële IT-gebieden

Ontworpen met partners uit de industrie, biedt het programma u essentiële technische vaardigheden die zijn afgestemd op uw specialisatie: big data management, cloud computing, mobiel computergebruik, beveiliging, software-architectuur of websystemen en zoektechnologie.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Verbeter uw vaardigheden voor het succesvol leveren van complexe projecten in vele industrieën. ... [+]

Overzicht

Ontwikkel je carrière in projectmanagement met een kwalificatie die in veel verschillende industrieën gevraagd wordt.

Master of Project Management van RMIT voorziet u van de meest gevraagde management- en leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn voor bedrijven in alle sectoren.

Dit programma is bedoeld voor professionals die op het moment werken of op zoek zijn naar werk op het gebied van projectmanagement. Het is met name relevant voor professionals die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière.

Dit programma benadrukt de praktische toepassing van theorie om uw vermogen te ontwikkelen om te reageren op actuele en opkomende problemen en trends. Je gaat kritisch om met projectmanagementtheorie en best practice-principes en evalueert en implementeert projectbeheerstrategieën met behulp van real-world projectgebaseerde voorbeelden.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Of je nu op zoek bent naar een carrièreswitch of een diepere kennis wilt krijgen van de kernfuncties van het bedrijf, dit masterprogramma is ontworpen met de evoluerende, ... [+]

Overzicht

Je carrière na een Master of Commerce

Of je nu op zoek bent naar een carrièreswitch of een diepere kennis wilt krijgen van de kernfuncties van het bedrijf, dit masterprogramma is ontworpen met de evoluerende, wereldwijde werkomgevingen in gedachten.

Waarom Commerce studeren?

RMIT behoort tot de top 100 van instellingen ter wereld voor het onderwijzen van bedrijfs- en managementprogramma's. Het studeren van een Master of Commerce via RMIT biedt de volgende voordelen:

Verbeter je carrière

De Master of Commerce van RMIT is ontworpen om de kloof tussen het klaslokaal en de werkplek te overbruggen door afgestudeerden de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om uit te blinken in management- en consultingfuncties op hoog niveau overal ter wereld. Zet de volgende stap in uw carrière door de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uit te blinken in leiderschapsrollen binnen de door u gekozen branche.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Dit programma bereidt u voor op leiderschapsrollen in het beheer van technische en op technologie gebaseerde organisaties met een programma dat is aangepast aan uw indivi ... [+]

Overzicht

Je ontwikkelt vaardigheden en expertise in een breed scala van engineering management praktijken.

Via dit programma verkrijgt u belangrijke troeven zoals:

strategisch denkenproblemen vanuit een nieuw oogpunt aanpakkenuitdagende gevestigde praktijken en normenontwikkelen van innovatieve benaderingenbegrijpen hoe een steeds veranderende technologiebasis moet worden beheerdhet ontwikkelen van een systeembenadering van probleem- en / of kansdefinitie

Je zult worden blootgesteld aan echte problemen op het gebied van:

risico en haalbaarheidhet managen van innovatiehet ontwikkelen van systeemdenkende benaderingenkwaliteitsmanagementmilieubeheersystemenschonere productiestrategische planningfinancieel managementprestatiebeheerinternationale kwestiestechnologie ManagementDetails... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Breng je carrière naar het volgende niveau! Door de MPA te bestuderen, investeer je op de lange termijn in je loopbaanontwikkeling en de ontwikkeling van het accountantsb ... [+]

Overzicht

Breng je carrière naar het volgende niveau

Door de MPA te bestuderen, investeer je op de lange termijn in je loopbaanontwikkeling en de ontwikkeling van het accountantsberoep wereldwijd.

Waarom professionele boekhouding studeren?

De Master of Professional Accounting van RMIT is in de eerste plaats bedoeld voor studenten met een niet-accountantsachtergrond die inzicht willen krijgen in de technische en sociale dimensies in de boekhouding en het bedrijfsleven.

Verbeter je vaardigheden De International Federation of Accountants (IFAC), CPA Australia en Chartered Accountants Australia en New Zealand hebben geholpen bij het ontwerpen van de postdoctorale professionele boekhoudprogramma's van RMIT om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de toekomstige behoeften van professionele instanties en werkgevers.Verbreed je carrièrekeuzes De MPA biedt een brede boekhouding en zakelijke kwalificatie voor een carrière in vele sectoren en sectoren. Het is ontworpen voor afgestudeerden uit elke discipline die voor het eerst een loopbaan in de boekhouding overwegen en veel kansen bieden voor op de industrie gebaseerd, praktisch leren.Netwerk met gelijkgestemde professionals Als u zich momenteel in een rol bevindt die boekhoudkundige kennis vereist, stellen we u op de hoogte van de nieuwste praktijken en normen in de branche. Als u erover denkt om er zelf uit te gaan, zal de keuzevak Business Vaardigheden voor Start-Up u helpen uw beste beentje voor te zetten.... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australië