Le Cordon Bleu Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Join us!

Opgericht in Parijs in 1895, heeft Le Cordon Bleu uitgegroeid tot de meest gerespecteerde culinaire, hospitality en toerisme school in de wereld. Onze kwalificaties worden wereldwijd erkend.

Le Cordon Bleu Australia's worden internationaal erkend en zijn exclusief ontwikkeld door vooraanstaande experts. Met een diploma van Le Cordon Bleu zult u in de voorhoede van culinaire en gastvrijheid kennis. We noemen het graag uw paspoort aan de wereld.

Onze opleidingen

Le Cordon Bleu Australië biedt een breed scala aan beroepsopleidingen, undergraduate en postgraduate programma's in culinaire kunsten, gastvrijheid, ondernemerschap en toerisme.

Al onze programma's zijn ontworpen met inbreng van de industrie. Ze bieden een perfecte mix van theoretische en praktische opleiding. Werken op basis van Integrated Learning is een integraal onderdeel van alle programma's, dan heb je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden toe te passen, en het opbouwen van uw branche netwerken.

Een focus op loopbaanontwikkeling betekent dat, als je afgestudeerd bent, bent u volledig uitgerust met de vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten om te slagen in een snel groeiende industrie.

Waarom Australië?

De studenten gaan studeren in Australië vanwege de heerlijk diverse cultuur, bevolking, klimaat, aardrijkskunde en geschiedenis. Ze kiezen ook Australië, want we zijn een van de beste landen in de wereld voor studenten op basis van student mix, betaalbaarheid, kwaliteit van leven en de werkgever activiteit.

Le Cordon Bleu heeft een geschiedenis van bijna 25 jaar in Australië. We hebben levendige, state-of-the-art campussen in Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth.

Adelaide biedt een gevoel van ruimte en vrijheid. Het is een kleine, ontspannen en zeer betaalbare stad met een zeer beroemde eten, wijn, produceren en kunst cultuur.

Melbourne is zeer kosmopolitische en multiculturele. Het is uitgeroepen tot de meest leefbare stad in de wereld vanwege zijn dynamische levensstijl, en heerlijk eten en wijn.

Perth heeft rustige stranden, verse vis, warm weer en een overvloed aan ruimte en wilde dieren. Er is ook een kosmopolitische stad en cafe cultuur om elke honger te stillen.

Sydney is een stad die nooit slaapt. Met zijn achtergrond van de prachtige haven van Sydney, het is een parel van grote schoonheid. Sydney is een mekka van de fantastische cultuur, recreatie, eten, wijn en winkels ervaringen.

Campus Locaties - Levering Partners

Adelaide, Zuid-Australië: TAFE SA Regency Internationaal Centrum voor Toerisme, Hospitality and Food Studies, Dagen Road, Regency Park, Zuid-Australië.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Noord-Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, West-Australië: North Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master of International Hospitality Management

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Adelaide

Richt hoog en de positie van jezelf voor een succesvolle carrière op een uitvoerend niveau met deze one-of-a-kind postdoctorale programma. [+]

Master of International Hospitality Management

Richt hoog en de positie van jezelf voor een succesvolle carrière op een uitvoerend niveau met deze one-of-a-kind postdoctorale programma.

Tijdens zijn studie, omarmen de werkgelegenheid aan te gaan, te leren en vorm je carrière pad met briljante leren op de werkplek programma Le Cordon Bleu's, het helpen van studenten om professionele ervaring, kennis en vaardigheden in het echte werk omgevingen te krijgen.

Afgeleverd op de campus van de Universiteit van Zuid-Australië door de faculteit van de School of Management, de Master of International Hospitality Management heeft veel baat bij gezamenlijke expertise en kennis van de industrie onze jarenlange partner.... [-]


Contact

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adres Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefoon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adres Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australië
Website http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefoon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adres Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, West-Australië, Australië
Website https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefoon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adres Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië
Website http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefoon +61 1800 064 802