Queensland University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Bereid je voor op morgen, vandaag

Nieuwe technologie opent nieuwe kansen en verandert de manier waarop we leven en werken. Naarmate de technologie evolueert, helpen we je ook te evolueren.

Onze universiteit

State-of-the-art campussen

Onze campussen bieden hoogwaardige leer-, onderwijs- en onderzoeksruimten om beter tegemoet te komen aan de behoeften van studenten, academici en onderzoekers.

QUT is een grote Australische universiteit met een wereldwijde blik en een focus op de echte wereld. Wij zijn een van de snelstgroeiende universiteiten van het land en onze cursussen zijn erg in trek. Onze afgestudeerden zijn acht Rhodes Scholars, waarvan er vijf in de afgelopen zes jaar zijn uitgereikt.

Wij zijn een ambitieuze en samenwerkende instelling die onze studenten en afgestudeerden wil uitrusten met de vaardigheden die ze nodig hebben in een steeds verder verstoorde en uitgedaagde wereld. We transformeren de studentenervaring die we onze 50.000 studenten bieden en we plaatsen een premie op de internationale en nationale accreditatie van onze verschillende professionele graden.

Ons internationaal bekroonde Science and Engineering Center is de thuisbasis van The Cube, erkend als een van 's werelds grootste digitale interactieve leer- en presentatieruimten. We hebben 's werelds eerste Creative Industries Faculty opgericht en we investeren veel in collaborative learning en interdisciplinaire onderzoeksomgevingen.

Real World 2020-visie leren

Onze Real World Learning 2020 Vision schetst onze duidelijke aspiraties voor onze afgestudeerden en leerervaringen, consistent met onze onderscheidende identiteit als een universiteit voor de echte wereld.

Om deze visie de komende jaren vorm te geven, zullen we ons blijven inzetten voor een cultuur van samenwerking, in nauwe samenwerking met medewerkers en studenten en met industrie- en gemeenschapspartners om de zich ontwikkelende behoeften van onze studenten te ondersteunen.

We zullen onze vooruitgang in kaart brengen terwijl we nieuwe ideeën experimenteren, testen, evalueren en implementeren, en bestaande sterke punten en goede praktijken stimuleren, mogelijk maken en delen.

Onze visie

afgestudeerden

QUT-afgestudeerden zullen gedijen in vluchtige omgevingen op de lange termijn, productief bijdragen als individuen en in teams en diepte in professionele kennis combineren met brede perspectieven op basis van blootstelling aan nieuwe ideeën en verschillende culturen.

Onze afgestudeerden zullen:

 • wees nieuwsgierig, behendig en veerkrachtig
 • gebruik maken van verschillende manieren van denken, brede perspectieven en empirisch onderbouwde besluitvorming om de praktijk te informeren en veranderingen voor te stellen en te realiseren
 • bijdragen tot een impact op de wereld om hen heen op ethische en duurzame manieren
 • wees effectieve medewerkers en communicatoren in een disciplinaire en interdisciplinaire context
 • digitale geletterdheid aanwenden en strategisch gebruik van technologie om informatie te gebruiken en samen te werken
 • interactie in lokale en mondiale culturele contexten met kennis van en respect voor diverse culturele perspectieven.

Ervaring van de leerling

De echte leerervaring van QUT weerspiegelt de fysieke en digitale aard van de wereld waarin we leven en werken. De QUT-leerlingervaring, die curriculaire en co-curriculaire activiteiten omvat, zal:

 • zorgen voor authentiek leren en beoordeling in alle eenheden
 • werk geïntegreerd leren (WIL) in alle cursussen
 • waarderen onze leerlingen en de kennis en ervaring die ze brengen
 • studenten in staat stellen om diepgang in professionele kennis te ontwikkelen met brede perspectieven, waaronder blootstelling aan andere disciplines en denkwijzen
 • doelbewust leerlingen betrekken met verschillende culturele perspectieven, met specifieke kennis van Aboriginal en Torres Strait Islander
 • studenten ondersteunen bij het ontwikkelen van hun professionele profielen, netwerken en inzetbaarheid om zinvol werk te vinden en te creëren en hun carrière zelf te managen
 • leerling verbondenheid en ondersteuning bieden
 • gepersonaliseerd, flexibel en aanpasbaar zijn om beter te voldoen aan de voortdurende leerbehoeften van leerlingen
 • verbeterd worden door online en blended learning technologieën en hulpmiddelen.

Strategieën voor het bereiken van onze visie

Curriculum en leertransformatie

We zullen investeren in curriculum en leertransformatie door middel van:

 • het gebruik van de vijfjarige cursustransformatie en herkenningscyclus om de QUT-leerlingervaring te versterken en te verzekeren
 • het bieden van strategische ondersteuning en middelen aan curriculumleiders en teams om transformatie met hoge impact in cursussen mogelijk te maken
 • Uitbreiding van het door de markt gedreven, hoogwaardige, voortdurende professionele leeraanbod
 • een brede basis van bewijsmateriaal en meerdere perspectieven gebruiken om onze besluitvorming te informeren.

Personeelsontwikkeling

We zullen in onze medewerkers investeren door:

 • op team gebaseerde, gesitueerde benaderingen voor het opbouwen van capaciteiten, om innemende, relevante, real-world ervaringen te bedenken, te creëren en te faciliteren in online, gemengde en face-to-face contexten
 • het opbouwen en onderhouden van valuta en verbondenheid in de echte wereld bij de werknemers van QUT door wervingsstrategieën en professional development leave (PDL)
 • afstemming van personeelsplanning, beloning en erkenning van uitmuntendheid met onze real-world 2020-visie.

Nieuwe manieren van denken en werken

We zullen nieuwe manieren van denken en werken stimuleren en mogelijk maken:

 • ondersteunen en belonen van 'grensoverschrijdende' samenwerking binnen en buiten QUT
 • het mogelijk maken van samenwerkingsverbanden met studenten, industrie en gemeenschap gedurende het proces van verandering en transformatie
 • investeren in en belonen van innovatie en tolerantie voor falen opbouwen als noodzakelijk onderdeel van innovatie
 • het creëren van lean, flexibel en gestroomlijnd beleid, processen en technologische oplossingen ter ondersteuning van leerprioriteiten in de echte wereld.

In een oogopslag

We staan bekend als 'een universiteit voor de echte wereld' vanwege onze nauwe banden met de industrie en ons relevante onderwijs en toegepast onderzoek. Vertegenwoordigers en professionals uit de sector dragen bij aan onze cursusontwikkeling en voegen een praktisch perspectief toe aan de theoretische opleiding.

Onze wetenschappelijke medewerkers raadplegen in de industrie en werken aan industriële projecten waarbij studenten vaak betrokken zijn. Medewerkers en studenten hebben toegang tot de nieuwste onderwijstechnologie.

2018 statistieken

Studenteninschrijvingen

Locaties

Brisbane

Address
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Australië

Kelvin Grove

Address
Cnr Musk and Victoria Park Rd
4059 Kelvin Grove, Queensland, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden