La Trobe University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze visie

La Trobe zal een universiteit bekend voor zijn uitmuntendheid en innovatie in relatie tot de grote vraagstukken van onze tijd, en voor zijn enthousiasme een verschil te maken. La Trobe zal een van de top drie universiteiten in Victoria, een van de top tien binnen-en een van de top 300 internationaal.

Onze waarden

In 2012, als onderdeel van de ontwikkeling van de universiteit vijf jaar strategisch plan 'Future Ready' we gelede een set van waarden. We ontwikkelden deze waarden door middel van een proces van consultatie waarbij veel La Trobe personeel. De vijf waarden begeleiden alles wat we doen.

Bij La Trobe University we:

Neem een ​​kijk op de wereld Streven ideeën en uitmuntendheid met energie Behandel mensen met respect en samenwerken Zijn open, vriendelijk en eerlijk Houden onszelf verantwoordelijk voor het maken van grote dingen gebeuren

De waarden worden uitgedrukt door middel van gedrag en tijdens het eerste deel van 2013 zullen we onderzoeken hoe La Trobe medewerkers en studenten van onze waarden in gedrag dat de voordelen voor de gemeenschappen die we interactie met en dienen te genereren kan vertalen.

Ons verleden

La Trobe was de derde universiteit gecreëerd Victoria, en opgericht aanvulling op, maar verschilt van, de andere twee zijn. De oprichters streefde naar een universiteit die zou maken:

Zorg voor een toegankelijk alternatief voor de twee reeds bestaande universiteiten Breng universitair onderwijs naar de noordelijke voorsteden van Melbourne Blinken uit in een aantal geselecteerde disciplines

Gevormd door de tijd van onze geboorte, La Trobe ontwikkelde een onderscheidende ethos die toegetreden tot 'maatschappelijk engagement' tot het nastreven van academische excellentie. Als gevolg van onze wens om met de buitenwereld, onze publieke intellectuelen geworden en blijven een van de meest betrokken bij de natie, en onze alumni zijn enkele van de meest invloedrijke hun geslachten hebben geproduceerd. In de jaren 1980 en '90 opnieuw we de universiteit door middel van nieuwe relaties, vooral in land Victoria. We zijn nu een multi-campus universiteit en de grootste aanbieder van hoger onderwijs naar de regio's Victoria's. Bovendien hebben we de grootste regionale inschrijving van het vasteland Australische universiteiten in de Academic Ranking of World Universities 'Top 500'. La Trobe University heeft nu een aantal van de beste onderzoekers ter wereld in de wetenschappen en geesteswetenschappen bijdragen aan de verwezenlijking van deze rangschikking.

La Trobe is een wereldwijd erkende universiteit, de transformatie van het leven van haar studenten, velen zijn de eerste in hun familie naar de universiteit te gaan, en spelen een belangrijke rol in de lokale gemeenschappen. Dit zijn resultaten van die kunnen we met recht trots zijn.

Onze toekomst

De tijden zijn veranderd, en de manier waarop we moeten onze rol spelen in de wereld, evenals de complexiteit en de kosten van wetenschappelijk onderzoek, zijn veranderd met hen. Zo is Melbourne Noord wordt getransformeerd door uitzetting bevolking en de stijgende vraag naar hoger onderwijs. Alle regio's serveren wij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen als gevolg van structurele veranderingen in de nationale en mondiale economie, samen met milieu-en sociale uitdagingen. Studenten hebben meer keuze dan ooit tevoren, en verwachten een hoge kwaliteit educatieve ervaring, samen met boeiende, relevante en flexibel curriculum. De problemen waarmee onze samenleving, en die onze cursussen en onderzoek moeten reageren, onder andere klimaatverandering, de vergrijzing van onze bevolking, de opkomst van Azië's relevantie en invloed, de revolutie in de medische wetenschappen, en de veerkracht van de samenleving in het gezicht van snelle veranderingen. Andere uitdagingen zullen ontstaan ​​tijdens de looptijd van dit Plan, en La Trobe zal behendig in het reageren op hen.

Onze geschiedenis rust ons toe met de juiste formule voor succes in een dergelijke omgeving. Onze geografie, ethos en academische krachten kunnen de uitgangspunten voor een nog levendiger en sterker La Trobe dat zijn relevantie behoudt en blijft trouw aan zijn idealen.

internationale activiteiten

La Trobe is gewijd aan het dienen van de internationale gemeenschap door middel van internationalisering, innovatieve onderwijs-en leermethoden en onderzoek.

Dit geldt ook voor onze studenten en medewerkers aan te moedigen om internationale ervaring, de ontwikkeling van een geïnternationaliseerde curriculum en onderzoeksprogramma's, en de diversificatie van onze studentengemeenschap krijgen.

De Universiteit van sterke internationale focus wordt gemanifesteerd en voortdurend verbeterd in een aantal belangrijke gebieden van de universiteit:

onderwijs

een internationaal relevant curriculum, die studenten voorbereidt op de mondiale burgers, ondernemers, werkgevers en werknemers zijn een aanbod van cursussen en trajecten die voldoen aan de eisen van de verschillende markten waarin wij actief zijn, en die onshore in Victoria en Sydney met een hoge kwaliteit onderwijs transnationale partners worden geleverd, of offshore kwalitatief hoogwaardig academisch relaties sterke en productieve samenwerkingsverbanden met pad providers onshore en offshore

Onderzoek

sterke internationale partnerschappen voor onderzoek en internationaal gericht onderzoek

betrokkenheid bij de gemeenschap

kansen en steun voor internationale studenten om met succes deel te nemen in hun universitaire leven en in hun gemeenschappen uitzonderlijk sterk engagement met de werkgevers, de industrie en met alumni

STUDENTENMOBILITEIT

kansen voor onze studenten om deel te nemen in ruil academische programma's in het buitenland en actieve partnerschappen met meer dan 150 instellingen in meer dan 40 landen.

Locaties

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australië

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australië

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australië

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australië

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australië

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden