Lees de Officiële Beschrijving

Onze visie

La Trobe zal een universiteit bekend voor zijn uitmuntendheid en innovatie in relatie tot de grote vraagstukken van onze tijd, en voor zijn enthousiasme een verschil te maken. La Trobe zal een van de top drie universiteiten in Victoria, een van de top tien binnen-en een van de top 300 internationaal.

Onze waarden

In 2012, als onderdeel van de ontwikkeling van de universiteit vijf jaar strategisch plan 'Future Ready' we gelede een set van waarden. We ontwikkelden deze waarden door middel van een proces van consultatie waarbij veel La Trobe personeel. De vijf waarden begeleiden alles wat we doen.

Bij La Trobe University we:

Neem een ​​kijk op de wereld Streven ideeën en uitmuntendheid met energie Behandel mensen met respect en samenwerken Zijn open, vriendelijk en eerlijk Houden onszelf verantwoordelijk voor het maken van grote dingen gebeuren

De waarden worden uitgedrukt door middel van gedrag en tijdens het eerste deel van 2013 zullen we onderzoeken hoe La Trobe medewerkers en studenten van onze waarden in gedrag dat de voordelen voor de gemeenschappen die we interactie met en dienen te genereren kan vertalen.

Ons verleden

La Trobe was de derde universiteit gecreëerd Victoria, en opgericht aanvulling op, maar verschilt van, de andere twee zijn. De oprichters streefde naar een universiteit die zou maken:

Zorg voor een toegankelijk alternatief voor de twee reeds bestaande universiteiten Breng universitair onderwijs naar de noordelijke voorsteden van Melbourne Blinken uit in een aantal geselecteerde disciplines

Gevormd door de tijd van onze geboorte, La Trobe ontwikkelde een onderscheidende ethos die toegetreden tot 'maatschappelijk engagement' tot het nastreven van academische excellentie. Als gevolg van onze wens om met de buitenwereld, onze publieke intellectuelen geworden en blijven een van de meest betrokken bij de natie, en onze alumni zijn enkele van de meest invloedrijke hun geslachten hebben geproduceerd. In de jaren 1980 en '90 opnieuw we de universiteit door middel van nieuwe relaties, vooral in land Victoria. We zijn nu een multi-campus universiteit en de grootste aanbieder van hoger onderwijs naar de regio's Victoria's. Bovendien hebben we de grootste regionale inschrijving van het vasteland Australische universiteiten in de Academic Ranking of World Universities 'Top 500'. La Trobe University heeft nu een aantal van de beste onderzoekers ter wereld in de wetenschappen en geesteswetenschappen bijdragen aan de verwezenlijking van deze rangschikking.

La Trobe is een wereldwijd erkende universiteit, de transformatie van het leven van haar studenten, velen zijn de eerste in hun familie naar de universiteit te gaan, en spelen een belangrijke rol in de lokale gemeenschappen. Dit zijn resultaten van die kunnen we met recht trots zijn.

Onze toekomst

De tijden zijn veranderd, en de manier waarop we moeten onze rol spelen in de wereld, evenals de complexiteit en de kosten van wetenschappelijk onderzoek, zijn veranderd met hen. Zo is Melbourne Noord wordt getransformeerd door uitzetting bevolking en de stijgende vraag naar hoger onderwijs. Alle regio's serveren wij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen als gevolg van structurele veranderingen in de nationale en mondiale economie, samen met milieu-en sociale uitdagingen. Studenten hebben meer keuze dan ooit tevoren, en verwachten een hoge kwaliteit educatieve ervaring, samen met boeiende, relevante en flexibel curriculum. De problemen waarmee onze samenleving, en die onze cursussen en onderzoek moeten reageren, onder andere klimaatverandering, de vergrijzing van onze bevolking, de opkomst van Azië's relevantie en invloed, de revolutie in de medische wetenschappen, en de veerkracht van de samenleving in het gezicht van snelle veranderingen. Andere uitdagingen zullen ontstaan ​​tijdens de looptijd van dit Plan, en La Trobe zal behendig in het reageren op hen.

Onze geschiedenis rust ons toe met de juiste formule voor succes in een dergelijke omgeving. Onze geografie, ethos en academische krachten kunnen de uitgangspunten voor een nog levendiger en sterker La Trobe dat zijn relevantie behoudt en blijft trouw aan zijn idealen.

internationale activiteiten

La Trobe is gewijd aan het dienen van de internationale gemeenschap door middel van internationalisering, innovatieve onderwijs-en leermethoden en onderzoek.

Dit geldt ook voor onze studenten en medewerkers aan te moedigen om internationale ervaring, de ontwikkeling van een geïnternationaliseerde curriculum en onderzoeksprogramma's, en de diversificatie van onze studentengemeenschap krijgen.

De Universiteit van sterke internationale focus wordt gemanifesteerd en voortdurend verbeterd in een aantal belangrijke gebieden van de universiteit:

onderwijs

een internationaal relevant curriculum, die studenten voorbereidt op de mondiale burgers, ondernemers, werkgevers en werknemers zijn een aanbod van cursussen en trajecten die voldoen aan de eisen van de verschillende markten waarin wij actief zijn, en die onshore in Victoria en Sydney met een hoge kwaliteit onderwijs transnationale partners worden geleverd, of offshore kwalitatief hoogwaardig academisch relaties sterke en productieve samenwerkingsverbanden met pad providers onshore en offshore

Onderzoek

sterke internationale partnerschappen voor onderzoek en internationaal gericht onderzoek

betrokkenheid bij de gemeenschap

kansen en steun voor internationale studenten om met succes deel te nemen in hun universitaire leven en in hun gemeenschappen uitzonderlijk sterk engagement met de werkgevers, de industrie en met alumni

STUDENTENMOBILITEIT

kansen voor onze studenten om deel te nemen in ruil academische programma's in het buitenland en actieve partnerschappen met meer dan 150 instellingen in meer dan 40 landen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

La Trobe University

In een steeds digitaliserende wereld verzamelen organisaties over de hele wereld enorme hoeveelheden gegevens. Bedrijven die zin hebben in deze informatie zullen een conc ... [+]

Kies Master of Business Analytics bij La Trobe

In een steeds digitaliserende wereld verzamelen organisaties over de hele wereld enorme hoeveelheden gegevens. Bedrijven die zin hebben in deze informatie zullen een concurrentievoordeel hebben. De Master of Business Analytics is een gespecialiseerde graad die u de vaardigheden en kennis geeft om deze gegevensstroom te begrijpen en bedrijven te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben om te slagen.

In een cursus die is ontworpen door middel van een samenwerking tussen academici, industriepraktijken en technologieverkopers voor de industrie, krijgt u de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig heeft om een ​​competitief professioneel voordeel te hebben.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Zorg dat u zich in staat stelt om een ​​leider in de ingenieursindustrie te worden, waarbij projecten in de bedrijfs-, overheids- en non-profit-sector worden beheerd. ... [+]

Kies Master of Engineering Management in La Trobe

Zorg dat u zich in staat stelt om een ​​leider in de ingenieursindustrie te worden, waarbij projecten in de bedrijfs-, overheids- en non-profit-sector worden beheerd.

De flexibele graad van La Trobe University zal u helpen bij het opbouwen van uw technische vaardigheid in elektronica, telecommunicatie of computer engineering en vaardigheden ontwikkelen om innovatie binnen uw organisatie te beheren.

Je studeert de basis van goed management door middel van boekhoudkundige, financiele en marketingonderwerpen, en ga verder naar meer gedetailleerde engineering en business subjects. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​zelfstandig ontwerpproject af te ronden om u praktische ervaring en diepere kennis te geven.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Onze tweejarige Master of Financial Analysis is gebaseerd op kennis en vaardigheden bewezen relevant in de financiële sector te zijn. Het onderzoekt zowel theorie en prak ... [+]

Het onderzoekt zowel theorie en praktijk om je voor te bereiden op een carrière in de financiële sector. Je zult afstuderen klaar om te werken in de investeringen, bankwezen en financiën met een sterke basis in de economie, accounting, management en kwantitatieve methodologie. De cursus richt zich op de veiligheid waardering en portefeuillebeheer. Het curriculum is opgebouwd rond het Chartered Financial Analyst (CFA) Instituut kandidaat-Body of Knowledge ', en bereidt u om te zitten voor de CFA-examen. Er zijn mogelijkheden om in het buitenland te studeren met onze uitwisselingsprogramma voor studenten. Partner universiteiten zijn de Copenhagen Business School, de BEM Management School in Frankrijk en de Berlijnse School of Economics. ... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Of het nu komt vers van een bachelordiploma of terug te bestuderen van de beroepsbevolking, het tweejarige master zal u helpen bewegen in de internationale arena. ... [+]

Wereldwijde markten zijn van toenemend belang in alle sectoren van het bedrijfsleven. Een Master of International Business bouwt uw begrip van het internationale bedrijfsleven en de wereldwijde economie, evenals de rol van managers in deze context. Afgestudeerden zal klaar zijn voor rollen in organisaties met een globale visie, met inbegrip van joint ventures, import en export bedrijven, en andere bedrijven die zich bezighouden met internationale handel.

Of het nu komt vers van een bachelordiploma of terug te bestuderen van de beroepsbevolking, het tweejarige master zal u helpen bewegen in de internationale arena.

Mogelijkheden om in het buitenland te studeren, terwijl het bestuderen van onder andere uitwisselingsprogramma's voor studenten met onze partner universiteiten in meer dan 30 landen.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Dit is een uniek laboratorium gebaseerde cursus die tot doel heeft om u uit te rusten met de vaardigheden die je zult nodig hebben om te slagen in de zich snel ontwikkele ... [+]

Biotechnologie wordt steeds centraal in een verscheidenheid van industrieën, waaronder geneeskunde, diagnostiek, landbouw, milieu, voedsel technologie en hernieuwbare technologie. Bioinformatica is een spannend gebied van de wetenschap, gericht op de interface van de moleculaire biologie en informatietechnologie. Het maakt gebruik van de kracht van de computer aan biologische en medische problemen aan te pakken.

Dit is een uniek laboratorium gebaseerde cursus die tot doel heeft om u uit te rusten met de vaardigheden die je zult nodig hebben om te slagen in de zich snel ontwikkelende gebied van de biotechnologie. Het curriculum omvat de belangrijkste elementen van de biotechnologie en de manipulatie van moleculair biologische gegevens.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Als u bent een scheikunde afgestudeerd, zal deze cursus u te voorzien van aanvullende of geavanceerde opleiding in gespecialiseerde gebieden van de chemische wetenschap, ... [+]

Als u bent een scheikunde afgestudeerd, zal deze cursus u te voorzien van aanvullende of geavanceerde opleiding in gespecialiseerde gebieden van de chemische wetenschap, zoals analytische chemie, computationele chemie, medicinale chemie, organische chemie, fysische chemie en instrumentele methoden.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Onze cybersecurity-graden zijn opgericht door de industrie, voor de industrie, en zullen u voorbereiden op de bestrijding van grootschalige illegale activiteiten en de to ... [+]

Kies Master of Cybersecurity bij La Trobe

Cybercrime is een wijdverbreide bedreiging en een algemene bezorgdheid die alleen door hooggeschoolde specialisten kan worden bestreden - maar ze zijn momenteel in gebreke. Een rapport van de industrie partner van La Trobe Cisco stelt dat er op dit moment wereldwijd een geschatte miljoen cybersecurity vacatures is. Deze verwachting zal naar 2019 stijgen tot zes miljoen, met een verwachte tekort van 1,5 miljoen.

Onze cybersecurity-graden zijn opgericht door de industrie, voor de industrie, en zullen u voorbereiden op de bestrijding van grootschalige illegale activiteiten en de toenemende mate van verfijning. La Trobe is een lid van het Victoriaanse Oceaan Cyber ​​Security Center (OCSC), een middelpunt voor cyberveiligheidsactiviteiten die door de Victoriaanse regering worden gefinancierd.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Verbreed uw carrièrekansen met onze tweejarige Master of Accounting en Financieel Management. Deze cursus is een pad naar een professionele boekhouding kwalificatie als j ... [+]

Verbreed uw carrièrekansen met onze tweejarige Master of Accounting en Financieel Management. Deze cursus is een pad naar een professionele boekhouding kwalificatie als je niet hebben afgerond een bachelordiploma in de boekhouding en het financieel beheer. U kunt bouwen op je studie in de techniek, geneeskunde, wetenschap of kunst om te werken in de belangrijkste gebieden van het management en financiën.

La Trobe is een van de top drie business en economie universiteiten in Victoria. We zijn een partnerschap aangegaan met de CPA Australië, het Institute of Chartered Accountants Australië en het Globally Responsible Leadership Initiative. We zijn ook een ondertekenaar van beginselen van verantwoord beheer Onderwijs van de Verenigde Naties. Deze partnerschappen zorgen wij bieden een zeer gewaardeerde, mondiaal perspectief op zaken en financiën.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

De Master of Computer Science van La Trobe is ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven door up-to-the-minute theoretische inhoud, praktische ervaring ... [+]

Kies Master of Data Science in La Trobe

Gegevenswetenschappers zijn in gebreke maar in vraag van veel industrieën. Snelle technologische vooruitgang heeft grote hoeveelheden complexe gegevens gecreëerd, en bedrijven zoeken experts die deze gegevens kunnen gebruiken tot hun voordeel. Bedrijven concurreren sterk voor deskundigen die manieren kunnen vinden om hogere gegevensvolumes te beheren en steeds complexer uitdagingen op te lossen.

De Master of Computer Science van La Trobe is ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven door up-to-the-minute theoretische inhoud, praktische ervaringen in de praktijk en netwerkmogelijkheden met industriële leiders.

La Trobe staat boven de wereldstandaard voor wiskundige wetenschappen en zuiver wiskundeonderzoek en 'ruim boven de wereldstandaard' voor statistisch onderzoek in de Australische onderzoeksraad van de ERA van 2015. U leert van academici die in de voorhoede van het Big Data-veld staan. Studenten worden geleerd van de nieuwste data science tools zoals Apache Spark en Hadoop.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Onze Master of Information Technology is bedoeld voor studenten zonder een achtergrond in de IT. Je zult bouwen op uw bestaande kwalificatie, uit elk gebied, en de ontwik ... [+]

Onze Master of Information Technology is bedoeld voor studenten zonder een achtergrond in de IT. Je zult bouwen op uw bestaande kwalificatie, uit elk gebied, en de ontwikkeling van de technische vaardigheden voor een carrière in de IT-sector.

U zult informatica fundamentals, zoals database-systemen, computernetwerken en de programmering te bestuderen voordat u naar meer geavanceerde studies in software engineering, intelligente systemen, internet computing en web-based en e-commerce computernetwerken. De cursus is gericht op de technische vaardigheid en zal u voorzien van de vaardigheden om te bouwen en beheren van computersystemen, waaronder de kennis van Java voor het programmeren, algoritmen en datastructuren, de fundamenten van het ontwerp van het systeem engineering en fundamentele IT-gerelateerde wiskunde.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

De Master of Business Information Management and Systems is ontworpen om u te voorzien van een goed begrip van zakelijke informatie systemen instrumenten en concepten als ... [+]

Bent u op zoek naar een carrière als business analist of ICT-manager? De Master of Business Information Management and Systems is ontworpen om u te voorzien van een goed begrip van zakelijke informatie systemen instrumenten en concepten als ze worden toegepast op diverse zakelijke omgevingen. U zult informatiesysteem instrumenten leren op gebieden als informatie management, enterprise resource planning, business intelligence, project management en business planning.

Je wordt opgeleid in het systeem analyse en ontwerp methoden voor zakelijke informatie-systemen vanuit het perspectief van de verbetering van bedrijfsprocessen. Je zult werken aan team-based echte wereld business intelligence projecten. In het proces zul je vaardigheden in de analyse, informatie en data-analyse, probleemoplossing ICT, en de ontwikkeling van het systeem vaardigheden te verwerven.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Het wereldwijde tekort aan gekwalificeerd ICT-professionals betekent dat je zult worden gewilde op mondiale schaal voor een breed scala van functies in meerdere sectoren. ... [+]

Kies Informatie en Communicatie Technologie bij La Trobe Krijg geavanceerde vaardigheden en kennis om een ​​wereldwijde carrière in ICT te lanceren. De ontwikkeling van high-level vaardigheden door middel van praktische industrie, IT en software projecten. Meer informatie over projectmanagement, ontwerp van het systeem, testen en documentatie als je gaat. Volg uw belangen met onze enorme aanbod van de informatica, elektrotechniek en netwerken keuzevakken. Leer in uw eigen tempo met opties voor versnelling en geavanceerde staan. Studeren in het buitenland bij een van onze partner universiteiten. Uitkomsten carrière

Het wereldwijde tekort aan gekwalificeerd ICT-professionals betekent dat je zult worden gewilde op mondiale schaal voor een breed scala van functies in meerdere sectoren.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

De tweejarige Master of Professional Accounting is geschikt als u een bachelordiploma zonder een boekhoudkundige major. Deze graad helpt u om uw begrip van de boekhouding ... [+]

De tweejarige meester van professionele boekhoudkundige is geschikt als u een bachelordiploma zonder een boekhoudkundige major. Deze graad helpt u om uw begrip van de boekhouding, economie, management en aanverwante gebieden te ontwikkelen. Het is een geschikte cursus voor mensen die geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun loopbaan of verbreding van de opties in hun bestaande veld in, bijvoorbeeld, techniek, geneeskunde, wetenschap of kunst.

We zijn een partnerschap aangegaan met de CPA, ICAA en het Globally Responsible Leadership Initiative en is een ondertekenaar van beginselen van verantwoord beheer Onderwijs van de Verenigde Naties. Deze partnerschappen, onderwijs en onderzoek toezeggingen zorgen wij bieden een zeer gewaardeerde, mondiaal perspectief op zaken en financiën.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Snelle veranderingen in de computer, internet, multimedia en communicatietechnologie hebben vele uitdagingen die op het gebied van telecommunicatie-engineering. Wij zulle ... [+]

Snelle veranderingen in de computer, internet, multimedia en communicatietechnologie hebben vele uitdagingen die op het gebied van telecommunicatie-engineering. Wij zullen u voorzien van de nodige vaardigheden, kennis en praktische ervaring die je nodig hebt om uit te blinken in deze veeleisende industrie.

Deze cursus richt zich op alle aspecten van de telecommunicatie-engineering, van hoog niveau specificaties van telecommunicatiesystemen, tot en met de realisatie van de communicatie circuits.

Kernvakken gebieden omvatten: breedband digitale communicatie, persoonlijke mobiele communicatie, antennes en vermeerdering, plus de huidige praktijk in de experimentele elektronica en telecommunicatie projecten.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

La Trobe University: Be the Difference

La Trobe University: Be the Difference

Location address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

Melbourne, Victoria, 3086 AU
Location address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

Bendigo, Victoria, 3550 AU
Location address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

Albury, Nieuw Zuid-Wales, 3689 AU
Location address
La Trobe University,
215 Franklin Street

Melbourne, Victoria, 3000 AU
Location address
La Trobe University,
Benetook Avenue

Mildura, Victoria, 3502 AU
Location address
La Trobe University,
210 Fryers Street

Shepparton, Victoria, 3262 AU
Location address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

Sydney, Nieuw Zuid-Wales, NSW 2000 AU