Macleay College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze studenten en docenten zijn een collectief van creatief ingestelde individuen die samenwerken om te verkennen, te inspireren en te groeien.

Een hedendaags curriculum dat je voorbereid op de echte wereld

Vervaardigd in overeenstemming met de behoeften en verwachtingen van de industrie, onze cursussen zijn actueel en relevant. Leraren en studenten werken samen om de kloof tussen theorie en toepassing in het echte leven te overbruggen. Projectgebaseerd leren en stages bieden onze studenten de mogelijkheid om te leren van doen.

Leer van de beste industrie

We hebben de beste professionals op het gebied van Journalistiek, Reclame, Media, Business en Marketing bijeengebracht om onze studenten te begeleiden naar het succes van de sector. Met een gevarieerd aanbod van specialisaties en ervaring, voorzien onze leraren onze studenten van hands-on, real-world ervaring.

Onze studenten waarderen onze leraren. We ontvingen een beoordeling van 92,5% voor onderwijskwaliteit in de QILT-enquête van 2017, ruim boven het nationale gemiddelde van 81,5%.

Ons stageprogramma

Al onze cursussen bevatten een verplichte stage-eenheid. We ondersteunen onze studenten om een ​​stage te organiseren in hun interessegebied of specialisatie. Dit vormt een kritisch aspect van hun leren. Een stage biedt onze studenten waardevolle werkervaring en een mogelijkheid om aan een potentiële werkgever te laten zien dat zij hebben wat nodig is.

Spelen met je individuele sterke punten

We spelen in op de unieke interesses van het individu. Onze studenten spelen op hun sterke punten en onze cursusstructuur biedt de mogelijkheid om een ​​individuele ervaring te creëren. We benadrukken het belang van een groeimindset en ontwikkelen zowel academische als interpersoonlijke vaardigheden in een ondersteunende en intieme omgeving. Dat maakt ons zo anders dan traditionele universiteiten.

Het Macleay-verschil

Baanberoep afgestudeerden

Je leert door te doen op Macleay. Bedrijfsideeën pitchen voor ondernemers, een radioadvertentie opnemen in de studio of een verhaal schrijven in de Newsroom. Ons curriculum is net zo praktisch en praktisch als je kunt krijgen.

De meeste van uw studies zullen worden geconcentreerd rond projectmatig leren. Dit betekent dat u met uw collega's aan authentieke, real-life projecten werkt in een creatieve leeromgeving waar iedereen een stem heeft en waar iedereen een bijdrage kan leveren.

Onze leraren werken allemaal in de industrie op hun vakgebied. Ze brengen elke dag de nieuwste trends en inzichten naar de klas om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor je afstuderen. Het betekent ook dat u profiteert van hun branchenetwerk. Veel van onze leraren hebben studenten bij hun toekomstige werkgevers geïntroduceerd of ondersteuning geboden om afgestudeerden een stap dichter bij hun droomrol te brengen.

Positief onderwijs

We nemen de principes en werkwijzen van positief onderwijs over op Macleay. We leren studenten hoe ze een groeimindset kunnen aannemen en kunnen profiteren van hun sterke punten.

Studenten ontwikkelen vaardigheden die de ontwikkeling van relaties ondersteunen, persoonlijke afhankelijkheid vergroten, mindfulness en dankbaarheid aannemen en een gezonde levensstijl aanmoedigen.

Deze kwaliteiten zullen hen helpen om constructief te reageren op uitdagingen in hun studie, evenals op hun bredere persoonlijke en professionele leven. Dit stelt individuen in staat hun potentieel te realiseren en te bloeien.

3-daagse dienstregeling

Wat je ook studeert, de lessen worden elke week op 3 vaste dagen gehouden. Dit laat studenten ten minste 2 vrije dagen om te studeren of te werken.

Een gezond evenwicht tussen werk en leren is een belangrijk onderdeel van het leven in Macleay en dit tijdschema is een van de manieren waarop we dit bereiken. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om met verschillende schema's en tijden te jongleren, dus we hebben met opzet het tijdschema ontworpen om ervoor te zorgen dat je voldoende tijd hebt voor het leven buiten het studeren.

Voor nog meer flexibiliteit hebben studenten ook de mogelijkheid om deeltijds te studeren en 's avonds lessen te volgen (afhankelijk van de klasgrootte).

Student ondersteuning

Loopbaanbegeleiding

Hoe je je ook voelt, we zijn hier om te helpen. Elke week is er een gekwalificeerde counselor beschikbaar voor studenten op onze campus in Sydney en Melbourne. Studenten en medewerkers kunnen kosteloos een privé- en vertrouwelijke vergadering boeken met onze studieadviseur voor diegenen die behoefte hebben aan extra persoonlijke en emotionele steun.

Academische ondersteuning

Studenten worden aangemoedigd om gratis workshops bij te wonen over studietips, referenties, essays schrijven, zoeken en onderzoeken en rapport schrijven, die regelmatig op de campus worden gehouden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »